Sagem Spiga - Sıfır gibi - kutulu aksesuarlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
    Konu Sahibi
Sagem Spiga - Sıfır gibi - kutulu aksesuarlı
Sahibinden.com aracılığıyla ürün detayına bakabilirsiniz, ilan no : 83482197
Marka : SAGEM (Vodafone,Mbook)

Model : Spiga (Mbook m1) Beyaz

Donanım/Yazılım : Hiçbir türlü donanım ve yazılımsal sorunu yoktur.

Kozmetik :
Kozmetik olarj sıfır gibidir.ekran jelatini üzerindek asa çizik hiçbirşey yok.sıfır yerıne tertemız

Aksesuar:
Şarj Cihazı
Usb dönüştürücü
Kılıfı
Kulaklığı
Kutusunda ve aksesuarlarıyla kitapcık vs.

Bu cihaz nadir bulunaan makinelerden.HTC nin shift modelide varki ondan yüksek donanımda ve kibarlıkta bir cihaz.htc shift 500 600 civarı.bu fiyata el bilgisayarı bulmak zordur.Vodafone kampanya etti ama o bigunde hemen bitti.bu demek değildirki cihazın fiyatı budur.kampanyaydı bitti gitti :) cihazi öldürmenın bi anlamı yok :) fiyat makul.yapabildiklerı belli :) Undergrand oynuyorum cihazda o derece performansı var :)

Kapıda ödeme isteyene kapıda ödeme şeklinde yollanır
get isteyene get açılır (komisyon eklenip)

FİYAT : 350 TL!
Takas mantıklı tekliflerde düşünülür.

Black-killing

Black-killing

Üye
5800 XpressMusic versem üstüne kaç tl istiyorsun ?

Black-killing

Black-killing

Üye
yani 5800 ı 150 tl yemi sayıyorsun

Looqposse

Looqposse

Üye
:) insaf azıcık.. sizin fiyata söylediğim laf yok ama bu cihaz ilk satın alındıktan sonra 500 liraya satmaya çalışanlar oldu 200 tl ye alınan cihazı :P dh gibi forumlarda 250 civarında satıcıları vardı, tabi sizin bileceğiniz iş fiyat işi laf söylemek bize düşmez :) hayırlı satışlar...

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
    Konu Sahibi
http://www.sahibinden.com/bilgisayar-pda-avucici-sagem?sorting=price_asc

Rica etsem üstte ki en düşük fiyata bakar mısınız? Ben sahibinden.com u göz önünde bulundurum. en düşük fiyata sahip miyim? sahibim. Diğer ürünlerden daha iyi durumda mı? Evet öyle ve çiziksiz. Siz gidin forumlardan alın o zaman. Bana gelipte laf yetiştireceğinize ürünün iki katı fiyat çekenlere laf yetiştirin. Bir daha da benim laz damarıma basmayın! istemediğim şeyler söyleyip kalbinizi kırabilirim.

Herkes benim gibi Sahibinden.com un taban fiyatlarıyla fiyat verseydi KEŞKE!

HaqperesT

HaqperesT

Üye
kaça aldıgı degil ikinci el piyasası onemli olan
ustelik ikinci el piyasında ust limitten bile vermemiş
hayırlı satışlar

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
    Konu Sahibi
teiekkür ederim hocam. üst limit değil en alt limitten verdim hatta sahibinden.com un. Ayrıca tertemiz olmasına rağmen. ama kime anlatıyorsunuz ki. Bilip bilmeden konuşanlardan daha fazla ne var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt