Recep Özmen
Üye
S motion çalışmıyor galiba ? Ekranı elinle kapat falan ?
kardeşim içinden bir sürü dosya çıktı nasıl odinden flashlayacağım bu test romunu ? nasıl yaptın açıklarmısın
- - - Eklendi - - -
Türkçe dil desteği var mı ayrıca sim kart servisleri çalışıyor mu ?
Çok deneme fırsatım olmadı çoğu özelliği çalışıyordu direk arama vs. Arkadaşın telefonuydu zaten güncelleyememiş ben güncelledim.
- - - Eklendi - - -
Biraz geç oldu ama yeni gördüm.Yüklemişsin zaten.
Onlar zaten vardı heralde. Yada ben bayadır test kullanıyorum alışkınım. Stock rom daki herşey çalışıyor. Sonradan eklediğim s-motionlar çalışmıyor. Ekran görüntüsü almak. Ekranı elinle kapatmak.
Orjinal romu mu bekliyim.yoksa sizinti jb yi yukliyim cok sorun cikiyor bu sizinti jb de onin icin cesaret edemiyorum... Ne yapmayalim bu goruntusunden sikildim s2 nin...
Kur sızıntıyı. Sadece kilit ekranında takılma sorunu oluyor. Belki şarj da daha az gidiyor olabilir . Bende tek sorun kilit ekranı
aynen,kardeşimin s2'sine kurduk telefon süper oldu tek sorun kilit ekranı
s2 kullanıcılarına şiddetle sızıntı romu tavsiye ediyorum galaxy s2 antutu benchmark'ta 1200'lerde puan aldı s3 4.1.2 de bile 1600 ü zor görüyorduşiddetle tavsiye ediyorum telefonunuz 4.1.1 yazılımına sahip galaxy s3 gibi oluyor sanırım resmi romda geri kalan multiwindow'u falanda eklerler
Kilit ekranindaki sorun nedir ve bana link atarmisin romun
Kilit ekranindaki sorun nedir ve bana link atarmisin romun
kardeşim bunun torrent olanı yokmu bole dokuZ SAATTE inmiyor veya başka br seçenek
tesekkürler
indirmeyi şimdiden başlat sabaha kadar inmiş olur
orada bir bug oluşmuş,bazen kilit tuşuna basıyorsunuz ama ekran işlemiyor kilit tuşuna bir kere daha basıyorsunuz ekran kapanıyor bir daha kilit tuşuna basıyorsunuz bu sefer çalışıyorzaten tek bugda bu onun haricinde herşey düzgün çalışıyor telefon s3 gibi oluyor ama bir tek bugdan dolayıda bu rom köşeye atılamaz bence çünki eski yazılımdan çok çok daha iyi oluyor 4.1.1 JB Galaxy SIII'le yazılımsal anlamda aynı özelliklerde oluyorlar.
S3 te ki dalga efektini yüklemedin mi?
- - - Eklendi - - -
S3 te ki kilit ekranı dalga efekti ve çoklu pencere yükleme anlatımı ve linki : Ripple(Dalga) efekti eklenmiştir ve birkaç ek özellik MultiWindowControl gibi yüklemeniz için
önce iki dosyayı hafıza kartının ana dizinine atın verdiğim linkteki ''CWM'' dosyasını recovery mode'dan apply update başlığı altından çalıştırın daha sonra yine verdiğim Ripple Effect dosyasını CWM menüsünden apply updateden flashlayınız.Verdiğim CWM geçicidir,yani telefonunuz rootlanmış olmaz,tavsiye olunur..
CWM DownloadLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ripple DownloadLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ulan ne yazılımmış. Bi gelemedi.
kur abi sızıntıyı Recep kardeşimin verdiği modlarla neredeyse sıfır bug oluyor şiddetle tavsiye ederim
Kurulu ki zaten. Ben stock rom taraftarıyım.
selam arkadaşlar bende test sürümü kullanıyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu ama
bluetooth kulaklık la müzik dinliyorum amaaaa konuşma yapamıyorum bu sorunu çözen varmı test sürüm başka hiç bir sorunla karşılaşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?