MezraL123
Üye
tamam hocam sen haklısın uzatmaya gerek yok![]()
bazı arkadaşlar harcanıyor malesef buralarda
Uzatmak istemiyodum ama madem sordun benim tahammül edemediğim bu tarz davranışlar. Ben cahilliğe bağlamış da değilim amiyane bi tabirdi o. Bi bilgi veriyorum kendimce beğenirsiniz beğenmezsiniz o sizin bileceğiniz iş. Ama gelip aksini iddia ettiniz hatta konuyu nerelere getirdiniz. Kişisel bişeyle somut bi bilgiyi karşılaştırmaya çalıştınız. Ben daha ilk mesajımda söyledim bunu abartılcak derecede ısınmıyo ama çok rahatsız oluyosanız kılıf takarsınız vs. diye. Kaç mesajdır kendimi anlatmaya çalışıyorum ama inatla aksini söylüyosunuz yok böyle yok buda var vs şeylerle. Gene sabırla cevap veriyorum ama gelip bana bu şekilde bi tavır sergilemeniz gerçekten sinirimi bozuyo. Ya elinde delilin varsa gelir söylersin böyle böyle kardeşim uzatma diye bende eyvallah der kapatırım konuyu. Yok kişisel bişeysede elim yanıyo dersin olur biter ki ben o konudada diyceğimi zaten çoktan demiştim. Körü körüne olağan bişeyi savunmak nereye kadar. Burda sabaha kadarda aynı şeyi konuşsak biz bi sonuca varamıycaz. Anlaşmaya çalışmıyosunuz kendi fikrinizi kabul ettirmeye belkide kendinizi haklı göstermeye çalışıyosunuz. Bu tutumda devam ettikçe bu diyaloglar sürer gider. O yüzden üzerinde konuşmanında bi anlamı yok.

: