Tesekkürler , oda kalitesiz bir cpu heralde ? Cpusu degil gpusu nexus ile aynı yani powerVR540 :)
MasteLaa Üye Buraxlive' Alıntı: Tesekkürler , oda kalitesiz bir cpu heralde ? Genişletmek için tıkla ... Cpusu degil gpusu nexus ile aynı yani powerVR540
Buraxlive' Alıntı: Tesekkürler , oda kalitesiz bir cpu heralde ? Genişletmek için tıkla ... Cpusu degil gpusu nexus ile aynı yani powerVR540
avcitalip Üye bakın arkadaşlar sonuç olarak orijinal s2 GT-I9100 olandır,eğer GT-I9100 alıpta size başka bir cihaz mesela I9100G gelirse geri verirsiniz
bakın arkadaşlar sonuç olarak orijinal s2 GT-I9100 olandır,eğer GT-I9100 alıpta size başka bir cihaz mesela I9100G gelirse geri verirsiniz
Buraxlive Üye MasteLaa' Alıntı: Cpusu degil gpusu nexus ile aynı yani powerVR540 Genişletmek için tıkla ... cpu takıntım var herhalde Anladım tesekkür ederim
MasteLaa' Alıntı: Cpusu degil gpusu nexus ile aynı yani powerVR540 Genişletmek için tıkla ... cpu takıntım var herhalde Anladım tesekkür ederim
MasteLaa Üye Buraxlive' Alıntı: cpu takıntım var herhalde Anladım tesekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım kardesim
Buraxlive' Alıntı: cpu takıntım var herhalde Anladım tesekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım kardesim