SAMSUNG GALAXY S II vs IPHONE 4S Sizce Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone 4s

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Ben s2 diyorum :oke:

eRDiiL

eRDiiL

Üye
şu uygulama olayına katılmıyorum eve app store daha fazla 700 bini geçti ama androidde 400 bin civarında yani bu kadar uygulama yetmeyecek mi ki keşke iphone alsaydım diyceksin her ihtiyaca göre ve iphone ile özdeşleşmiş her uygulama da var artık androidde

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kıyaslama telefonlar arasında mağaza değil ayrıca uygulamalrın çoğu balon gereksiz şeyler

hopesuaral

Üye
Samsung Galaxy S2 tabikide al tadını çıkar yada azıcık daha bekle S3 merakla bekleniyor emin ol pişman olmazsın.

GhostMahir

GhostMahir

Üye
bence pek fark yok aslında kafana yatanı al ama satınca degeri düsmesin fazla diyosan iphone al derim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence 4s ios 7.1 i bile güncelleme olarak alır s2 ne alıcak samsung ve htc akşamdan sabaha yeni model çıkartır ve en yeni güncellemeyi yayınlama konusunda cimridir hele ki nerdeyse iki yıllık bir cihaz s2 bu saatten sonra hiçbir şey alamaz

---------- Eklendi @ 09:51:34 ---------- Yazıldı @ 09:46:20 ----------

çünkü android yazılım sürümü yükseldikçe sistem gereksinimi de yükseliyor o yüzden bu saatten sonra android alıcaksan da en az dört çekirdek işlemci olmalı ki yıl sonunda 5.0 jelly beam güncellemesini alabilsin

klongs

klongs

Üye
bence 4s ios 7.1 i bile güncelleme olarak alır s2 ne alıcak samsung ve htc akşamdan sabaha yeni model çıkartır ve en yeni güncellemeyi yayınlama konusunda cimridir hele ki nerdeyse iki yıllık bir cihaz s2 bu saatten sonra hiçbir şey alamaz

---------- Eklendi @ 09:51:34 ---------- Yazıldı @ 09:46:20 ----------

çünkü android yazılım sürümü yükseldikçe sistem gereksinimi de yükseliyor o yüzden bu saatten sonra android alıcaksan da en az dört çekirdek işlemci olmalı ki yıl sonunda 5.0 jelly beam güncellemesini alabilsin

abi jellybean tabletlere gelicek

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi jellybean tabletlere gelicek

önce tabletlere gelicek diye biliyorum sonra telefonlar için yayınlanıcak çünkü ics ye geçiş oranı piyasadaki android cihaz sayısına göre düşükmüş google böyle bir açıklama yapmıştı

klongs

klongs

Üye

önce tabletlere gelicek diye biliyorum sonra telefonlar için yayınlanıcak çünkü ics ye geçiş oranı piyasadaki android cihaz sayısına göre düşükmüş google böyle bir açıklama yapmıştı

oyle bir soylenti vardi ama kesin bir sey yok

klongs

klongs

Üye
satislar iyi guncellemeler yavas ics cikali 4 ay oldu daha %3 te

technoshark

technoshark

Üye
4S son derece kaliteli tabiki ona asla lafımız olamaz, ancak android platformuna geçmen daha iyi olucaktır diye düşünüyorum ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
satislar iyi guncellemeler yavas ics cikali 4 ay oldu daha %3 te

bende onu diyorum satışlar iyi ama gingerbread satışları iyi çünkü düşük donanımlı ucuz modeller ics yi desteklemiyor çinde 988milyon ceptelefonu kullanıcısı var ve bunların yüzde 20si akıllı telefon android bu pazarın %68ine hakim fakat huawei gibi çok ucuz birkaç marka sayesinde bu duruma gelebildi orada yüksek donanımlı ics cihazları satmaya kalksalar ellerindeki pazarın yarısını kaybederler.

klongs

klongs

Üye
samsun bayagi satti s2 ile note operatorler araciligiyla

kackinahmet

Üye
    Konu Sahibi
Herkese yorumları için teşekkürler... Sonuç olarak Samsung Galaxy S II iyi bir telefon İphone 4s 'e lafımız yok zaten biraz daha dayanıp Samsung Galaxy S III ü beklicem o zaman İphone 4s ile farklarını tartışıp hangisini alacağıma karar vericem tabi fiyatı nasıl olucak oda önemli...

klongs

klongs

Üye
Herkese yorumları için teşekkürler... Sonuç olarak Samsung Galaxy S II iyi bir telefon İphone 4s 'e lafımız yok zaten biraz daha dayanıp Samsung Galaxy S III ü beklicem o zaman İphone 4s ile farklarını tartışıp hangisini alacağıma karar vericem tabi fiyatı nasıl olucak oda önemli...

bence de bekle

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Arkadasım galaksi s2 kullanıyordu daha iyi olduğunu iddia ediyordu sonunda 4s aldı anladı oda hiç bir telefon 4sin yerini tutamaz arkadasım varmi ondaki rahatlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt