Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy S mi? Lg Optimus Black P970 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi?

• Samsung Galaxy S

Kullanılan: 8 29.6%
  • Lg Optimus Black

Kullanılan: 19 70.4%

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
democan555

democan555

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S mi? Lg Optimus Black P970 mi?
İkisi arasında kararsız kaldım symbiandan kurutulup androide geçiyorumda sizden kullanıcı yorumları bekliyorum eminim yararlı bi konu olacak.:oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus black tabiki aslında özellikleri aynı ama lg optimus black biraz daha yeni

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
samsung!

01dnz

Üye
nova display ekranı ve daha yeni olmasıyla lg optimus black

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ikisinin de sorunları var.
Galaxy s, s2nin gölgesinde kaldı biraz.
Optimus da ise şöyle bi sorun var. Lg güncelleme konusunda biraz yavaş.
Neyse gelelim optimus black artılara:
telefon çok havalı duruyor.
Arayüzü s'e göre daha güzel.
Optimus black Nova Display ekrana sahip ve gerçekten çok parlak olduğu söyleniyor.
Ön kamerası 2 mp.(dünyada ilk. Bkz: optimus 2x ilk çift çekirdekli, optimus one uzun ömürlü batarya, optimus 3d ilk 3d'li ve optimus black ön kamerası 2 mp ilk)
(not: ön kamerayı fazla kullanacağını zannetmiyorum)
ve telefon 1 GHz'in hakkını veriyormuş.

Galaxy s'de ise:
kamerasında flaş yok.
Ve telefon bana yavaş geldi sanki.
Bi internete girdim bekletti bekletti bekletti. Sanırım güncelleme ile halledilir. :)

Benim tercihim optimus black'den yana. Çok güzel göründü gözüme. Hakkında da çok iyi şeyler duydum.:ehe

bu da ingilizce incelenmesi:

----------Eklendi @ 01:41:10 ---------- Yazıldı @ 01:40:53 ----------

Optimus black Nova Display ekrana sahip ve gerçekten çok parlak olduğu söyleniyor.
Ön kamerası 2 mp.(dünyada ilk. Bkz: optimus 2x ilk çift çekirdekli, optimus one uzun ömürlü batarya, optimus 3d ilk 3d'li ve optimus black ön kamerası 2 mp ilk)

Galaxy s'de ise:
kamerasında flaş yok.
Bi internete girdim bekletti bekletti bekletti. Sanırım güncelleme ile halledilir. :)

Benim tercihim optimus black'den yana. Çok güzel göründü gözüme. Hakkında da çok iyi şeyler duydum.:ehe

bu da ingilizce incelemesi:

Kingmortall

Kingmortall

Üye

Galaxy s'de ise:
kamerasında flaş yok.

bu da ingilizce incelenmesi:

----------Eklendi @ 01:41:10 ---------- Yazıldı @ 01:40:53 ----------

Galaxy s'de ise:
kamerasında flaş yok.

bu da ingilizce incelemesi:

güncelleme nasıl yavaş merak ettim :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
güncelleme nasıl yavaş merak ettim :hmmm

yani destek konusunda biraz yavaşlar. :oke:

----------Eklendi @ 01:48:54 ---------- Yazıldı @ 01:47:53 ----------

sony xperia x10 için 2.3 çıkardı deniliyor ama Lg'den ses yok hâlâ.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yani destek konusunda biraz yavaşlar. :oke:

----------Eklendi @ 01:48:54 ---------- Yazıldı @ 01:47:53 ----------

sony xperia x10 için 2.3 çıkardı deniliyor ama Lg'den ses yok hâlâ.

heralde işletim sistemini diyosun 2.2 android yüklü 2.3 e güncellenebilir bence yavaş falan değiller :good:

democan555

democan555

Üye
    Konu Sahibi
fakat quadrant benchmark a bakınca optimusun sonucunu göremedim grafik bakımındada galaxy s ler s2 leri geçmiş ama listede optimus 5400 lerde bide galaxy 2.3 te olabiliyor.Site bu kendinize göre filitrelerseniz aramayı görürsünüz Kararsız kaldım daha doğrusu benim kalbimi çalan android ama donanımda önemli tabi :naughty:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
heralde işletim sistemini diyosun 2.2 android yüklü 2.3 e güncellenebilir bence yavaş falan değiller :good:

yavaş değiller biliyorum. Ama güncelleme hâlâ gelmedi. Ondan bahsediyorum. yoksa ben de biliyorum gingerbread falan :D

cascı

Üye
arkadaşım bncede LG eğer seçeneklerinde S2 olsaydı S2 derdim ama galaxy S LG ye göre yanında küçük kalıyor. Lg al derim bnce pişman olmasın ayrıca tasarımıda çok güzel tasarlanmış bir telefon. Ben şahsen çok beğeniyorum.:good:

nonamex

Üye
Galaxy S daha güçlü bir GPU kullandığı için oyunlarda birazda iyidir sanırım ama onun dışında optimus black'i tercih etmek en iyi.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşım bncede LG eğer seçeneklerinde S2 olsaydı S2 derdim ama galaxy S LG ye göre yanında küçük kalıyor. Lg al derim bnce pişman olmasın ayrıca tasarımıda çok güzel tasarlanmış bir telefon. Ben şahsen çok beğeniyorum.:good:

tasarımını ben de çok beğeniyorum :oke:

tabiki89

tabiki89

Üye
Özellik olarak lg daya iyi görünüyor ama marka olarak lg mi samsung mu dersen samsung derim. Çünkü şu zamana kadar lgnin konuşturan bi telefon yaptığını görmedim.

nonamex

Üye
LG nedense en iddialı cihazlarını Android 2.2 ile çıkardı, o yüzden biraz sönük kaldı.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Özellik olarak lg daya iyi görünüyor ama marka olarak lg mi samsung mu dersen samsung derim. Çünkü şu zamana kadar lgnin konuşturan bi telefon yaptığını görmedim.

dünyanın ilk çift çekirdekli telefonunu, ilk 3d'li telefonunu ve ön kamerası 2 mp ilk telefonu yaptılar. Guinnes'e girdiler. Sen hâlâ konuşturan bi iş yapmadılar diyorsun.

• Beğen
Tepkiler: saruman_me
Masha

Masha

Üye
Nova Display ekranıyla Android 2.2 Froyo (androide geçeceğin için) LG OPTİMUS BLACK'i tavsiye ederim :oke:

hazar07

hazar07

Üye
her türlü Lg optimus black derim.bende var kullanıyorum ve cok memnunum.galaxy S inceleme fırsatım da oldu iyi ki lg almışım diyorum.ha galaxy s değil de galaxy S2 deseydin o zaman samsung derdim ama bu konumda lg fiyat performans açısından en iyisi...

phasan

phasan

Üye
lg optımus

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
herkes bilir beni samsungu çok savunurum haklı şekilde tabikide cidden uç modelleri çok kaliteli ama bu karşılaştırmada fiyatında etkisini düşünürsek lg yi al 10 saat şarjda beklet sonra kullan diyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: burakcan3434
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...