1699 tl çok para bence o kadar etmez. tamam çok iyi telefon yapmışlar ama bu fiyat yapılan reklamların bedelinin kullanıcıdan çıkartılmasından başka birşey değil bence.
iphone 4 de 2000 bin TL civarındaydı o zaman kimsenin sesi çıkmıyordu. ama bu telefon iphone 4 ün 100 katı özellikte bir telefon.
1700 tam beklediğim bir rakam en aşağı 1500 lere kadar geriler ondan sonrada piyasası kalmaz zannımca.

Istanbul doğubank ta şu anda mevcut fiyatı spot garantisiz 1450tl garantili 2 yıl ithalatçı firma 1850tl dusunenler için alternatif bir yer
ip4 2000 tl nın uzerınde bıle alıcı bulabılıyorsa bunun fıyatı gayet makul.şahsi görüşüm.fakat bence hıcbır telefon okadar paralar etmez tamamen pazarlama polıtıkalarından bu malıyetınden değil1699 tl çok para bence o kadar etmez. tamam çok iyi telefon yapmışlar ama bu fiyat yapılan reklamların bedelinin kullanıcıdan çıkartılmasından başka birşey değil bence.
Ben trkcel vodofone gibi operatörlerden almak istemiorum 20 haziranda teknosaya gelirmi acaba yada teknosa gibi satış yapan mağazalara ?

Istanbul doğubank ta şu anda mevcut fiyatı spot garantisiz 1450tl garantili 2 yıl ithalatçı firma 1850tl dusunenler için alternatif bir yer

samsung türkiye garntisiEvet tamamen orjinal. Istanbul sirkeci'de doğubank ışhanı var ancak garantili almanız tavsiye olunur neticesinde çok büyük meblağ ortada dönüyor bu nedenle cihazın başına gelebilecek teknik sorunda karsinizda muhatap bulmanız daha iyi olur. Ben ordan 2telefon aldım garantili faturali. Bugüne kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.Kardesm bu doğubank'taki tamamiyle orjinal galaxy s2 dmi birde yeri tam olarak nerde gidip görmek istiyorum telefonu