Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Yuh be light jb yukledim telefonun sarj ederken sarji dusmeye basladi sacmaliga bak sorunlar devam ederse gb ye geri doncem bune ya
Bende de biraz farklı şekilde oluyor. Telefonu kapatıp açınca şarjı %3-5 artıyor bazen.

Yok mu yardim edebilecek biriiiiii guncellemeden sonra el yazisi kutusu 1 ve 2 gitti dikey klavye tiplerinden.

iOSait

Üye
Arkadaslar cocore7 acayip sarji somuruyor onerdiginiz bi yazilim varmi kernelsiz kullanabilecegim

iOSait

Üye
Cocore7 tam bi rezalet sarj konusunda

iOSait

Üye
GB ye geri mi dönsem acaba cocore şarzı sömürüyor zaten

Konu Sahibi
arkadaşlar cocore kerneli kullanıyorsanız kesinlikle ama kesinlikle pil tasarrufu olan uygulamayı açmayın devre dışı bırakın birde ram biçimlendirme asla yapmayın şarj çok hızlı bir şekilde gidiyorsa bilin ki sebebi bunlardır .Ayrıca xda da okudum evet 7.0 6.8 e göre daha fazla şarj tüketiyor isterseniz 6.8 e geri dönün ve dediklerimi unutmayın

Ram biçimlendirme dediğin görev yöneticisinden rami temizle komutu mu hacı ?

iOSait

Üye
ben. bıktım uğraşmaktan ya light jb saçma sapan bi rom almanya ya yada gb ye geri dönücem şu cocore denilen gerizekalı kernel pilim içine ediyor kernelsiz kullanmak en iyisi

iOSait

Üye
cocore 6 çok iyiydi gb de zatn demode artık almanya412 birdaha flaşlayım bakalım

Konu Sahibi
e iyide biz biçimlendirmezsek boş ram 50mb a kadar düşüyor kendisi mi temizliycek onu
siz niye ram biçimlendirme yapıyor sunuz ki sitede defalarca konu açıldı ram biçimlendirme yapmayın bir donma takılma gibi sorun olmadığı halde gereksiz yere ram biçimlendirme yapmayın bu telefonunuzun şarjzını tüketmekten başka bir işe yaramıyor burada cocore kerneli zaten yeterince ram i kontrol ediyor

iOSait

Üye

iyi de ram bazen dolup taşıyor onu sıfırlamamız gerekiyo başka nasıl ram kullanımını azaltabiliriz ki siz şuan türkiye sürümnde misiniz sizin kullandığınız şekilde kullanmak istiyorum

Konu Sahibi
sizin cihazın neden kastığını şimdi daha iyi anlıyorum yani siz cihazı yanlış kullanıyorsunuz ondan cihaz sapıtıyor ben bu zamana kadak ramde hiç 600mb görmedim ram nasıl dolup şişiyor ki ram miktarı ne kadar çok ise cihaz o kadar seri ve akıcı olur siz bunu biçimlendirdikçe cihaz o kadar çok kasar ve donar yapmayın Allah aşkına bırakın kendi haline öyle çalışsın zaten oyun ve uygulamalarsa lmk desteği ile ram düşüyor

Tepkiler: emretamgoz ve sahin_811

iOSait

Üye

hmm şimdi uyandım mevzuya almanya 4.1.2ye geri dönüyorum o halde cocore yükleyimmi 6.0 mı daha iyi 6.8 mi bide ram genelde 500ün üstünde oluyor ağır bir oyun oynamadan önce rami biçimlendireyim mi

helal olsun hocam çok iyi açıkladın