Kardesim oncelikle eline emegine saglik. Romu yukledim sorun yok ama root ve siyah karneli yukleyince telefon acilmiyor. Karnelin logosu yanip sonuyor surekli. Bir fikrin varmi. Yapan arkadaslar nasil yapti acaba.
Bilgi icin tesekkurler kardesim. 4.1.1 jelly room daha once yuklemistim hosuma gimedi. 4.1.1 siyah karnel aynis mi demek oluyor. Kusura bakma androidde yeniyim. Siyah karnel olarak aradim forumda bulamadim. 4.1.1 siyah karnel link verirseniz sevinirim.
Bilgi icin tesekkurler kardesim. 4.1.1 jelly room daha once yuklemistim hosuma gimedi. 4.1.1 siyah karnel aynis mi demek oluyor. Kusura bakma androidde yeniyim. Siyah karnel olarak aradim forumda bulamadim. 4.1.1 siyah karnel link verirseniz sevinirim.
Android için en son flash player sürümü budur.Eğer olmazsa haber ver.http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.34/install_flash_player_ics.apk
Arkadasimda s2 var 4.0.4guncellemesi kurmus.telefon mahvolmus.yani cok yavaslamis.sayfa kaydirirken bile kasiyor.buda oyle degil deme?
Bu arada tum s2lerde 4.0.4 guncellemesi boyle mi olmus?
Arkadasimda s2 var 4.0.4guncellemesi kurmus.telefon mahvolmus.yani cok yavaslamis.sayfa kaydirirken bile kasiyor.buda oyle degil deme?
Bu arada tum s2lerde 4.0.4 guncellemesi boyle mi olmus?
Tabiki de hayır.Ben Almanya Rusya Fransa için resmi 4.0.4 sürümlerini denedim ve oldukça hızlı.4.1.2 test sürümü olmasına rağmen oldukça stabil.Arkadaşının nasıl bir kurulum yaptığına bağlı...