Samsung galaxy s iii 16 - 32 - 64 gb arasindaki farklar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Software95

Konu Sahibi
Samsung galaxy s iii 16 - 32 - 64 gb arasindaki farklar
arkadaşlar aranıza yeni katıldım android bölümünde benden başka bayan arkadaş varmıdır bilmiyorum lakin sorum olacak size ben galaxy s ııı aldım ama meçburiyetten 16 gb aldim yurt dışındaki mağzaları araştırdığımda 32 gb farklı özellikler yazıyordu böle bir şey olabilirmi 64 gb hiç bir yerde görmedim ama ondada bu durum söz konusu olabilirmi sizce

TheMadness

TheMadness

Üye
Sadece korede 2gb ram olan sürümü var

İncİnat

İncİnat

Üye
2 gb sürüm türkiye ye gelir mi acaba :naughty:

enes-1907

enes-1907

Üye
arkadaşlar aranıza yeni katıldım android bölümünde benden başka bayan arkadaş varmıdır bilmiyorum lakin sorum olacak size ben galaxy s ııı aldım ama meçburiyetten 16 gb aldim yurt dışındaki mağzaları araştırdığımda 32 gb farklı özellikler yazıyordu böle bir şey olabilirmi 64 gb hiç bir yerde görmedim ama ondada bu durum söz konusu olabilirmi sizce
sen nerden aldın türkiyeden mi yurtdışından mı eğer türkiyeden aldıysan sorun olmaz o dediğin cihaz büyük ihtimalle s3 ün güney kore versiyonudur.yani senin aldığın cihaz olması gereken cihaz...o yüzden kafana takma..

TheMadness

TheMadness

Üye
sen nerden aldın türkiyeden mi yurtdışından mı eğer türkiyeden aldıysan sorun olmaz o dediğin cihaz büyük ihtimalle s3 ün güney kore versiyonudur.yani senin aldığın cihaz olması gereken cihaz...o yüzden kafana takma..

Turkiyede mağazalarda satilanlarin hepsi aynı

Suyaka

Suyaka

Üye

Hayır, cihazın yazılımı ile ilgili hiç bir değişiklik yok. Bütün dünyada yazılım aynı, Madness arkadaşımızın söylediği gibi yalnızca donanım anlamında 4G ( LTE ) desteği ve buna istinaden zoraki işlemci değişikliği Qualcomm Snapdragon gibi, ya da 2 GM Ram ( Kore ve bir kaç ülkede ) olabilir. Bunun dışında, yazılım değişmez. 16 GB telefonunuza, 64 GB hafıza kartı takarsanız bilgisayarınız gibi kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: kraldost

Software95

Konu Sahibi
Ben türkiye"den aldım ve alırkende satıcıya sordum nerden ital edildi diye almanyadan mediamarkt stoklarından orijinal olarak sipariş verildiğini söyledi haliyle google media markt.de yazın yan köşede handy & smartphone tiklayin görürsünüz saden.Bana telefon 1600 tl ye geldi 16 gb modeli adamlar tanıdık oldukları için fazla iskonto almamış oldular sonra bu sitede 32 gb modeli ile kiyaslattım değişik değişik sonuçlar olduğunu gördüm sonra sizlere başvurdum.

SGS III 16 gb modeli 1. sayfada 32 gb modeli 3. sayfada.1. sayfadaki 16 gb modelinin resminin yanındaki karaye tıklayın sonra 3. sayfaya gelin 32 gb modelinin resminin yanındaki karaye tiklayın sonra üste
Produkte vergleichen tiklayın otomatik karşılaştırıyor .Ayrıca sizde ikisinin özelliklerini değerlerip bana bir sonuç verirseniz mutlu olurum sIII dahada severim. cevap yazan arkadaşlara
:tşk:

TheMadness

TheMadness

Üye

Hayır, cihazın yazılımı ile ilgili hiç bir değişiklik yok. Bütün dünyada yazılım aynı, Madness arkadaşımızın söylediği gibi yalnızca donanım anlamında 4G ( LTE ) desteği ve buna istinaden zoraki işlemci değişikliği Qualcomm Snapdragon gibi, ya da 2 GM Ram ( Kore ve bir kaç ülkede ) olabilir. Bunun dışında, yazılım değişmez. 16 GB telefonunuza, 64 GB hafıza kartı takarsanız bilgisayarınız gibi kullanabilirsiniz.

Aynen, v3d4 pm girişin dolmuş pm atamadim media markttakiler sadece hafızasi farklı. 64 gb sandisk class 10 kullanıyorum. Pm girisini acarsan link atabilirim. Iyi forumlar

Software95

Konu Sahibi

Aynen, v3d4 pm girişin dolmuş pm atamadim media markttakiler sadece hafızasi farklı. 64 gb sandisk class 10 kullanıyorum. Pm girisini acarsan link atabilirim. Iyi forumlar

ilgin için çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...