ByYlmzZz
Üye
ama bazen telefon donanım problemi çıkarıyor o zaman size göre her telefonun donanım problemi çıkartması gerekir ??
ama bazen telefon donanım problemi çıkarıyor o zaman size göre her telefonun donanım problemi çıkartması gerekir ??
Donanım probleminden kastınız nedir?
Söylediğiniz üretim hataları. Konuyla ne ilgisi var?
----------Eklendi @ 01:19:57 ---------- Yazıldı @ 01:18:12 ----------
Normal ( hatasız ) üretilmiş aynı model telefonların işlemci ve cpuları aynı değil midir? Aynıdır. Aynı model telefonların kasaları aynı değil midir? Aynıdır. Dolayısıyla aynı model telefonlar aynı düzeyde ısınır. Bu kadar basit.
Cihazın max ısınma dereceside işlemcinin max ısıtabilme dereceside bellidir bunlar telefondan telefona değişmez. Ayrıca madem o kadar rahatsız oluyosunuz o zaman oyuna girerken gereksiz şeyleri kapatır girersiniz olur biter![]()
dediğim gibi bazı cihazlar böyle anormallik gösteriyor hepsi değil azınlık 
Burda savunduğunuz şey aynı model telefonlardan bazılarının diğerlerine göre daha az veya daha fazla ısınabileceği mi?

Burda savunduğunuz şey aynı model telefonlardan bazılarının diğerlerine göre daha az veya daha fazla ısınabileceği mi?
Bakın anlatamıyorum galiba. İki tane galaxy s2 var. Ve bu telefonun tüm sistem içerikleri aynı. Eşit kullanımda ikisininde ısınma düzeyleri aynı olur. Cihazdan cihaza ısınma oranı malzeme kalitesi veya türü, işlemci ve/veya cpu kalitesi veya türü değişmedikçe aynı kalır. İki tane aynı cihazdan birine daha fazla ısınıyo bu diyemezsiniz bi üretim hatası olmadığı sürece. Ya sizin eliniz o sıcaklığa duyarlıdır ya sizin elinizde olmayan bi sorun çıkmıştır bu kadar net. Tekrarlıyorum, bu telefonlar üretilirken birsürü testten geçiyo, hiç birinin ısınması ne eliniz nede cihaz için bi sorun teşkil etmiyo, ama yok ben çok rahatsız oluyorum dersenizde gider bi zahmet kılıf alır ve mutlu mutlu kullanırsınız.

Bakın anlatamıyorum galiba. İki tane galaxy s2 var. Ve bu telefonun tüm sistem içerikleri aynı. Eşit kullanımda ikisininde ısınma düzeyleri aynı olur. Cihazdan cihaza ısınma oranı malzeme kalitesi veya türü, işlemci ve/veya cpu kalitesi veya türü değişmedikçe aynı kalır. İki tane aynı cihazdan birine daha fazla ısınıyo bu diyemezsiniz bi üretim hatası olmadığı sürece. Ya sizin eliniz o sıcaklığa duyarlıdır ya sizin elinizde olmayan bi sorun çıkmıştır bu kadar net. Tekrarlıyorum, bu telefonlar üretilirken birsürü testten geçiyo, hiç birinin ısınması ne eliniz nede cihaz için bi sorun teşkil etmiyo, ama yok ben çok rahatsız oluyorum dersenizde gider bi zahmet kılıf alır ve mutlu mutlu kullanırsınız.
dediğim yere geliyosun yine canım kardeşim mesela ben en ufak ısınma'yı hemen sorun edebilirim yapım bu ama bir başkası bunu sorun etmez..peki bu farklılıktan ortaya ne çıkıyor tabiki cihaz önerisi yaparken ben şunu derim ''kardeşim cihazda anormal ısınma problemi var''fakat ısınmayı sorun etmeyen kişide ''kesinlikle öneririm çok güzel cihaz arkadaşın dediği gibi ısınma problemi yok'' der..şimdi siz şurda haklısınız aynı model cihaz aynı kalite ve donanımla üretilir..yani iki tane gs2 aynı uygulamayı çalıştırınca aynı ısınır..fakat kullanıcı tepkimesi kişiden kişiye değiştiğinden yorumlarda farklı olur peki kim haklıdır iki tarafda haklıdır kendince...ama şunu da kabullenmek lazım galaxy s2 haddinden fazla ısınıyor ..
"CAHİLLERLE TARTIŞMAYA GİRMEYİN,ZİRA BEN HİÇ YENEMEDİM..."
Kendi söylediklerinizi ve benim yazdıklarımı tekrar okursanız belki asıl kastedilenleri anlarsınız. Körü körüne doğru bildiğiniz şeyleri savunmak yanlış. Kişiden kişiye değişen şeyleri ve bilimsel gerçekleri karşılaştırmakta yanlış. Konuyuda fazlasıyla dağıttık zaten. İsteyen istediğine inanır söylenicek söz yok. Herhangi bi şekilde kırdıysam özür dilerim. Size iyi forumlar..
bişey mi dedim tamam haklısın dedim uzatmanın ne manası var burada konuşmaya çalışıyoruz tartışmıyoruz bu kadar uzaması yeter.
haklısın hocam...
kardeşim her şey tamam da tırnak içindeki hareketin pek iyi olmadı çünkü cahil olan kimse yok burda..kullanmamış olsam susardım...ben kırılmadım aksine her konuda bir şeyler öğrenmek öğretmek hoşuma gidiyor..sana da iyi forumlar...
Ben kimseyi kastetmedim. Ortaya söyledim alınan alınır. Dediğin gibi bu bi forum ve herkes bildiğini yazar ve herkes dilediğini söylemekte özgürdür. Eğer bi hatam varsada gerekli kişi uyarır gerekirse cezasını verir bu onların bileceği iş. Ben kısaca karşılaştırmamıda yaptım bildiklerimide anlatmaya çalıştım anlayan anlar. Alaycı konuşan ve aksini iddia edip büyüten ben değilim. Gerçekten amacım kimseyi kırmakta değildi. Tavsiyem bi cevap verirken önce bi ne söylendiğini anlayın ki anlaşmazlık çıkmasın. Yinede anlayışınız için teşekkür ederim..