• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung Galaxy S ( i9000 ) I Teknik Özellikleri I Fiyatı I İnceleme I İşlemci I Türkiye I Resimler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sweetos

Üye
Zaten Samsung Galaxy S i9000 bu modeli ile Android İşlemcisi ile IOS 4 İşlemcili Iphone 4'ü geride bırakmış durumdadır.

Dokunmatik bakımından, ekran bakımından, çözünürlük bakımından, internete bağlanış hızı bakımından ve Windows 7 Phone uygulamalarını desteklemesi bakımından 1 numara...

Ayrıca 5 Megapixel bu telefon için yeter de artar bile.Tek eksiği Digital Zoom olmaması.Iphone kamera, video ve film seyretme bakımından berbat.Bence bu eksiğini geliştirmesi gerekir.Bana kalırsa bunu geliştirmesi bir yana sadece Ipod serisini geliştirmesi daha mantıklı...

Bu seri için Iphone killer diyebiliriz :)

ekc-103

ekc-103

Üye
bilgi için sağol
:oke:

aboxzux

Üye
bence pisayada teknik özellik olarak en iyi telefon iphone filan duman olur yanında:D

denizci535

denizci535

Üye
evet galaxy s bende tuttum... htc desire hd z ile ikside guzel telefonlar n900 umde gayet iyi tabiki..

aboxzux

Üye
almayı düşünüyorum çok karşılaştırdım iphone 4 ile kararım galaxy s'dir harika bir telefon ama flaş olmaması kötü:D

Trackmania

Trackmania

Üye
İphoneye benziyor :)

muco240

muco240

Üye
samsung neden 5mp yukarı çıkmıyor..?:hmmm

Nokia gibi kalitesini düşürmek istemiyorda ondan.Galaxy S in resim kalitesi N8'in resim kalitesinden iyi olduğundan emin olabilirsin.Ama Galaxy serisinin devamı gelirse ki muhtemelen gelecek.Samsung da kalitesini yükseltecektir 8mp falan olur herhalde.

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Hoş bir telefon!

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
2011 yazına kaç para olur acaba arkadaşlar yaw şu an değil ama yaza belki alabilirim ucuzlarsa :aha::aha::aha:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
güzel miş

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
tabi güzel

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
samsungun en ii telii

doganmahmut

Üye
problemim var. almanyadan gelen s i9000 galaxy s telefonum da evdeki wifi'ye şifreliyken bağlanamıyor ama şifreyi kaldırdığımda bağlanıyor. doğal olarak wifiye şifre koymak zorundayım. denemediğim bir şey kalmadı şifre değiştirdim, fabrika ayarların döndüm şifreyi kısaltım ama yok yok. servisi arıyorum şunu yapın diyor, yapıyorum yok. eğer bu konuda bilgisi olan varsa, bir zahmet yardım. internette bu sorunu olan çok kişi var ama bir türlü çözüm sunulmamış. saygılarımla.

doganmahmut

Üye
kimse cevaplamamış ama buna gerek kalmadı sorunumu hallettim. bende şöyle olmuş. kullandığım wifi de internet üzerinden güvenlik şifrelemeyi wpa/wpa2 olarak seçmişim, güvenlik şifreyi yalnız wpa2 olarak değiştirince internette girebildim.

Ocean258

Ocean258

Üye
güzel telefon yapmıslarda kamera ve vıdeo kalıtesıne onem veren arkadaslar bıraz daha beklesın yakında Lg optimus black cıkıyor bide onu bakın sağlam bence. fotograf cekılen kamare ıkısındede 5 Mp. ama 3g gorusme yapmak ıcın yada farklı amaclarla kullanılan on kamera lg de daha ıyı gecenlerde bakmıstım ıkısınınde ozellıklerıne..

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Bence özelliklerine göre fiyatı biraz fazla. :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt