avcitalip
Üye
Sesim de kalın baya ama bişey olmuyor![]()
aynen,o sorunu bir kere yaşadım oda samsung Türkiye'yi aradığımda ben konuştuğumda onların sesini duyamıyordum
onun haricinde sıkıntı yok 
Sesim de kalın baya ama bişey olmuyor![]()
onun haricinde sıkıntı yok 
Merhaba arkadaşlar,
10 temmuzda Berlin Media Markt'tan aldığım mavi S3'üm üç gün önceye kadar maşallahı var çok iyiydi. Fakat ne olduysa şuan arama yapamıyorum. karşı taraf aradığında ya da ben aradığımda birbirimizin sesini duyamıyoruz. Yani Galaxy S3 telefon işlevini görmemekte. İşin garip yanı oparetör ve ses sistemi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü mesaj atım mobil veri ile internette gezebiliyorsam operatörde bir sorun yok diye düşünüyorum. Ses sisteminde bir sorun olsa müzikçalardan dinlediğim mp3'ler vaya izlediğim videolarda (sd card'taki veya youtube'daki) bir problem yok. Samsung'un ve Media Markt'ın servislerine mail attım Samsung yetkili servise getirmemi söyledi. Şuan da Bolu'da olduğumdan yetkili servis malesef yok. Pazartesi Ankara'da Media Markt ve ya Samsung yetkili servise götüreceğim. Bu arada fabrika ayarlarına dönmek, ya da güncelleştirmeleri tamamlamak bu sorunu çözmedi. Güncelleştirmeleri zaten geldikçe yapıyordum. Sizce sorun nedir, bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Arama halindeyken ses iletimi hiç yok? Kulaklık, ahize ve hoparlörde denedim. Fakat müzik çalar, video falan her türlü ses var. Biri aradğında da ses çıkıyor ama telefonu açınça ses iletimi ya da ses gelişi hiç yok.
en gec 1 haftaya cevap verirler. Benimkisi 4 gun surmustu...
(galaxy s
)
Sen neden servise gidiyosunki? Git bi telefoncuya de bunu servise yollicam. Ad aoyad imei no trink go to quarented serviceen gec 1 haftaya cevap verirler. Benimkisi 4 gun surmustu...
- - - Eklendi - - -
Bende parazit kapatma var(galaxy s
)
dediğinden hiçbir şey anlamadım kardeşim =)
Etraftaki gürültü patırtıyı kapatıyor sen konuşurken. Yani sen konuştuğun anda sadece senin sesin gidiyor.dediğinden hiçbir şey anlamadım kardeşim =)
Evet arkadaşlar biliyoruz ki Samsung Galaxy S3 telefonumuzda bazı arkadaşlarımızda ortak bir problemimiz var sesimizin karşıya az gitmesi yada hiç gitmemesi ve bunun çok basit bir çözümü var
Sorun aslında şudur telefonumuzun bir ayrı özelliği ise parazit azaltmadır telefonunuzda parazit azaltma açık ise telefon bazen sizin sesinizi parazit sanıp kısıyor bu yüzden ilk alo deyişinizde sesiniz gitmiyor sonradan düzeliyor
Bu yöntem tarafımca denenmiştir %100 sorunu çözmektedir
1.Telefonumuzda numara yazdığımız kısıma geliyoruz ve seçenekler tuşu ile arama ayarlarına giriyoruz
2.Arama ayarlarında Ek ayarlar kısmına giriyoruz
3.Parazit azaltma seçeneğini kapatıyoruz
Evet işte bu kadar basit artık ses sorununuz yok dilediğiniz gibi konuşabilirsiniz![]()