Samsung Galaxy S2 I9100G Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Subzero01

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 I9100G Hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Evet arkadaşlar SGS2 I9100G aldım ve bu telefon hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum antutu dan 7543 aldım ve quadrant tan ise 3749 aldım sizce sonuçlar nasıl ve bu model için overlock,rom,root vs.. neler yapılabilir ? herkeze iyi forumlar :)

keslan58

Üye
bende bu galaxy s2 almak istiyorum da nerden ne kadara aldın?

• Beğen
Tepkiler: Subzero01
skywalker06

skywalker06

Üye
Root dediğin olay anrodini yazılımcı arayüzünü açmak oluyor yani herşeyine müdahale edebilirsin yalnız dikkat et müdahele ederken yanlış bir dosya silersen android çöküp tekrar kurman gerekebilirim
Rom ise telefona korsan bir şekilde çeşitli geliştirilen android sürümlerini kurabilirsin şu anda en son S 2 için Android 4.01 İcs'yi destekliyor daha 4.2.1 jelly bean resmi olarak çıkmadı ama rom atarak kurabilirsin,paralı oyunları ücretsiz normal internetten indirip kurabilirsin yalnız şunuda belirtiyim bir cihaza rom atarsan garanti dışı kalıyor Türkiye'de haberin olsun onun için rom atmadan iyice düşün

• Beğen

Subzero01

Üye
    Konu Sahibi
bende bu galaxy s2 almak istiyorum da nerden ne kadara aldın?

Ben sahibinden den 2. el aldım daha 15 ay garantisi var 750 tl ye aldım :)

- - - Eklendi - - -

Root dediğin olay anrodini yazılımcı arayüzünü açmak oluyor yani herşeyine müdahale edebilirsin yalnız dikkat et müdahele ederken yanlış bir dosya silersen android çöküp tekrar kurman gerekebilirim
Rom ise telefona korsan bir şekilde çeşitli geliştirilen android sürümlerini kurabilirsin şu anda en son S 2 için Android 4.01 İcs'yi destekliyor daha 4.2.1 jelly bean resmi olarak çıkmadı ama rom atarak kurabilirsin,paralı oyunları ücretsiz normal internetten indirip kurabilirsin yalnız şunuda belirtiyim bir cihaza rom atarsan garanti dışı kalıyor Türkiye'de haberin olsun onun için rom atmadan iyice düşün

Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :) peki antutu cpu master dan ghz hızını tam 1,2 ghz e çıkarırsam garanti dışı kalır mı ?

keslan58

Üye
herhangi bir sorun varmı telefonda 2. El telefon almanın bir zararı var mi?

Subzero01

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir sorun varmı telefonda 2. El telefon almanın bir zararı var mi?

Aslında elektronik bir cihazı satın alırken görerek almak ve incelemek en iyisi fakat ben çok sabırsız olduğum için düşünmeden aldım :D Bir sorun yok allaha şükür satıcının dediği şekilde geldi ama yine de size tavsiyem bir cihaz alırken görerek ve inceleyerek almanız olacaktır son aylarda dolandırıcılık çok arttı çünkü iyi forumlar :)

bosjo

bosjo

Üye
Hayırlı kullanımlar.Gayet güzel Ürün. Root yaptıktan sonra zaten garanti dışı kalıyor,ve hızı yükseltmeniz için root olmanız gerekiyor o yüzden garanti dışı kalıyor.Dikkatli olun.

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Birkaç hafta oldu alalı, halen keşfetmeye çalışıyorum, iyi bir cihaz, son derece tatminkar ...

• Beğen

Subzero01

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı kullanımlar.Gayet güzel Ürün. Root yaptıktan sonra zaten garanti dışı kalıyor,ve hızı yükseltmeniz için root olmanız gerekiyor o yüzden garanti dışı kalıyor.Dikkatli olun.

Çok teşekkür ederim :) daha fazla sevdim cihazımı bende memnunum sizlerinde görüşlerini almak istedim sadece uyarınız içinde teşekkür ederim :) hayırlı forumlar :D

- - - Eklendi - - -

Birkaç hafta oldu alalı, halen keşfetmeye çalışıyorum, iyi bir cihaz, son derece tatminkar ...

Evet aynen öyle diğer forumlarda yazıldığı gibi kötü bir model kesinlikle değil oyunlarıda son derece rahat oynuyor sizede hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın :D

skywalker06

skywalker06

Üye
Ben sahibinden den 2. el aldım daha 15 ay garantisi var 750 tl ye aldım :)

- - - Eklendi - - -

Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :) peki antutu cpu master dan ghz hızını tam 1,2 ghz e çıkarırsam garanti dışı kalır mı ?

garanti dışı kalabilir çünkü işlemci gücünü arttırdın mı telefon ısınma yapabilir çok ısınma sonucundada bozulma ihtimali var onun için tavsiye etmiyorum pek yoksa benim telefonda overlock yapılarak 1.2 ghz işlemciye çıkıyor ama sıkıntı olur diye denemiyorum

• Beğen

Subzero01

Üye
    Konu Sahibi
garanti dışı kalabilir çünkü işlemci gücünü arttırdın mı telefon ısınma yapabilir çok ısınma sonucundada bozulma ihtimali var onun için tavsiye etmiyorum pek yoksa benim telefonda overlock yapılarak 1.2 ghz işlemciye çıkıyor ama sıkıntı olur diye denemiyorum

Çok sağolun :D programı indirdim ama hiçbirşey yapmadan geri kaldırdım dokunmadım yani bende denemedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt