gonuldostu82
Üye
-
Konu Sahibi
-
Birşey sorucam bu ülkeler arası romlarda ne fark oluyor?Mesela Türkiye romu çıktığında ne farklılığı olucak
@gonuldostu82
Hocam sende de Video izlerken videonun sonu gelmeden çıkmak istediğinde telefon tepki vermeden videoyu oynatmaya devam ediyor mu.
Bende youtube olsun telefonumdaki kendi videolarım olsun geri çıkmaya çalıştığımda hiç bir algılama yapmıyor ve video çalmaya devam ediyor.
Telefonda herşey dört dörtlük bir bu sıkıntım var.
Hee Birde menüdeki arama tuşuna bastığımda arama kaydı, rehber falan olan bölüm'ün açılması 2sn falan sürüyor.
Sende de aynı sıkıntılar var mı.
Teşekkürler....
Yükle kardeş hiç birşey olmuyor benimde klon imei JB yükledim geri 2.3.6 ya döndüm hiç bir sıkıntı yaşamadım
Yükle kardeş hiç birşey olmuyor benimde klon imei JB yükledim geri 2.3.6 ya döndüm hiç bir sıkıntı yaşamadım
Hocam yükledikten hemen sonra yapmıştım ama neyse bir kez daha yapayım bakalım.düzelmezse birde hindistan sürümüne bakacamhocam romu yükledikten sonra fabrika ayarlarına dönmedin mi? bendede ilk başta öyle oldu hatta kies yazılımı desteklemiyordu filan kilit ekranında eski uygulamalar kalmıştı fabrika ayarlarına döndüğümde hepsi düzeldi istersen tekrar vipe data ve carce filan bunları yap fabrika ayarlarına dön ben öyle yaptım düzeldi ana konuya ekledim ama hattın içinde olsun
loneely icime su serptin 1 orjinal 2 klonlu 3 s advance var elimde allah razi olsun senden
- - - Eklendi - - -
loneely icime su serptin 1 orjinal 2 klonlu 3 s advance var elimde allah razi olsun senden
Arkadaşlar almanya sürümünü kullanıyorum rehber ve video izlerken hafif bir takılma sorunum vardı tekrar reset attım şimdi hepsi düzeldi.
Şunu anladım,Telefona sürüm yükleredikten sonra 2-3 defa reset atmakta yarar var her resetten sonra telefon iyice şahlanıyor.
şuanda telefon inanılmaz derecede stabil.
2.3.6 sürümünde bukadar performans almamıştım telefondan.
Birde şu çok hoşuma gitti.Resetten sonra ilk açılışta samsung account ve gmail girişlerinizi yaptıktan sonra eğer yakınlarınızda wifi varsa ve o wifi şifresini siz resetten önce telefona girip kullanmışsanız telefon otomatik olarak o wifi'ye bağlanıp resetten önce telefonunuzda yüklü bütün uygulamaları otomatikman yüklüyor.Yani siz tek tek uygulamaları tekrar indirecem diye uğraşmıyorsunuz.
Yanlız bir tek telefon hafızasında kayıtlı rehber ve notlar gelmiyor onları daha önce kies yardımıyla yedeklemenizi tavsiye ederim.
Şimdilik bu kadar.
Almanya sürümünün keyfini sürün gari
Eyvallah dostum sağolasın.nihayet seni jelly bean da memlun etmeyi başardıksorunun düzelmesine sevindim hadi kolay gelsin
Arkadaslar elimde imei klonlu s advance var jb yukleyeyim mi?
Sebeke felan gidiyormus
Çok sağolyükle kardeşim benim telde klonlu, hiç sorun yok,
Çok sağol
Kardeşim tekrar sorayım Irak'tan geldi 2 si e250 imei var
Sizinkilerde böyle mi.?
tebrikler hocam güzelbir anlatım olmuş
Arkadaşlar Hindistan sürümünü de denedim, Almanya sürümünden daha yavaş geldi bana pek beğenmedim.
Almanya sürümü şuanda en iyisi gibi duruyor, ta ki Türkiye sürümü çıkana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?