LeaderTR
Üye
minecraft güzel bi oyun mu herkes konu açıyor ama bence çokda güzel değil gibi
Pc versiyonunu oynayamadım ama. PE si bile cok zevkli. 
minecraft güzel bi oyun mu herkes konu açıyor ama bence çokda güzel değil gibi
harika mukemmel otesi. Dunyada 1. Secildi bu sene. Ve oyun yorumcilarinin yazdiklari sey aynen su:Grafiklerinin dandik olmasına karsın cok eglenceli.Pc versiyonunu oynayamadım ama. PE si bile cok zevkli.
![]()
kos kos neyi bekliyosun
cidden diorm telefondakilerde cok ama cok az fonksiyon var. Pcde yapacagin seyler telefondakinin nerdeyse 30 40 kati...Sen ne diyosunharika mukemmel otesi. Dunyada 1. Secildi bu sene. Ve oyun yorumcilarinin yazdiklari sey aynen su:
"Bir oyunun guzel olmasi grafikten ibarey degildir. İlk once mantiklimi , cesit fazlami bunlara bakar"
Bende herkese senelerdir bunu diyorum.
Soyle dusunun ,oyle bir oyun yapiyorlarki gercekcilik en ust duzey. Yani gercek diyosunuz. Ole bos beles durduktan sonra ne sen eglenirsin nede bi mantik bulabilirsin. Bence cogu pc oyunuda boyle. Artik gercekciligi herkes yapiyor. Eskiden supermario vardi eglence cok grafik vasatti.
Simdi grafikler tava vurmus ama eglenceli oyun aradiginda 1-2 tane.
Bilgisayarimda bi dunya oyun var ama 3 unu oynuyorum. Cokdan aza siralarsak:
1) pes 2012
2)minecraft
3) assassins creed
- - - Eklendi - - -
Bilgisayar versiyonunu denemedinmi !kos kos neyi bekliyosun
cidden diorm telefondakilerde cok ama cok az fonksiyon var. Pcde yapacagin seyler telefondakinin nerdeyse 30 40 kati...
Bu senenin en iyi oyunu zaten açık ara Skyrim ' di . Metacritic , İgn , Ogz gibi site ve dergiler açık ara fark ile skyrim e verdiler . Oyunda gerçekçilik olmasına karşın yerçekimi gerçek değil pek
Mesela iki cubblestone u üst üste koyup alttakini kırdığınızda üstteki hala hava kalıyor . Ama gerçekten en eğlenceli oyundur .Pardon orayi yanlis yazdim. Bu sene en cok indirilen ve satilan 1. Oyun minecraft...Abi ne yaptın dünya 1. siBu senenin en iyi oyunu zaten açık ara Skyrim ' di . Metacritic , İgn , Ogz gibi site ve dergiler açık ara fark ile skyrim e verdiler . Oyunda gerçekçilik olmasına karşın yerçekimi gerçek değil pek
Mesela iki cubblestone u üst üste koyup alttakini kırdığınızda üstteki hala hava kalıyor . Ama gerçekten en eğlenceli oyundur .
Bir dakika kardeşim...
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkteki dosyayı indir. Son surum bu Minecraft ın. Bilgisayardaysan indirdikten sonra usb kablosu ile cihaza gonder. Sonra baglantıyı kes. Telefonunda dosyayı bul. Tıkla ac. Eger yeni aldıysan ve uygulama yuklemediysen. Ayarlara gel. Uygulamalar ve ordaki bilinmeyen kaynak yazan yeri aktive et. Sonra dosyayı bul tıkla kurulsun mu der. Yukle de. Yukler acarsın oynarsın. Bu oyunun Sd datası yok. Apk yeterli.
Bazı oyınlar data indirmek ister. O zaman bir Wi fi agına baglan ve oyunu ac. Sana sorar indirilsin mi diye evet de. İnternet baglantı hızına gore sure uzar veya kısalır. Bitince tamam dersin ya da baska bir sey. Oynamaya devam edersin. Wi fi agı bulamayacaksan oyunun sd datasını internetten indirmen gerekir. S2 nin gpu su mali. Yani mali uazan data yı indirmelisin. O data dosyasını indirdikten sonra oyunun apksını ac. Android>Data klasorunde kendi dosyasını olusturur. İndirdigin data dosyasını o klasore at. Oyunu ac. Ve oyna.
telefonu yeni aldım hatta şu anda şarjda
14 saat şarj olması gerekiyomuş, bende yarın sabah açıcam telefonu güncelleştirme vs. yapıcam sonra ilk işim MineCraft'ı yüklemek olacak. Gerçekten süper bi oyun, tamamiyle hayalgücü..Tekrar teşekkür ederim 
Dolduysa çıkart. Durmasına gerek yokEski tip bataryalar icin gecerli imis o
- - - Eklendi - - -
Bir de ICS guncellemesi mi yapıcan? Oyleyse biraz daha kullan Gingerbread le. Root isini hallet İstersen custom rom yukle .![]()
Kies'le güncelleştirme yapıcam sadece. Abim tatile gitti haftaya gelecek gerekli bişey varsa o yapar, şimdi ben telefonu yeni aldım ya nolur nolmaz güncelleştirmeden başka şimdilik bişey yapamıycağım 
Guncelledikten sonra pisman olabilirsin. Gerek yok ama icin rahat edicekse dursun![]()
Ics tam oturmadı stabil degil. Gingerbread en iyi surum su an. Ics yavas yavas oturyo tam hazır degil.
peki nerden ve nasıl yüklemeliyim güncellemeyi ? söylerseniz yarın yüklemeyi dediğiniz gibi yükliycem 

gingerbread şu an kullandığın ics yeni güncelleme
- - - Eklendi - - -
birde minecraft ne biri bana açıklayabilirmi
grafikleri fazla güzel değil ama oynanışı ve mantığı çok gelişmiş, çok güzel bi oyun. İnternetten araştırırsan daha ayrıntılı açıklamalar bulabilirisin
) herseyi 0 dan kendin ureteceksin. Orngin ev yapacaksin odundan. Veya tastan. Once elinle odun toplicaksin. Sonra onu craft bolumunden uretip mesela 1 odun 4 kalas ediyor