liverali
Üye
samsung galaxy s2 Unknown CSC ve klavye sorunu Y-Z
i19100xwlp7 sürümünü kullanıyordum,
cf-rootsgs2_xx_xeo_lpq ile telefonu rootlladım
telefonun hafızasından sd karta hiçbir uygulama taşınmamaya basladı ne yaptıysam düzelmedi;
ardından XWLP7 stock rom u yukledim bu seferde csc yüklenmedi herhalde ki klavye türü qwertz oldu yani y ile z yer değiştirdi wipe lari uyguladım hatta wipe a girince multi cscs enabled tur filan yazdı
*#272*imeino# ile csc kodunu değiştirmek istedim listede sadece tur var ama tıklayıp intall degince must be 3 chracter die bi hata alıyorum, csc ayrı gelen sürümü pid ile yukledim XXLPB fakan gene değişen bir şey olmadı
custom rom kursam düzelir mi ?
ice cream sandwich yuklu tel 2.3.x sürümlerine geri yuklenebilir mi ?
custom romlardan tekrar stock romlara geri donus yapılabilir mi ?
jig ve odin ile kullanan patch ile ics romlarda binary counter sıfırlanabilir mi ?
bu konularda bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim,
cf-rootsgs2_xx_xeo_lpq ile telefonu rootlladım
telefonun hafızasından sd karta hiçbir uygulama taşınmamaya basladı ne yaptıysam düzelmedi;
ardından XWLP7 stock rom u yukledim bu seferde csc yüklenmedi herhalde ki klavye türü qwertz oldu yani y ile z yer değiştirdi wipe lari uyguladım hatta wipe a girince multi cscs enabled tur filan yazdı
*#272*imeino# ile csc kodunu değiştirmek istedim listede sadece tur var ama tıklayıp intall degince must be 3 chracter die bi hata alıyorum, csc ayrı gelen sürümü pid ile yukledim XXLPB fakan gene değişen bir şey olmadı
custom rom kursam düzelir mi ?
ice cream sandwich yuklu tel 2.3.x sürümlerine geri yuklenebilir mi ?
custom romlardan tekrar stock romlara geri donus yapılabilir mi ?
jig ve odin ile kullanan patch ile ics romlarda binary counter sıfırlanabilir mi ?
bu konularda bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim,