Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy S mi? Lg Optimus Black P970 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi?

• Samsung Galaxy S

Kullanılan: 8 29.6%
  • Lg Optimus Black

Kullanılan: 19 70.4%

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saruman_me

saruman_me

Üye
lg basık videolar çekiyor onu görmezden gelirsen lg al ben bu yüzden vaz geçtim ama şık bi tlf ..

Lenneth

Üye
Basik video sorunu guncelleme ile duzeltildi

y n s c n

y n s c n

Üye
Bakalım optimus black için güncelleme bu ay içinde olucak diye bekliyoruz. Benimde tavsiyem optimus black olur, nova display var ve ekranındaki parlaklık mükemmel
dış mekanda tam veirm vermekte, 512 ram 1 ghz işlemcisi var hız konusunda sorun yaşamazsınız.. Tasarım olarakta galaxy s'ten daha iyi ağırlığı kalınlığı vesaire..
Bende galaxy s ve optimus black arasında kaldım ama ikisinide gidip alışveriş merkezinde deneyince optimus black bana daha kullanışlı geldi ve ufak bi incelemeden sonra aldım..
Fiyatına göre gayet kaliteli bi cihaz senin için mantıklısı bunu almak olur :oke:

sercikan

Üye
güncelleme 2.3 hala gelmedimi???

y n s c n

y n s c n

Üye
güncelleme 2.3 hala gelmedimi???

Hayır gelmedi, ne değişir ?

Sen 2.3'lü bi telefon aldığında 2.2 kadar stabil olucağınımı sanıyorsun ? Hala buglar giderilmedi 2.3'teki birde icecreamsand. çıkacak o zaman neler olacak acaba..
Ne güncelleme meraklısıyız.

sercikan

Üye
lg optimus alıcam gibi bşaka bir telefon varmı bunu alma bunu al diyebileceğiniz bişey varmı sony ericson ixperia neo ve ya samsung galaxy s i9000 gibi

cosmo61

cosmo61

Üye
her iki cihazıda uzun zaman kullandım beyler 1 yıl içinde 7 adet telefon değiştim bu bir hastalık sakın diyorum o daha iyimiş diyip onu almayın çünki 1 ay sonra başka marka daha iyisini yapıyor 1 yılda 5 milyar zarar ettim lütfen akıllı olun nokia n86+nokiax6+samsung wave+iphone 4+samsung galaxy+lg optimus 2x+lg optimus balck+samsung galasy s2 o yüzden benden iyi bir allah'ın kulu bilemez galaxy lg'den üstün çünki optimusda çok donmalar ve kasmalar yaşadım bıktırdı sattım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...