Samsung Galaxy S2 için MineCraft

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeaderTR

LeaderTR

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 için MineCraft
Merhaba arkadaşlar ben de S2 var, minecraft pocket edition'un en güncel versiyonunu bulamadım ve sizden yardım istiyorum. Bi de S2'yi yeni aldım. Oyun nasıl yükleniyo bi de onu söylerseniz yani kısaca anlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

FeC!

FeC!

Üye
Bir dakika kardeşim...

- - - Eklendi - - -

http://db.tt/2E6F37PB

Bu linkteki dosyayı indir. Son surum bu Minecraft ın. Bilgisayardaysan indirdikten sonra usb kablosu ile cihaza gonder. Sonra baglantıyı kes. Telefonunda dosyayı bul. Tıkla ac. Eger yeni aldıysan ve uygulama yuklemediysen. Ayarlara gel. Uygulamalar ve ordaki bilinmeyen kaynak yazan yeri aktive et. Sonra dosyayı bul tıkla kurulsun mu der. Yukle de. Yukler acarsın oynarsın. Bu oyunun Sd datası yok. Apk yeterli.

Bazı oyınlar data indirmek ister. O zaman bir Wi fi agına baglan ve oyunu ac. Sana sorar indirilsin mi diye evet de. İnternet baglantı hızına gore sure uzar veya kısalır. Bitince tamam dersin ya da baska bir sey. Oynamaya devam edersin. Wi fi agı bulamayacaksan oyunun sd datasını internetten indirmen gerekir. S2 nin gpu su mali. Yani mali uazan data yı indirmelisin. O data dosyasını indirdikten sonra oyunun apksını ac. Android>Data klasorunde kendi dosyasını olusturur. İndirdigin data dosyasını o klasore at. Oyunu ac. Ve oyna.

blacktalon

blacktalon

Üye
minecraft güzel bi oyun mu herkes konu açıyor ama bence çokda güzel değil gibi

FeC!

FeC!

Üye

Grafiklerinin dandik olmasına karsın cok eglenceli. :) Pc versiyonunu oynayamadım ama. PE si bile cok zevkli. :)

cukuleaks

Üye

Sen ne diyosun :D harika mukemmel otesi. Dunyada 1. Secildi bu sene. Ve oyun yorumcilarinin yazdiklari sey aynen su:
"Bir oyunun guzel olmasi grafikten ibarey degildir. İlk once mantiklimi , cesit fazlami bunlara bakar"

Bende herkese senelerdir bunu diyorum.
Soyle dusunun ,oyle bir oyun yapiyorlarki gercekcilik en ust duzey. Yani gercek diyosunuz. Ole bos beles durduktan sonra ne sen eglenirsin nede bi mantik bulabilirsin. Bence cogu pc oyunuda boyle. Artik gercekciligi herkes yapiyor. Eskiden supermario vardi eglence cok grafik vasatti.
Simdi grafikler tava vurmus ama eglenceli oyun aradiginda 1-2 tane.

Bilgisayarimda bi dunya oyun var ama 3 unu oynuyorum. Cokdan aza siralarsak:
1) pes 2012
2)minecraft
3) assassins creed

- - - Eklendi - - -

Grafiklerinin dandik olmasına karsın cok eglenceli. :) Pc versiyonunu oynayamadım ama. PE si bile cok zevkli. :)

Bilgisayar versiyonunu denemedinmi ! :o kos kos neyi bekliyosun :D cidden diorm telefondakilerde cok ama cok az fonksiyon var. Pcde yapacagin seyler telefondakinin nerdeyse 30 40 kati...

FeC!

FeC!

Üye
Evimde bilgisayar olsa ilk yükleyeceğim oyun bu zaten. :) Youtube da videolarını izliyorum icim gidiyo :) Hele o MinasTrith i gorunce agzım acık kalmıstı. :) İnternet kafedeyken bulmayı denedim ama bulamadım oyunu.

klongs

klongs

Üye
minecraft yenimi çıktı benim hiç haberim yoktu

LoqeL

Üye
Sen ne diyosun :D harika mukemmel otesi. Dunyada 1. Secildi bu sene. Ve oyun yorumcilarinin yazdiklari sey aynen su:
"Bir oyunun guzel olmasi grafikten ibarey degildir. İlk once mantiklimi , cesit fazlami bunlara bakar"

Bende herkese senelerdir bunu diyorum.
Soyle dusunun ,oyle bir oyun yapiyorlarki gercekcilik en ust duzey. Yani gercek diyosunuz. Ole bos beles durduktan sonra ne sen eglenirsin nede bi mantik bulabilirsin. Bence cogu pc oyunuda boyle. Artik gercekciligi herkes yapiyor. Eskiden supermario vardi eglence cok grafik vasatti.
Simdi grafikler tava vurmus ama eglenceli oyun aradiginda 1-2 tane.

Bilgisayarimda bi dunya oyun var ama 3 unu oynuyorum. Cokdan aza siralarsak:
1) pes 2012
2)minecraft
3) assassins creed

- - - Eklendi - - -

Bilgisayar versiyonunu denemedinmi ! :o kos kos neyi bekliyosun :D cidden diorm telefondakilerde cok ama cok az fonksiyon var. Pcde yapacagin seyler telefondakinin nerdeyse 30 40 kati...

Abi ne yaptın dünya 1. si :D Bu senenin en iyi oyunu zaten açık ara Skyrim ' di . Metacritic , İgn , Ogz gibi site ve dergiler açık ara fark ile skyrim e verdiler . Oyunda gerçekçilik olmasına karşın yerçekimi gerçek değil pek :ehe Mesela iki cubblestone u üst üste koyup alttakini kırdığınızda üstteki hala hava kalıyor . Ama gerçekten en eğlenceli oyundur .

cukuleaks

Üye
Abi ne yaptın dünya 1. si :D Bu senenin en iyi oyunu zaten açık ara Skyrim ' di . Metacritic , İgn , Ogz gibi site ve dergiler açık ara fark ile skyrim e verdiler . Oyunda gerçekçilik olmasına karşın yerçekimi gerçek değil pek :ehe Mesela iki cubblestone u üst üste koyup alttakini kırdığınızda üstteki hala hava kalıyor . Ama gerçekten en eğlenceli oyundur .
Pardon orayi yanlis yazdim. Bu sene en cok indirilen ve satilan 1. Oyun minecraft... ;)

LeaderTR

LeaderTR

Üye
    Konu Sahibi
Bir dakika kardeşim...

- - - Eklendi - - -

Bu linkteki dosyayı indir. Son surum bu Minecraft ın. Bilgisayardaysan indirdikten sonra usb kablosu ile cihaza gonder. Sonra baglantıyı kes. Telefonunda dosyayı bul. Tıkla ac. Eger yeni aldıysan ve uygulama yuklemediysen. Ayarlara gel. Uygulamalar ve ordaki bilinmeyen kaynak yazan yeri aktive et. Sonra dosyayı bul tıkla kurulsun mu der. Yukle de. Yukler acarsın oynarsın. Bu oyunun Sd datası yok. Apk yeterli.

Bazı oyınlar data indirmek ister. O zaman bir Wi fi agına baglan ve oyunu ac. Sana sorar indirilsin mi diye evet de. İnternet baglantı hızına gore sure uzar veya kısalır. Bitince tamam dersin ya da baska bir sey. Oynamaya devam edersin. Wi fi agı bulamayacaksan oyunun sd datasını internetten indirmen gerekir. S2 nin gpu su mali. Yani mali uazan data yı indirmelisin. O data dosyasını indirdikten sonra oyunun apksını ac. Android>Data klasorunde kendi dosyasını olusturur. İndirdigin data dosyasını o klasore at. Oyunu ac. Ve oyna.

Teşekkürler :) telefonu yeni aldım hatta şu anda şarjda :D 14 saat şarj olması gerekiyomuş, bende yarın sabah açıcam telefonu güncelleştirme vs. yapıcam sonra ilk işim MineCraft'ı yüklemek olacak. Gerçekten süper bi oyun, tamamiyle hayalgücü..Tekrar teşekkür ederim :)

FeC!

FeC!

Üye
Dolduysa çıkart. Durmasına gerek yok :) Eski tip bataryalar icin gecerli imis o :)

- - - Eklendi - - -

Bir de ICS guncellemesi mi yapıcan? Oyleyse biraz daha kullan Gingerbread le. Root isini hallet İstersen custom rom yukle . :)

LeaderTR

LeaderTR

Üye
    Konu Sahibi
Dolduysa çıkart. Durmasına gerek yok :) Eski tip bataryalar icin gecerli imis o :)

- - - Eklendi - - -

Bir de ICS guncellemesi mi yapıcan? Oyleyse biraz daha kullan Gingerbread le. Root isini hallet İstersen custom rom yukle . :)

ben pek anlamıyorum o root'tan moot'tan :D Kies'le güncelleştirme yapıcam sadece. Abim tatile gitti haftaya gelecek gerekli bişey varsa o yapar, şimdi ben telefonu yeni aldım ya nolur nolmaz güncelleştirmeden başka şimdilik bişey yapamıycağım :D

bi de 14 saat şarj'a gerek yok mu?

FeC!

FeC!

Üye
Guncelledikten sonra pisman olabilirsin. Gerek yok ama icin rahat edicekse dursun :)

FeC!

FeC!

Üye
Ics tam oturmadı stabil degil. Gingerbread en iyi surum su an. Ics yavas yavas oturyo tam hazır degil.

LeaderTR

LeaderTR

Üye
    Konu Sahibi
Ics tam oturmadı stabil degil. Gingerbread en iyi surum su an. Ics yavas yavas oturyo tam hazır degil.

siz anlıyosunuz telefondan :) peki nerden ve nasıl yüklemeliyim güncellemeyi ? söylerseniz yarın yüklemeyi dediğiniz gibi yükliycem :)

bide gingerbread nedir? Ics, ıce cream sandwich galiba. ama gingerbread'i bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim :)

klongs

klongs

Üye
gingerbread şu an kullandığın ics yeni güncelleme

- - - Eklendi - - -

birde minecraft ne biri bana açıklayabilirmi

LeaderTR

LeaderTR

Üye
    Konu Sahibi
gingerbread şu an kullandığın ics yeni güncelleme

- - - Eklendi - - -

birde minecraft ne biri bana açıklayabilirmi

minecraft bi oyun :) grafikleri fazla güzel değil ama oynanışı ve mantığı çok gelişmiş, çok güzel bi oyun. İnternetten araştırırsan daha ayrıntılı açıklamalar bulabilirisin

FeC!

FeC!

Üye
Youtube u her actıgımda bir kac video su olur minecraftın :)

cukuleaks

Üye
Mine craftta hazir hic ama hic birsey yok. Bir suru modu var
Ama en guzeli ve orjinali survival mod. Bu modda seni dogaya atiolar
sen yasamaya calisiorsn. Acikma seviyen vs vs var. Oyunun temelinde yaratmak var( bu kelime yanlis anlasilmasin :) ) herseyi 0 dan kendin ureteceksin. Orngin ev yapacaksin odundan. Veya tastan. Once elinle odun toplicaksin. Sonra onu craft bolumunden uretip mesela 1 odun 4 kalas ediyor
urteceksin. Sonra her aletin belli sekli var. Karelere kazma seklinde koyacaksin kalaslari ve sana kazma. Bunla odunlari cok kisa surede kesin aksam olmadan kendine ev yaparsin. Cunku aksam seni zombiler ve orumcekler vs vs canavarlar beklio olacak. Anlattigim kisim oyunun
%1 ini olusturmuyor. Yani okadaaaaaaaar buyuk kooooooskocaman bir oyun. Buyuklugunun sbebi ise herseyi ama herseyi hayalgucunle ve ozgur bir sekilde yapabilmen. Haritanin buyuklugunu soracak olursan 15 dkka kostum
haritanin %0.5 ini ilerledim. Yani aklinin alamiyacagi kadar buyuk bi haritasi var. Yalniz yanlis anlasilmasin ama cok kafa gerektiren ve hayalgucu isteyen
bir oyun. Oynamadan once soylemis olayim. Eger bu okuduklarindan bisey anlamadiysan oyunu cok basin agriyarak 2 haftada ogrnirsn. Ha bu tam bnlik oyun diorsan 2 gunde cozersin. Hadi kolay gelsin ;) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt