jailbreak yapılmadıkça ne apple marka dışında bluetooth görebilir, ne apple marka dışında kulaklık vs. çalışabilir ve ne de apple marka dışında görüntülü görüşebilir.
öle bi kurmuşlarki düzeneği.görüntülü aramak için bile karşındakinin iphon almasını bekliyon kalite budur işte bkalım yeni cıkanında ne eksik olucak.klasik artk,her modelde bi hata.samsung glaxy s2 o yüzden dha ii :P
tahmini olarak
Yeni arayüz gelir
Yeni tasarım gelir
Nfc gibi özellikler gelir
Daha güçlü donanım gelir.
Gözlüksüz 3d gösteren özel ekran gelir (bkz. Lg optimus 3d)
Yani şu 3d dışında pek değişmez gibi yani s2 sizi bayaa bi götürür teknolojiye göre.
gözlüksüz 3D pek güzel değil ya.nintendonunda var.pekte güzel değil yani.alışamadım bn 3D ye.sinemada bile bıraktım artık gitmeyi.normal görüntüye gidiyorum en güzeli.gözlerim agrıyor.
gözlüksüz 3D pek güzel değil ya.nintendonunda var.pekte güzel değil yani.alışamadım bn 3D ye.sinemada bile bıraktım artık gitmeyi.normal görüntüye gidiyorum en güzeli.gözlerim agrıyor.
onun nedeni şu, görüntü her daim perdededir.. yanı yakın olan uzak olan herşey sabit bir noktadadır, perde üzerinde.. ama siz 3d izlediğiniz için yakın ve uzak görüntüleri birbirinden ayırmak için gözleriniz netlemeye çalışır. ama netlemeye çalıştıkça bulanır çünkü görüntü tek bir yerdedir. bu durumda da gözleriniz ağrır.