Samsung Galaxy S Kendi Kendine Tüm REHBER ve Mesajları Sildi

Sponsorlu Bağlantılar

cums

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S Kendi Kendine Tüm REHBER ve Mesajları Sildi
Akşam yüzde 60 civarında şarjı var gözükürken sabah kendi kendine kapanmıştı.
Açtığımda şarjı bitmiş ve nerdeyse fabrika ayarlarına dönmüştü. Yüklediğim programlar duruyordu fakat tüm rehber ve msglar silinmişti.
Mesela power tusuna uzun bastıgımda sadece power off seçeneği mevcut. Ana sayfa felan fabrika ayarları eski halinde. beni çıldırtacak

Noluyor bu telefona? rehberimi kurtarmanın bir yolu var mı ?

basedband vers: i9000jcjpb
kernel vers : 2.6.32.9
root@se-s606 #53

build num :froyo.jpjpa

bundan aylar önce ilk aldığımda root olayına merak salıp bi root programıyla ugrasmıstım ama tam sağlıklı olmamıştı sanrım.
yinede burada yazanları söylemiş olayım..

yardımlarınızı bekliyorum

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
Geçmiş olsun inşallah kurtarırsın :)

cums

Üye
    Konu Sahibi
yardım yok mu ?
bazı ing forumlarda cihazın sevise gidip anakartının değiştiği yazıyor. yok mu bilen beyler bayanlar sayın adminler ?

gacvokem

Üye
garantisi devam ediyorsa hiç bekleme doğruca servis. tabiki rootsuz bir şekilde telefonu servise götür. bende root yapmıştım sonradan telefon kafayı yedı servıse goturdum ana kart degişecek dedi degişti , tam duzeldı derken teelfon kendını uçak moduna almaya başladı yıne bıze servıs yolu gozuktu yıne ana kart değişecek dedıler beklemedeyım degısın bakalım sorun duzelecekmı duzelmese 3 ana kart degısımı olacak ve tel dıkıs tuturmasa para ıadesi alacam , bu yuzden artık root olayınada sıcak bakmıyorum sende zaman kaybetmeden servıse ver telı. inşalah duzelir

cums

Üye
    Konu Sahibi
garantisi devam ediyorsa hiç bekleme doğruca servis. tabiki rootsuz bir şekilde telefonu servise götür. bende root yapmıştım sonradan telefon kafayı yedı servıse goturdum ana kart degişecek dedi degişti , tam duzeldı derken teelfon kendını uçak moduna almaya başladı yıne bıze servıs yolu gozuktu yıne ana kart değişecek dedıler beklemedeyım degısın bakalım sorun duzelecekmı duzelmese 3 ana kart degısımı olacak ve tel dıkıs tuturmasa para ıadesi alacam , bu yuzden artık root olayınada sıcak bakmıyorum sende zaman kaybetmeden servıse ver telı. inşalah duzelir

ah işte sanırım beni yakacak kısmı da iştem tam burası. cihazı yurtdışından hediye geldi , yani garanti olayı yok gibi. Öyle bi sorunki maşaallah böylesi başka kimsede yok gibi. Umudum şimdilik buradaki tecrübeli arkadaşlardan ama henüz ses cıkmadı :/

mancukya

Üye
Rehberin zaten Googleda yedekli sorunu anlamiyorum sim karttan aktarma yapicaksin yada google ile senkronize ettireceksin.
Diger konuda rehber durduk yere silinmez ayarlardan seknronuze davalariyla oynamisissiniz.

selami023

Üye
en son hangi programı kurdun ya da root yaptıktan sonra telefonun sistem dosyalarını silmiş olabilirsn yanlışlıkla ben bunu benm htc wildfire da yaşamıştım ama sadece rehberim uçmuştu bende sistem den bişeler silmiştim yanlşlkla :))

cums

Üye
    Konu Sahibi
Rehberin zaten Googleda yedekli sorunu anlamiyorum sim karttan aktarma yapicaksin yada google ile senkronize ettireceksin.
Diger konuda rehber durduk yere silinmez ayarlardan seknronuze davalariyla oynamisissiniz.

Rehber evet durduk yere silindi akşam bıraktığımda herşey normaldi sabaha olan olmuştu. gmail kişilerden kontrol ettim kişileride senkronize etmemiş ayrıca. facebooklada senkoronize etmiştim orda bi yedek olabilirmi acaba ? vından bağlanıyorum şu an telefonda netiim yok o yüzden kontrol edemiyorum. zaten yüklenen programlar dışında telefonun tüm ayarlarının fabrika cıkısı ayarlarına dönmesi artık bunun basit bir bilgi kaybından öte olduğunu gösteriyor sanırım :(

----------Eklendi @ 22:32:59 ---------- Yazıldı @ 22:31:26 ----------

en son hangi programı kurdun ya da root yaptıktan sonra telefonun sistem dosyalarını silmiş olabilirsn yanlışlıkla ben bunu benm htc wildfire da yaşamıştım ama sadece rehberim uçmuştu bende sistem den bişeler silmiştim yanlşlkla :))

rootu yapalı yada yapamayalı 4-5 ay oldu . bu şekilde kullanıyordum ,bi sorun yoktu mesela (android market yükleyememem dısında) birden bire oldu yanlışlıkla hiçbirşeyi silmediğime eminim.

selami023

Üye
vay be çok ilginç gerçektende gmail ayarlarını değiştirip başka bi hesaptan senkronize etmişsende olur böle bi sorun...

cums

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bi bilen ? yardım bekliyorum

Üst Alt