samsung galaxy s2 root gerek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s2 root gerek!
Arkadaslar addfree icn telefonu rootlamam gerek kisaca anlatabilirmisiniz. tesekkurler.

klongs

klongs

Üye
burdan siyah kernel v3.2.6.3 olanı odin ile yükle olur

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim iyi guzelde v3.2.6.3 yokki ? Ha birse odin ne oluyor anlamadm anlatirsan sevinirim tesekkurler.

klongs

klongs

Üye
ya son versiyonun for odin ile yazanı indir bu linkten odini indir sonra teli kapat ses kısma home power tuşlarına bas download moda gir teli usbye bağla odini aç pdaya bas siyah kerneli seç start de olur

calypso16

calypso16

Üye
Daha basit ve kolay yöntem yok mu,ace kullanırken bir program kullanmıştım unuttum root hem de unroot çok kolay yapılıyordu

klongs

klongs

Üye
ben hep boyle root yaparim

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim açarak anlatırmısın son versiyounun odin yazanı indir falan anlamadım :( bide o linktekini pc den indirip cebe atsam olmazmı cepte indirme başarısız diyor

klongs

klongs

Üye
[video=youtube;zpO7dE5QpzQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zpO7dE5QpzQ[/video]

bu videoyu izle yaparsın

- - - Eklendi - - -

video biraz eski cf-root u kafana takma birde telinin android sürümü 2 mi 4mü

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
tamam

- - - Eklendi - - -

kardeşim adamın dediği gibi yaptım indirdim aynısı ama usb bagladıgımda COM12 dğil ordaki gibi, benimkinde COM14 yazıyor bide start a basıyorum sadece added yazıyor lütfen söyle start a basıyorum başlamıyor verdiğin linkteki odin değişik sürümmü anlamadım ki

klongs

klongs

Üye
o farketmez orda sarı olsun yeter

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
yok bidakika sanırım olcak

klongs

klongs

Üye
görev yöneticisiyle aç öyle dene

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
pda a yi tikliyorum benimkinin sürümü 2 (2.3.6) o cf root dosyasını göstermek zorundamıyız sanırım onun yüzünden olmuyor file analiz diyor sanırım cf root u göstermek zorundayım failed diyor devam etmiyor

- - - Eklendi - - -

sanırım pda kısmına cf root dosyasını göstermemiz lazım ? dur deniyorum gorev yöneticisiyle

- - - Eklendi - - -

yönetici olarak açmıyor :D

- - - Eklendi - - -

cf root dediğimz şey kernel mi ?

- - - Eklendi - - -

oh be kerneli seçmemişim pda kısmına şimdi seçtim oldu çok ama çok saol kardeş ne kadar ihtiyacım vardı bilemezsin senin sayende işim halloldu teşekkürler

- - - Eklendi - - -

kardeşim telefon açılmıyor şimdide samsung galaxy s2 yazıyor altında ünlem işareti var sonra siyah kernel yaziyor sonra kara ekranda kalıyor

- - - Eklendi - - -

telefon açılmıyor siyah kernel yazıyor samsung gaaxy s2 yazıyor ama altındada ünlem işareti ile birlikte

- - - Eklendi - - -

dediğim gibi açılmıyor

- - - Eklendi - - -

siyah kernel sürümümü uyuşmuyor

klongs

klongs

Üye
v3 lü olanı mı indir v2 li olanımı

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
Busefer siyah kernel yerine cf root indirdim onu yükleyince samsung galaxy s2 yazisi ve ünlem işareti çikiyor öyle kaliyor acil yardim :(

- - - Eklendi - - -

v 3 olanını indirdim siyah kernelin

klongs

klongs

Üye
cf root kaçı indirdin

- - - Eklendi - - -

v3 4.0.3 sürümü içindi

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
3.2.7.2 de sen bana söylemiyorsun ki hangi kerneli indiryim bir sürü değişik sürümlü kernel var :D

klongs

klongs

Üye
ya beklemiyorsun ki cf root 5.0 ı yada siyah kernel v2 li olanı yükle

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
ya 3.4.0.3 diyosunda verdiğin sitede bu sürümlü kernel yokki sen kernelin linkini atsana bana

- - - Eklendi - - -

tamam deniyim

klongs

klongs

Üye
ya da önce stock 2.3.6 romu yükle ondan sonra kerneli yükle istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...