Samsung Galaxy S2 Sayaç Sıfırlanmıyor(Çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 Sayaç Sıfırlanmıyor(Çözüldü)
Arkadaşlar Cihazım rootlu olmasına rağmen triangle uygulamasının en son sürümünü indirdim ama hiç bi işe yaramıyor sayaç sıfırlanmıyor.Bu arada yüklediğim kernel philz kernel xwlsn sürümü

Evet Sorunu nasıl çözdüğümü anlatayım orjinal nordic 4.1.2 romunu kuruyorum direk siyah kerneli kurunca sorun olmuyor sayacı triangle sıfırlayabiliyor ama philz kernelde işe yaramıyordu

Çözüm:
Siyah kerneli flashlıyoruz ve daha sonra triangle ile sayaçı sıfırlıyoruz sonra CWM'den wipe data factory reset/wipe cache data yapıyoruz ve kernel temizleme script'i ile siyah kerneli siliyoruz
Daha sonra philz kernel'i flashlayıp cihazı açıyoruz sayaç kendiliğinden sıfırlanıyor triangle kullanmanıza gerek bile kalmıyor

yunusbulet

yunusbulet

Üye
marketten galaxy toolbox isimli uygulamayi indir isine yarar

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
dili ingilizce yapıp dene birde

-Emre

-Emre

Üye
Galiba siyah kernel lazım diye biliyorum ama emin değilim.

TheMadness

TheMadness

Üye
Triangle away destekli kernel kurun.

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sorunu çözdüm herkeze teşekkürler

Rocker84

Rocker84

Üye
sorun çözüldü iyi güzelde,nasıl çözüldüğünüde açıklasanız klavyeniz bozulmaz :D belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlar vardır,sadece konu açmakla bitmese güzel olurdu aslında,genel düşüncem bu sadece bu konuya dair değil

TheMadness

TheMadness

Üye
sorun çözüldü iyi güzelde,nasıl çözüldüğünüde açıklasanız klavyeniz bozulmaz :D belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlar vardır,sadece konu açmakla bitmese güzel olurdu aslında,genel düşüncem bu sadece bu konuya dair değil

Yazdığım cevap çözümü.

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Evet Sorunu nasıl çözdüğümü anlatayım orjinal nordic 4.1.2 romunu kuruyorum direk siyah kerneli kurunca sorun olmuyor sayacı triangle sıfırlayabiliyor ama philz kernelde işe yaramıyordu

Çözüm:
Siyah kerneli flashlıyoruz ve daha sonra triangle ile sayaçı sıfırlıyoruz sonra CWM'den wipe data factory reset/wipe cache data yapıyoruz ve kernel temizleme script'i ile siyah kerneli siliyoruz
Daha sonra philz kernel'i flashlayıp cihazı açıyoruz sayaç kendiliğinden sıfırlanıyor triangle kullanmanıza gerek bile kalmıyor

-Emre

-Emre

Üye

Çözüm:

Yanilmamisim =)

Üst Alt