Samsung Galaxy S II için Ice Cream Sandwich 10 Mart’ta Resmen Gelecek!(güncelleme samsung yalanladı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S II için Ice Cream Sandwich 10 Mart’ta Resmen Gelecek!(güncelleme samsung yalanladı)
Milyonlarca Galaxy s2 kullanıcısının merakla beklediği Android 4.0 ice cream sandwich işletim sistemi versiyonu güncellemesi 10 Mart’ta gelecek! Resmi sitesinde yayınladığı uyarıyla bizlere bu mutlu haberi veren Samsung, güncellemenin detaylarını da paylaştı.
Android 2.3 Gingerbread, Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich’e yükselecek. Yüz tanıma ile kilit ekranını aşmamızı sağlayan yeni Google mobil servisi FFance Unlock, gelişmiş NFC özellikleri sunan Android Beamve Mobil Veri Kullanımı göstergesi eklenecek.
Çoklu görev özelliğinin kullanılabilirliği ve bazı uygulamalar geliştiricilecek. Ayrıca ICS sürümü sebebiyle şimdilik Bluetooth 3.0 High Speed ve Adobe Flash Player desteğinin olmadığı belirtilmiş, fakat halihazırda Flash Player ICS ile uyumludur.
10 Mart itibariyle Samsung Kies yardımcı programını kullanarak ya da telefonunuzdaki güncelleme kontrol seçeneği ile FOTA olarak Android 4.0 ICS sürümünü cihazınıza yükleyebilirsiniz.
elirtilen tarih sadeceGT-I9100 için geçerlidir ve bölgesel ya da operatör gibi unsurlardan ötürü bazı kullanıcılara daha geç ulaşabilir.

samsungun twitter sayfasından yapılan açıklama

BrainFree

BrainFree

Üye
Beyler bu os yükseltmelerini bedava mı yapıyosunuz??

PriZm

PriZm

Üye
S2 ler daha yeni İCS kullanacak hadi hayırlısı:naughty:

Türe

Türe

Üye
o zaman ben de güncelleyeyim ablam gelince :ehe

ozgur_473

Üye
s2 ciler coşar şimdi :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
türkiyeye sonra gelebilir genellikle öyle oluyo ve google translate yanlış çeviri yapabiliyo

ekorotti

ekorotti

Üye
Turkıyeyede 10 15gune gelır en gec , cok mutlu oldum haberı duyunca :) klongs arkadasıma tesekkur edıyorum..

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
türe ics seni kesmez sen jelly beani bekle :D

KayraBey

KayraBey

Üye
15 Mart diye biliyorum ben...

mancukya

Üye
Zaten su anda düzgün calisan 3 tane kacak sürüm var özellikle son sürüm oldukca stabil ve hatalarinida XDA sitesinde düzeltiler bosuna beklemeyin alin kurun hoslanmazsaniz dönersiniz S2 orjinala ama dikkat edin s2 icin 3 degisik model var g ve p modellerine sahipseniz dikkat edin.

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Zaten su anda düzgün calisan 3 tane kacak sürüm var özellikle son sürüm oldukca stabil ve hatalarinida XDA sitesinde düzeltiler bosuna beklemeyin alin kurun hoslanmazsaniz dönersiniz S2 orjinala ama dikkat edin s2 icin 3 degisik model var g ve p modellerine sahipseniz dikkat edin.
onlar deneme kaçak değil

ozgur_473

Üye
güncelleme yayinlandimi?

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
vayy güzel haber inşaallah gelir:)

Türe

Türe

Üye
jeally beani de merak ediyorum onu da yüklerim problem ? :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt