samsung galaxy S2 wifi sorunu (şu yüklediğim resime bi bakarmısınız arkadaslar)

Sponsorlu Bağlantılar

xpeax

xpeax

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy S2 wifi sorunu (şu yüklediğim resime bi bakarmısınız arkadaslar)
Selamun Aleyküm arkadslar...

telefonumda android 4.0.4 yüklüydü wifi yi bazen etkinleştiremiyodum sonra odinle 4.1.2 i yükledim sorun düzelir diye hala aynı sorun war arkadaslar.
Sorun hakkında önerileriniz nelerdir ?

-şimdiden tesekkürler ...

GrknYavas

GrknYavas

Üye
sorma arkadasım bende de yapıyo bazen de telefonu ac kapa arada ve cok program varsa format atmayı dene

xpeax

xpeax

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardesmde geçici çözüm aramıyorum kalıcı çözüm lazım her zman öyle uğraşılmaazki :/

baltazarhkn

Üye
galaxy s2 de wifiyi acınca sönük yeşil ışıkta bekleyip wifiyi acmıyordu telefonu ilk aldıgımdan beridir vardı çözümü buldum sonunda kesin çözdü. arama kısmına *#*#526#*#* tuşlayın sonra seçenekler tuşuna ( home tusunun solundaki dokunmatik tuşa) tıklayın rx test e tıklayın (runtxt de yazabilir) sonra geri tuşuyla cıkın. wifi driverini yeniden yükleyip sorunu çözecektirr

• Beğen
Tepkiler: ardakan12
xpeax

xpeax

Üye
    Konu Sahibi
kardesm bnde sorun hala devam ediyor dediğini aynen yaptım yanllız o dediğin kodu yazınca cıkmıyo *#526*# yapınca çıkıyo ama sorun hala war :S

hakan_710

hakan_710

Üye
kardesm bnde sorun hala devam ediyor dediğini aynen yaptım yanllız o dediğin kodu yazınca cıkmıyo *#526*# yapınca çıkıyo ama sorun hala war :S
yazılım atarken wipe işlemlerini yaptın mı? ayrıca yüklemiş olduğun 4.1.2 sürümü odinle yüklediğine göre .pit uzantılı dosyayı kullandın mı?? donanımsal bir arızan yoksa temiz kurulum yaparsan sorun olmaması gerek.

xpeax

xpeax

Üye
    Konu Sahibi
wipe işlemini yapmadım kardesim şimdi wipe işlemini yapsam düzelirmi :S

Ali58_58

Ali58_58

Üye
wipe işlemini yapmadım kardesim şimdi wipe işlemini yapsam düzelirmi :S
:alkis ya abicim sen ne yaptın wipe işlemlerini yaparsan kesin düzelir valla büyük cesaret wipe işlemlerini yapmadığın için telefonun brick bile olabilirdi yine wifi ile iyi yırtmışsın romu odinlemi attın cmw ilemi bilmiyorum ama bitün wipeleri uygula wipe data cache dalvik cache formatsystem batteryy sta.. herşeyi yap düzelir

xpeax

xpeax

Üye
    Konu Sahibi
eyw başkan bilmiyorum böylle şeyleri resimli anlatımla yaptımda anlatan kişi öyle bişeyden bahsetmemişti tekrar odinle sürümü yüklemem gerekiyomu yoksa direk wipe yapsam olurmu

Üst Alt