Samsung GALAXY S II

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

13eta

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GALAXY S II
Arkadaslar bu telefon türkiyeye hangi tarihte gelecek nereden alabilirim fiyatı ne kadardır ?

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
599€ yurtdısında burdanda on talepte bulun .turkiye sayfası samsungun

technoshark

technoshark

Üye
yakında gelirde fiyatının pahalı olacağını söylerim kesinlikle :D

technoblue

technoblue

Üye
yanlış hatırlamıyorsam haziran sonu - temmuz gibi gelecekti. ama @bullshark'ın dediği gibi kesinlikle pahalı olacaktır.

gundar

Üye
telefonun çıkış tarihi netleşti. 20 haziranda satışa çıkıyor. fiyatı da kdv dahil 1699 TL 12 taksit hepsiburada.com da

13eta

Üye
    Konu Sahibi
Ben trkcel vodofone gibi operatörlerden almak istemiorum 20 haziranda teknosaya gelirmi acaba yada teknosa gibi satış yapan mağazalara ?

OğuzcanAbi

Üye
1700 :oha:

technoblue

technoblue

Üye
1699 tl çok para bence o kadar etmez. tamam çok iyi telefon yapmışlar ama bu fiyat yapılan reklamların bedelinin kullanıcıdan çıkartılmasından başka birşey değil bence.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
silver021

silver021

Üye
1699 tl çok para bence o kadar etmez. tamam çok iyi telefon yapmışlar ama bu fiyat yapılan reklamların bedelinin kullanıcıdan çıkartılmasından başka birşey değil bence.

iphone 4 de 2000 bin TL civarındaydı o zaman kimsenin sesi çıkmıyordu. ama bu telefon iphone 4 ün 100 katı özellikte bir telefon.
1700 tam beklediğim bir rakam en aşağı 1500 lere kadar geriler ondan sonrada piyasası kalmaz zannımca.

OğuzcanAbi

Üye
iphone 4 de 2000 bin TL civarındaydı o zaman kimsenin sesi çıkmıyordu. ama bu telefon iphone 4 ün 100 katı özellikte bir telefon.
1700 tam beklediğim bir rakam en aşağı 1500 lere kadar geriler ondan sonrada piyasası kalmaz zannımca.

silver021 haklı beyler :D

ricardo45

ricardo45

Üye
amerikadan getirteceğim eğer türkiyeye gelen romda operatörlerinki yüklenmişse

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Istanbul doğubank ta şu anda mevcut fiyatı spot garantisiz 1450tl garantili 2 yıl ithalatçı firma 1850tl dusunenler için alternatif bir yer

13eta

Üye
    Konu Sahibi
Istanbul doğubank ta şu anda mevcut fiyatı spot garantisiz 1450tl garantili 2 yıl ithalatçı firma 1850tl dusunenler için alternatif bir yer

Kardesm bu doğubank'taki tamamiyle orjinal galaxy s2 dmi birde yeri tam olarak nerde gidip görmek istiyorum telefonu

61semih

61semih

Üye
ip4 2000 tl nın uzerınde bıle alıcı bulabılıyorsa bunun fıyatı gayet makul.şahsi görüşüm.fakat bence hıcbır telefon okadar paralar etmez tamamen pazarlama polıtıkalarından bu malıyetınden değil

----------Eklendi @ 21:31:45 ---------- Yazıldı @ 21:27:06 ----------

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben trkcel vodofone gibi operatörlerden almak istemiorum 20 haziranda teknosaya gelirmi acaba yada teknosa gibi satış yapan mağazalara ?

maxicep portal'da teknosaya geceğini duymuştum.
Bu da linki: Samsung Galaxy S2 Türkiye :oke:

----------Eklendi @ 06:00:08 ---------- Yazıldı @ 05:58:36 ----------

teşekkürler.:oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
fiyatı 1800 -2000 cıvarlarında olacak dıye bılıyorum.. bu para telefona verılır dıyorsan gule gule kullan kardesm.. değmez ama :)

Uruloki

Uruloki

Üye
24 haziranda 1699tl olarak gelecek şimdiden almak isteteyen ve kesin alacaklara hayırlı olsun

axpe

axpe

Üye

arkadaşım yukardaki linkte satışa sunuldu kapıda ödeme şartlar yazıo 1699 tl fiyati ben pek okumadım ööle yazaıo burdan albalirsin kapıda nakit ödüyceksin ama.

----------Eklendi @ 15:43:12 ---------- Yazıldı @ 15:41:19 ----------

arkdaşım özür dilerim 12 ay taksit yapıolaramış..... :) samsung türkiye garntisi

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Kardesm bu doğubank'taki tamamiyle orjinal galaxy s2 dmi birde yeri tam olarak nerde gidip görmek istiyorum telefonu
Evet tamamen orjinal. Istanbul sirkeci'de doğubank ışhanı var ancak garantili almanız tavsiye olunur neticesinde çok büyük meblağ ortada dönüyor bu nedenle cihazın başına gelebilecek teknik sorunda karsinizda muhatap bulmanız daha iyi olur. Ben ordan 2telefon aldım garantili faturali. Bugüne kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.

silver021

silver021

Üye
hepsiburada.com da 20 haziran 2011 tarihinde stoklarda olacak vede fiyatı 1700 TL.
vade farkı koymadan 12 eşit taksite böldürmen mümkün vede 2 gün içinde kapınızda hiç açılmamış sıfır kutu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...