SAMSUNG GALAXY S2 mi elden çikariyorum!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zekf

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG GALAXY S2 mi elden çikariyorum!!
Iphone 4s te gözüm kaldığından dolayı satıyorum veya takas yapıyorum. Cihaz Vatan Bilgisayar'dan 14.02.2012 tarihinde alınmış ve garantisi halen devam etmektedir.Kutusunun içinde faturası garanti belgesi,orjinal kulaklığı ve şarj aleti,mavi arka kapak koruyucusu,usb kablosu ile vereceğim.Siyahtır.Ekranında en ufak çizik yoktur.Malum gorilla glass koruyor.Sol üst köşesinde 2 adet sıyrık vardır düşmeden dolayı. Arkasında da samsung yazan yerinde ikinci s düşmüş. Garanti ye sordum yazıyı yaparlar ancak sıyrıklara yaparlar mı bilmiyorum. Düzelttirmeye çalışacağım. :good:

SATILIK: 1000 TL

TAKAS: Iphone 4S 16/32/64 gb (beyaz tercihimdir ama siyah olursa da geri çevirmem.) İphone yurtdışından alınma cihaz olabilir. Ancak pasaporta kayıtlı olmalı, simfree olmalı. Ekranda çizik kırık vs olmamalı.

Üstüne para verme durumum olabilir önce cihazınızı görmem lazım.

Sizden gizlemek istemediğim için dürüst bir biçimde tüm sorunları yazdım.Saygılarla...

caglar b

caglar b

Üye
fotoları ütüylemi çektin 701 ile takas istersen buradayım daha 1 aylık cihaz

• Beğen
Tepkiler: gokhantr35

zekf

Üye
    Konu Sahibi
he he radyoyla çektim arkadaşım. Açıkca belirttiğim gibi Iphone dan başka cihazla takas yapmıyorum üzgünüm.

gokhantr35

Üye
Galaxy w ustune para veririm cihaza izmir ici olsaydi keske

zekf

Üye
    Konu Sahibi
izmire ağustosta gelicem ama zaten ios a geçmeye çalışırken niye daha düşük bir telefon alayım ki? Android istesem zaten telefonum muhteşem.

davut0690

Üye
bende türkiye garantlii iphone 3gs 32gb var takas eder misin edersen ne kadar istersin üste ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt