SAMSUNG GALAXY S II vs IPHONE 4S Sizce Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kackinahmet

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG GALAXY S II vs IPHONE 4S Sizce Hangisi ?
Arkadaşlar 2 telefondan birini alıcam özelliklere baktığımızda pek fark yok samsung galaxy s II ekran boyutu , şarjı ve bir kaç özelliği daha iyi olduğunu gördüm ama iphone kendi çapında bir dünya yarattığı tartışılmaz.Sizin bana önerileriniz ne olabilir...

atoubo

atoubo

Üye
Bence iphone 4 s al yada bekle biraz iphone 5 yada galaxi s3 arasinda tercih yap

R.A.M

R.A.M

Üye
S2 al tabikide istersen S3'ü bekle.

klongs

klongs

Üye
bence de bekle

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Dörtes

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
S3 ü bekle.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sağlamlık=SII
Yazılım performansı=4S

rapcityyy

Üye
BenCe SII ;)

eRDiiL

eRDiiL

Üye
aksesuar konusunda takıntılı değilsen s2 diyorum tabi ki s2 içinde bir sürü şey var ama apple dediğin gibi farklı bir dünya yarattı bir çok önemli marka sırf iphone için aksesuar ve gereçler yapıyor

yoksa teknik olarak galaxy s2 daha iyi bir telefon bende çok düşünmüştüm s2 aldığımdan beri hiç pişmanlık duymadım

MrExpert

MrExpert

Üye
tabikide 4s

pRime.

pRime.

Üye
iphone4s

key43

key43

Üye
İphone 4s ;)

franzliszt

franzliszt

Üye
iphone4s kesinlikle

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Türkiye'de pahalı ama iPhone 4S :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iphone 3gsin bile hala güncelleme alabildigini düşününce sgs2 ye zorla gelen ics aklıma geldi gördügü son güncelleme büyük ihtimal o yüzden iphone 4s

Consul9

Consul9

Üye
Bu sorunun cevabı senin telefonu ne icin kullandığına bağlı.Ekran kalitesi,video vb dersen cevap s2dir.Ancak yazılım,kullanım kolaylığı,firmaların destegi,market vb dersen 4s derim.

forever1907+

Üye
Arkadaşim bak bende 1 hafta önce ayni konuyu açtim ve önerilierin yarisi 4s yarisi s2 diyordu ama çok araştirdim bütün telefonculara sordum internetten videolarini izledim ve s2 aldim hiç pişman değilim şimdi sana yardimci olayim:s2,4s den 7-8 ay önce çikmiş bi telefon ve apple 7-8 aysonra s2ye denk bir telefon çikarabiliyor ve araştirmalarim sonucu s2 donanimsal olarak daha üstün ve daha dayanikli...gelelim ios,android store meselesine bu okadar tartişilacak bişey deil zaten içinde kaç yüzbin uygulama olduğu önemli değil senin kaçtane ve hangi uygulamalari kullanacağin önemli ha yinede diyorsan android 3.taraf uygulamalari ile ayni seviyede hatta daha fazla...

Sonuç olarak s2 al 800tl n cebinde kalsin pişmanlik çekme bazi hiçbirini kullanmamişlar elmasi var diye 4s der.iphone da kullandim sen s2 al sonra anlarsin ne biçim bi kaziktan kurtulduğunu....

Astrosman

Astrosman

Üye
S2.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Tabiki 4S :oke:

Türe

Türe

Üye
iPhone 4s . S2 artık miladını doldurdu . Hala en iyi telefonlardan fakat eskidi yenilik , güncellik iyidir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt