brs.kzlky
Üye
Apple iPhone 3GS 16GB // Kutulu // Temiz // - 520 TL
Marka : APPLE
Model : iPhone 3GS
Renk : Siyah
Hafıza : 16 GB
Donanım/Yazılım : Hiçbir türlü donanım ve yazılımsal sorunu yoktur.
Kozmetik : Genel olarak 9/10 diyebilirm.Ekran temız.bi adet kılcak çizik var oda çok hassas ve ekranın dışından az ekrana geliyor.Diğer hiçbirşekilde ekranda çizik yok.Zaten o cizik olduktan sonra hemen mat ekran koruyucu film ile kaplandı ekran şuan üzerinde mat ekran koruyucu var.Arka kapak ta kronik şarj girişinde çatlak var.başka biyerde çatlak yok.deforme yok.hafif kılcakcizik var ama genel anlamda temız kapak 10 üzerinden 8 alır kapak.Cihazın kusuru yoktur.
Aksesuar:
Şarj Cihazı
Usb Kablosu
Silikon kılıfı
Rize,Trabzon,İstanbul,Ankara,Gaziantep,Samsun da tanıdıklar aracılığıyla rizede ve trabzonda bizzat elden alışveirş olabilir.
Cihazda şuan son sürüm 5.1.1 yüklüdür ve jailbreak yapılmıştır.Unlock ta mevcut oldugundan sorun yoktur.Baseband 06.15.00 dır ama hiçbirşekilde gps de problem yoktur.Sn0wbreeze ile yapılan özel custom romda gps gitmiyor 5.1.1 de
Kapıda ödeme isteyene kapıda ödeme şeklinde yollanır
sahibindende get isteyene get açılır (komisyon eklenip)
FİYAT : 520.00 TL!
Takas mantıklı tekliflerde düşünülür.Fiyatı gayet makul tuttum.indirim yaptım
İlan fotoğrafları için;
Model : iPhone 3GS
Renk : Siyah
Hafıza : 16 GB
Donanım/Yazılım : Hiçbir türlü donanım ve yazılımsal sorunu yoktur.
Kozmetik : Genel olarak 9/10 diyebilirm.Ekran temız.bi adet kılcak çizik var oda çok hassas ve ekranın dışından az ekrana geliyor.Diğer hiçbirşekilde ekranda çizik yok.Zaten o cizik olduktan sonra hemen mat ekran koruyucu film ile kaplandı ekran şuan üzerinde mat ekran koruyucu var.Arka kapak ta kronik şarj girişinde çatlak var.başka biyerde çatlak yok.deforme yok.hafif kılcakcizik var ama genel anlamda temız kapak 10 üzerinden 8 alır kapak.Cihazın kusuru yoktur.
Aksesuar:
Şarj Cihazı
Usb Kablosu
Silikon kılıfı
Rize,Trabzon,İstanbul,Ankara,Gaziantep,Samsun da tanıdıklar aracılığıyla rizede ve trabzonda bizzat elden alışveirş olabilir.
Cihazda şuan son sürüm 5.1.1 yüklüdür ve jailbreak yapılmıştır.Unlock ta mevcut oldugundan sorun yoktur.Baseband 06.15.00 dır ama hiçbirşekilde gps de problem yoktur.Sn0wbreeze ile yapılan özel custom romda gps gitmiyor 5.1.1 de
Kapıda ödeme isteyene kapıda ödeme şeklinde yollanır
sahibindende get isteyene get açılır (komisyon eklenip)
FİYAT : 520.00 TL!
Takas mantıklı tekliflerde düşünülür.Fiyatı gayet makul tuttum.indirim yaptım
İlan fotoğrafları için;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız