SAMSUNG GALAXY S (Heyecan Uyandıran Telefon)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AlpReis

AlpReis

Üye
    Konu Sahibi
bende 2 gün önce aldım çok memnunum iphone 3gs kullanıyordum 2 gün önce satıp 4 aldım ama 40 dk sonra telefonu iade ettim zira 2 dk lık görüşme bile yapamadım. samsung gerçekten çok hızlı bir telefon özellikle 2.2 yi yükledikten sonra uçuyor cihaz. dokunmatik konusuna gelecek olursa iphone ile bir farkı yok zaten kapasitif ekran var. ama ekran kalitesi ve netliği mükemmel ve büyük olması harika. en sevdiğim aynı videoları çevirmeme gerek yok atıyorum oynatıyor :) 720P ye kadar destek veriyor. Eğer arka planda açık uygulama bırakmazsanız
1 saat görüşme
40 dk hd video kaydı.
50 fotoğraf
5 saat aktif internet kullanımı (wifi değil)
tabi bunları yaparken müzik dinlemek.
100 sms
ben tahminen bunları yaptım tam 1 gün gitti akşam şarz ettim ertesi gün akşama pili bitti :) ki daha ilk şarzdı.
iphone nazaran tamamen kişiselleştirilmesi beni mest etti :D müzik konusunda iphone den bariz önde. normalde kıytırık kulaklık gelir ama bu cihazla çok iyi olmasada ortalama bir kulaklıkla geliyor baslar ve tizlerden dengeli. bluetooth olarak 3.0 desteklemesi çok iyi 4 mb lik müzik 2 sn bile sürmüyor göndermesi :D tamamen boş iken 2 saatte tam şarz oluyor. arttırılabilir hafıza sayesinde 40 gb a çıkabiliyor hafıza (ki ben böyle kullanıyorum :D) Sar değerine gelecek olursak yok denecek kadar az yani sağlığınıza yan etsiki yok 0,2 değerinde ki nokia telefonlar ortalama 1.1 gibi değerlerde varın siz düşünün :) üzerindeki hoparlör başarılı ama arkada olması kötü olmuş zira kılıf kullanırken sesi duymanız mümkün değil (cebinizde iken ) Gps konusunda net bir söyleyemem ama gördüğüm kadarıyla iphone çok daha başarılı. Radyosu var (ben kullanmıyorum ). Flash a tam destek veriyor pc de nasıl ise sayfa cihaz da da o şekilde çıkıyor :) widget olayı mükemmel bir buluş :) sorusu olan varsa sorabilir :)
Çok teşekkürler, telefon zaten muhteşem sende muhteşem anlatmışsın, seviyorum bu telefonu

freewill90

Üye
veeee güncelleme geldi arkadaşlar resmi olarak yalnız çok yavaş indiriyor benim 2 saatte tamamlandı alet müthiş oldu zerre takılma yok 42 dk wifi açık program yüklüyorum pil %99 :) daha fazla kişiselleştirilebiliyor adroid de tek bir uygulamanın defalarca görünmesi sorunu çözülmüş süper bişi olmuş :)

AlpReis

AlpReis

Üye
    Konu Sahibi
veeee güncelleme geldi arkadaşlar resmi olarak yalnız çok yavaş indiriyor benim 2 saatte tamamlandı alet müthiş oldu zerre takılma yok 42 dk wifi açık program yüklüyorum pil %99 :) daha fazla kişiselleştirilebiliyor adroid de tek bir uygulamanın defalarca görünmesi sorunu çözülmüş süper bişi olmuş :)
Yahu iyice heyecanlandım şimdi:aha:

ilkomilko

Üye
arkadaşlar htc desire hd mi yoksa galaxy mi sizce

antepli-27

Üye
buda at gözlüğü takmış bir arkadaşımız :ehe ben kullanıyorum ve çok memnunum şuan android 2.1 bir iki gün içinde 2.2 froyo çıkıcak inşallah onu bekliyorum ve çok daha fazla hızlanıyormuş 2.2 yi yükleyince daha nekadar hızlanıcaksa :D

At gözlügü güzel ifade etmissin kardes hahaha :D

caemdaRe

Üye
Valla 1 hafta önce peşin para aldım direk :) Hiç korkmadan hem de.

Şu an mı ?

Pil ömrü desen anlatmaya gerek yok... Açık olmayan bişey yok telefonda ve 1.5 - 2 gün arası gidiyor.

2.5 yıl iphone kullanıcısı olarak Dokunmatik özelliğinin Samsung'da daha iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Açık kaynak kodlu olması iphone'daki uygulama zincirinin kırılmasına sebep.

Kamera'da flash olmasa bile gece çekim özelliklerinden faydalanarak yüksek çözünürlükte çok iyi fotolar elde edilebiliyor.

Wi-fi çekim gücü iphone'a göre çok daha iyi.

HD Ekran sayesinde istediğim filmi çok iyi görüntü kalitesinde izleyebiliyorum (Evimdeki TV'den de iyi :) )

Canlı duvar kağıdı gibi hoş görünümlü özellikleri sayesinde telefona her baktığımda kendimi mutlu hissediyorum :)

Back - Menu tuşlarına basarken titreşimin seviyesini ayarlayabiliyorum.

Bazı arkadaşlar plastik kapak vs..vs.. diyebilir. 3 kez elimden düştü. Sadece arka kapağını değiştirdim (Çizikten dolayı.) Ama telefon sapasağlam. Zarif ve ince ve HAFİF..

1 haftadır bu telefon hakkındaki düşüncelerim bunlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

:::burak:::

:::burak:::

Üye
telefon iyi güzel tamamda bu kadar para verilmez kardeşim bu paraya bilgisayar alırım ben:nono:

acacia

acacia

Üye
iphone 4 ile birebir kıyaslama yapmış birisi olarak söylüyorum, iphone sadece dokunmatik açısından bu telefon ile yarışabilir. karizmayı falan önemsemediğimden iphone a verilen paralara acıyorum gerçekten bu telefonu görünce. hele bir de androidi var akıllara zarar. her türlü apple uygulamasını bulabiliyorsunuz.
internet telefonları konusunda en iyilerinden. sörf yapmak çok hızlı ve eğlenceli. sahip olanlara iyi günlerde kullansınlar diyorum.

jakocan

jakocan

Üye
dun aldim bu telefonu galaxy herseyiyle mukembel ama tek sorun verdi kies denen programi acmiyor baglanmiyor 5 saat bekledim gene olmadi sildim yeniden yukledim gene olmuyor baskada sorun yok ha birde adobe flas player istiyor film seyredemiyorum:hmmm

dolby

dolby

Üye
telefon iyi güzel tamamda bu kadar para verilmez kardeşim bu paraya bilgisayar alırım ben:nono:
iyi diyonda aga, bilgisayarını ya evde ya işte kullanırsın yanında taşıyaman 24 saat dimi.. ;) ha aynı performan yok ama, facebook, msn, internet, 3g, oyun, film, mp3, fotoğraf makinası, telefon herşey bir arada ve cebinde sence hangisini alırsın..?

Lacoste

Lacoste

Üye
eğer bilgisayarınız yoksa almayın zaten önce bilgisayara 1.5 milyar verin sonra telefona verin bi sırası var bu işin evde bilgisayar yokken telefon alınmaz zaten

--------------- Ekleme ---------------

telefona çamur atmaya çalışmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt