Samsung Galaxy s i9000

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy s i9000
GALAXY S I9000

Öncelikli tercihim sıfır cihazlardan yana olacaktır. Mümkünse açılmamış kutusunda.

arantili olması şarttır. Lütfen pm yollarken ürününüzün hangi firma tarafından garanti altına alındığını, kaç ay kaldığını belirtiniz.
-Çok temiz olması halinde 2. el olabilir.Ekranda çizik,ölü piksel vs. olmaması gerekir.
- Kutu İçeriği, Garanti Belgesi, Faturası Olması Şarttır.
-Kesinlikle T-G-M gibi sonradan çıkmış verizon olmasın !!

kaplan4680

kaplan4680

Üye
meraba bende var i9000 galaxy s ikinci el 19 ay kadar garatisi var ekranında falan cizik ölü piksel yok tek kusuru üst taraf cercevesinde hafif soyulma vardır mat duruyor öyle cırtlak değil kesinlikle düşmekten degl cebimde koyup cıkarırken oldu düşünürseniz görüşelim...garantisi de kvk olması lazım

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat belirtmemişsiniz ?

kaplan4680

kaplan4680

Üye
bundan 1 ay önce 650 falan diyordum ama suan nakit ihtiyacım var üniversteye gideceğim için satıyoruum 600 gibi düşünüyorum eğer alacak olursanız az da olsa yine birşeyler yapmaya calısırım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Cihazın sıfırını bulabileceğinizi hiç sanmıyorum. Kaldı ki bu cihazın sıfırını almaya kalksanız 900-1000 TL aralığında bir fiyatı vardır piyasada. O fiyatlara da yeni farklı modeller tercih edilebilir. Şahsen ben 2 hafta önce aldım ve 2. elini almayı tercih etmiştim. Tanıdıktan aldığım için uygun fiyata da geldi.

Bu arada neden özellikle bu cihazı istiyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt