Samsung Galaxy s2 Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Crocoite

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy s2 Güncelleme
Arkadaşlar iyi akşamlar.

Kusura bakmayın forumda aratmalar yaptım ve baya bir sayfa dolandım fakat net bir bilgi bulamadım bu konu hakkında o yüzden yeni konu açtım. Gereği olması durumunda moderatör arkadaşlar yönlendirme yaparlar diye düşündüm.

Konuyu açma sebebim ise şudur; Galaxy s2 aldım birkaç gün önce, öğrendiğim kadarıyla android 2.3 işletim sistemi içinde mevcut ve yine öğrendiğim kadarıyla 2.3.5 sürümü geliştirilmiş ve şarj konusunda çok daha iyi duruma getirilmiş telefon.

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bunu bana nasıl yapacağımı anlatabilirlermi? Yada var olan bir yere beni yönlendirebilirlermi forum içerisinde?

Diğer bir konu ise android kullanmak çok daha farklı bir tecrübe istiyor, sizlerin androidi kullanırken yararlandıgı klavuz v.s varsa bu konular hakkındada yardım isticem.

Simdiden cevaplar ve yardımlar için teşekkür ederim.
İyi aksamlar.

senam38

Üye
S2 resmi sürüm en son 2.3.3 diğer şekilde illegal yolla 2.3.4 2.3.5 yukleyebilirsin

Crocoite

Üye
    Konu Sahibi
anladım, illegalle işimiz yok :) çok sağol kardeşim

rage_dust

Üye
telefonu kiese bağladığında yasal olarak 2.3.4 ü yükleyebilirsin arkadaşım...ben de 2.3.5 i bekliyorum..illegal yollara başvurmak istemiyorum senin gibi

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
Arkadaşlar Türkiye Kiese 2.3.5 geleli baya oldu bir kontrol edin derim bence :)

senam38

Üye
Benim arkadasımda s2 var telefonu guncelle. Dediğimizde 2.3.3 en güncel sürüm diyor başarının cihazı yurdısı degil

kazoo_44

kazoo_44

Üye
biraz önce güncelledim 2.3.5 gelmiş kiese

Üst Alt