Samsung Galaxy S II Aksesuarlı Kayıtlı Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S II Aksesuarlı Kayıtlı Sorunsuz
Marka : SAMSUNG

Model : Galaxy S II (İ9100)

Renk : Siyah

Donanım/Yazılım : Hiçbir türlü donanım ve yazılımsal sorunu yoktur.

Kozmetik : Genel olarak 8/10 diyebilirm.Ekranda kılcak çizik var.göstermeye calıştım.ekran acıkken belli olmaz.Kapalıykende belli başlı 2 3 tane var biri ekranda biri dokunmatik tuşun orda diğeride sağ üstte 3 mmlik felan çzikler.Mat ekran koruyucu alıcam.Onu takınca sanıyorum diğer kücük toz gibi olanlarda yok olur yanı görünmez bunlarda baya kamufle olur.Kasa ise arka kapakta bi cizik var hafif.alt cıkıntı kısmı hafif aşınma gibi.citanında sol üstte hafif bi deforme boya kopması gibi olay vardır göze batmaz.çoğu kişiler görmüyor.

Aksesuar:
Şarj Cihazı
Usb Kablosu
Kulaklığı
Sert plastik Ultra Thin yani aşırı ince kapağı vardir.Çok kalitelidir piyasada nerden baksan 20 tlnın altında değildir 30 da olabilir :)

Rize,Trabzon,İstanbul,Ankara,Gaziantep,Samsun da tanıdıklar aracılığıyla rizede ve trabzonda bizzat elden alışveirş olabilir.

Cihazda şuanda custom 4.0.3 rom kuruludur.Root ve recoverydir.sorunsuzdur.istenilirse orjinal ics rom yüklenip gönderilir

Kapıda ödeme isteyene kapıda ödeme şeklinde yollanır
get isteyene get açılır (komisyon eklenip)

FİYAT : 900.00 TL!

Takas mantıklı tekliflerde düşünülür.

İsteyene Ürün Resimleri Gönderilebilir...

Barış KIZILKAYA Güvencesiyle...

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
çok istiyorsun hocam sıfır yurtdışı ürünler bu fiyata

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
    Konu Sahibi
İzin verde arasıra bende fiyatlarımı yükselteyim :) Sürekli düşük giden satışlardan sonra bi kaç tane yüksek olmalı. Kargo bana ait. Pazarlık var. Takas var. Ayrıca temiz bir cihaz

ccc12345

Üye
takas yapabiliriz

ciziksiz sorunsuz htc hd2 var elimde yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum romlarla mükemmel oluyor biraz araştırırsan dünyadaki bütün romları destekliyor neredeyse :) 100 tl verebilirim + olarak

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
    Konu Sahibi
bende de var tertemiz hd2. gel ben sana 500 e vereyim. Ayrıca yazılımcıyım hd2 nin ne efsane bir telefon olduğunu ve çalışma sistemini gayet iyi biliyorum

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
3 aylık 3gs 16 gb ıle takas dusunurmusun telefon sadece kutudan cıkarıldı hıc kullanılmadı garantısı kutusu tum apratları duruyor jıletını ustunde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt