aşk olsun bee bir liralık hatrımız yok mu![]()

Kaynağı Paylaşsaydı Daha Detaylı Bakabilirdik![]()
Sanki eskidi aynenTam S2 almayı dşünüyordum..Acaba alsam mı .. Eskidi sanki telefon![]()
İlginç bir fiyat herkes 2300 diyodu ne oldu şimdi bende anlamadım 2000 TL ye çok diyor herkes ilginç 
dostum moskova uzak istanbul mediamarktta bile 2200e macbookair var.vay vay yelefonmu alıyorsun bilgisayarmı 2000tl ye moskovada macbookair var en son çıkan) çok pahalı bu cihazlar apple da samsungda htc de cozuttu almasak varya çatır çatır inerler
![]()
duyuruda verilen fiyattan daha sonra 100sterlin indirim yapıldıgını hatırlatırım
Sanki eskidi aynenİlginç bir fiyat herkes 2300 diyodu ne oldu şimdi bende anlamadım 2000 TL ye çok diyor herkes ilginç
![]()
Hatırlatma için teşekkürler büyüğüm ama etmez o kadar be bu telefon benim fikrim imaj yoksunu bana göredostum moskova uzak istanbul mediamarktta bile 2200e macbookair var.
- - - Eklendi - - -
duyuruda verilen fiyattan daha sonra 100sterlin indirim yapıldıgını hatırlatırım

Hatırlatma için teşekkürler büyüğüm ama etmez o kadar be bu telefon benim fikrim imaj yoksunu bana göre![]()

Mesaj kutunu boşalt üstatArkadaslar abim almis S3 inceledim biraz cihaz fotograflarda gorundugu gibi durmuyor cok daha şık gorunuyor. Ben One x kullaniyorum S3un ekrani daha iyi gibi geldi. Gerci yazdiklarim fiyatla alakali degil ama bu cihaza gore cok pahali degil bence fiyati.
Mesaj kutunu boşalt üstat![]()
kaynakta olan bu kadar zaten.

ben 2000 den aşşa olmaz dedim dedim inanmadınız der giderim gelirim yarım saate
- - - Eklendi - - -
ben 2000 den aşşa olmaz dedim dedim inanmadınız der giderim gelirim yarım saate

Seneye ne olur abi
şimdi de 1.085 TL![]()