Samsung Galaxy S III'ün Türkiye resmi satış fiyatı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turker10

turker10

Üye
TEL DUYULDUĞUNDA HERKES SÜPER DİYORDU FİYAT 2300 LERDE FALAN OLUR DİYORDU ŞİMDİ HERKES SİTEM ETMİŞ ANLAMADIM...?????
tabi bence iyi telefonlar ama genede bunların değeri bence türkiye şartlarında 1000 tl olmalı çünkü az para değil bunu da belirteyim...:ehe

franzliszt

franzliszt

Üye
vay vay yelefonmu alıyorsun bilgisayarmı 2000tl ye moskovada macbookair var en son çıkan :)) çok pahalı bu cihazlar apple da samsungda htc de cozuttu almasak varya çatır çatır inerler :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
malesef alan çok :vur

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tam S2 almayı dşünüyordum..Acaba alsam mı .. Eskidi sanki telefon :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tam S2 almayı dşünüyordum..Acaba alsam mı .. Eskidi sanki telefon :)
Sanki eskidi aynen :D İlginç bir fiyat herkes 2300 diyodu ne oldu şimdi bende anlamadım 2000 TL ye çok diyor herkes ilginç :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
donanım sahtekarlığına maruz kalmış bir cihaz için 1800de çok 1750 de :D anca aşşağısı kurtarır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
vay vay yelefonmu alıyorsun bilgisayarmı 2000tl ye moskovada macbookair var en son çıkan :)) çok pahalı bu cihazlar apple da samsungda htc de cozuttu almasak varya çatır çatır inerler :)
dostum moskova uzak istanbul mediamarktta bile 2200e macbookair var.

- - - Eklendi - - -

Sanki eskidi aynen :D İlginç bir fiyat herkes 2300 diyodu ne oldu şimdi bende anlamadım 2000 TL ye çok diyor herkes ilginç :hmmm
duyuruda verilen fiyattan daha sonra 100sterlin indirim yapıldıgını hatırlatırım

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
dostum moskova uzak istanbul mediamarktta bile 2200e macbookair var.

- - - Eklendi - - -

duyuruda verilen fiyattan daha sonra 100sterlin indirim yapıldıgını hatırlatırım
Hatırlatma için teşekkürler büyüğüm ama etmez o kadar be bu telefon benim fikrim imaj yoksunu bana göre :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tabi ki tercih meselesi her malin bir alicisi vardir.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
kısa bir süre içinde 1700 tl seviyesine düşeceğini tahmin ediyorum

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Arkadaslar abim almis S3 inceledim biraz cihaz fotograflarda gorundugu gibi durmuyor cok daha şık gorunuyor. Ben One x kullaniyorum S3un ekrani daha iyi gibi geldi. Gerci yazdiklarim fiyatla alakali degil ama bu cihaza gore cok pahali degil bence fiyati.

MrExpert

MrExpert

Üye
2000 tl ye yenı çıktı 3 aya kalmaz düşer fiyatı...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Arkadaslar abim almis S3 inceledim biraz cihaz fotograflarda gorundugu gibi durmuyor cok daha şık gorunuyor. Ben One x kullaniyorum S3un ekrani daha iyi gibi geldi. Gerci yazdiklarim fiyatla alakali degil ama bu cihaza gore cok pahali degil bence fiyati.
Mesaj kutunu boşalt üstat ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
ben 2000 den aşşa olmaz dedim dedim inanmadınız der giderim gelirim yarım saate

- - - Eklendi - - -

ben 2000 den aşşa olmaz dedim dedim inanmadınız der giderim gelirim yarım saate

şimdi de 1.085 TL :ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt