samsung galaxy s2 vs sony ericson arc s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okancan26

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s2 vs sony ericson arc s
bu 2 telefon arasında kaldım telefon alınca canım sıkıldıgında oyun oynayabilinecek bir telefon olsun istiyorum.Arc s gercekten harika bir tasarımı var o yönden cok etkileyici ama s2 nin bircok özellği daha iyi ileride cıkacak olan oyunları arc s rahat bir şekilde kaldırabılırmı.Ve S2 verilen para farkına değermi yaklasık 300 tl.

cyber

cyber

Üye
s2 al bence

cargo3230

cargo3230

Üye
o değilde yanlış bilmiyosam ön kamera yok arc s te çok kötü bi durum beni soğutmuştu

ParduSS

ParduSS

Üye
arc s deler geçer düşünme al hemen arc s

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam sana tavsiyem arc s al...s2'yi göz ardı edemem fakat daha önce kullandığımda kamerasındaki pembelik ve aşırı ısınma beni o cihazdan soğutmuştu..kamera pembeliğine çözüm var fakat şu lanet ısınmaya çözüm bulunmadı..büyük ihtimal android 4.0(ICS)ile ısınma belli bir miktar giderilebilir..ama arc s'te böyle bir sorun yok..tek sorunu milyonda bir olan resetleme sorunu başkada yok..

CorbyW

CorbyW

Üye
SII,ArcS'ten daha iyi fakat xperia S'ten iyi değil. Xperia S al SII'yi her konuda geçiyor. Kamera olsun işlemci olsun...

CorbyW

CorbyW

Üye
Bir kaç ay kaldı çıkmasına. <3

MrExpert

MrExpert

Üye
ısınması okadar sorun olmaz bu kadar özellik güç göz ardı edilemez bence s2 al derim...

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
tempestshine

tempestshine

Üye
Galaxy s2 :oke:

MezraL123

MezraL123

Üye
Aynı ikilemde kalmış ve S2 almış biri olarak söylüyorum. S2 al pişman olmazsın.

cargo3230

cargo3230

Üye
s2 de ısınma sorunu diyo herkes bende ilk aldığımda korkmuştum acaba çok mu ısınıyo diye pes oynarken ilk etapta hemen ısınıyo ama 2 saatte oynasan aynı ısı yani bi sorun olduğunu düşünmüyom öyle el yakacak ısı değil tutarken yakmıyo korkmayın s2 bence favori :oke:

Türe

Türe

Üye
hocam sana tavsiyem arc s al...s2'yi göz ardı edemem fakat daha önce kullandığımda kamerasındaki pembelik ve aşırı ısınma beni o cihazdan soğutmuştu..kamera pembeliğine çözüm var fakat şu lanet ısınmaya çözüm bulunmadı..büyük ihtimal android 4.0(ICS)ile ısınma belli bir miktar giderilebilir..ama arc s'te böyle bir sorun yok..tek sorunu milyonda bir olan resetleme sorunu başkada yok..

bende pembelik yoktu açıkçası . (sanırım bazı cihazlarda var) ama ısınma sorunu mahvediyor onu es geçemem |-) aynı işlemleri nexusta yapıyorum normal şekilde ısınıyor fakat s2 bildiğin kazan gibi kaynıyor ne hikmetse :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
MezraL123

MezraL123

Üye
Bi benim telefon mu böyle bilmiyorum ama ısınma problemini pek yaşamadım ben. Tamam telefon ısınıyo oyunlarda vs ama o kadarda fazla değil. Kameranın alt bölgesinde ( Cpu veya işlemcinin olduğu yere denk geliyo sanırım ) ısınma oluyo ama abartılcak kadar da değil. Telefonun plastik olmasından kaynaklı bi sorun bu, ne telefona nede elinize zarar vericek kadar yüksek sıcaklık vermiyo. Eğer çok rahatsız oluyosanız da bi kılıf takarsınız olur biter büyütmenin alemi yok. Bence ısınma sorunu seçiminizde sizi yanıltmasın, o kadar da kötü değil emin olun. Özellik açısından S2 çok daha önde. Eğer tasarımı çok önemli değilse kesinlikle S2 derim.

Türe

Türe

Üye
Bi benim telefon mu böyle bilmiyorum ama ısınma problemini pek yaşamadım ben. Tamam telefon ısınıyo oyunlarda vs ama o kadarda fazla değil. Kameranın alt bölgesinde ( Cpu veya işlemcinin olduğu yere denk geliyo sanırım ) ısınma oluyo ama abartılcak kadar da değil. Telefonun plastik olmasından kaynaklı bi sorun bu, ne telefona nede elinize zarar vericek kadar yüksek sıcaklık vermiyo. Eğer çok rahatsız oluyosanız da bi kılıf takarsınız olur biter büyütmenin alemi yok. Bence ısınma sorunu seçiminizde sizi yanıltmasın, o kadar da kötü değil emin olun. Özellik açısından S2 çok daha önde. Eğer tasarımı çok önemli değilse kesinlikle S2 derim.

her cihazda olmayabilir ama olduğu zaman sorun olmamaktan çıkıyor dostum buna emin olabilirsin

MezraL123

MezraL123

Üye
İşlemciyi veya cpuyu telefondan telefona farklı koymadıklarına göre tüm telefonlar eşit seviyede ısınıyodur buna emin olabilirsin. Ben herkes şikayetçi diye böyle bi yakınmada bulundum ama yanlış anlaşıldım galiba. Aynı problemleri bende yaşıyorum benim telefonda ısınıyo ama abartılcak seviyede değil söylemek istediğim bu. Eğer gerçekten çok sorun oluyosa da yalıtkan bi kılıf alırsınız olur biter.

Türe

Türe

Üye
İşlemciyi veya cpuyu telefondan telefona farklı koymadıklarına göre tüm telefonlar eşit seviyede ısınıyodur buna emin olabilirsin. Ben herkes şikayetçi diye böyle bi yakınmada bulundum ama yanlış anlaşıldım galiba. Aynı problemleri bende yaşıyorum benim telefonda ısınıyo ama abartılcak seviyede değil söylemek istediğim bu. Eğer gerçekten çok sorun oluyosa da yalıtkan bi kılıf alırsınız olur biter.

ama bazen telefon donanım problemi çıkarıyor o zaman size göre her telefonun donanım problemi çıkartması gerekir ??

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
aynen zaten samsung kasasını bu yüzden kaliteli malzemeden kullanıyor olsa gerek :) öyle bir ısıya dayanıcak kasa lazım sonuçta :)
bende pembelik yoktu açıkçası . (sanırım bazı cihazlarda var) ama ısınma sorunu mahvediyor onu es geçemem |-) aynı işlemleri nexusta yapıyorum normal şekilde ısınıyor fakat s2 bildiğin kazan gibi kaynıyor ne hikmetse :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Türe
MezraL123

MezraL123

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt