Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

muratena

Üye
bu arada şu başbelası TWRP recoveryden kurtulma şansımız varmı?

Malesef kernelle tel direk root oldugu için kurtuluş yok, ben install tıklıyorum update zip seciyorum normal recovey kullanıyorum birsey yükleyecegim zaman.

kaan256

Üye
s4 aldım kurtuldum ya light vırt zırt tan...

nfcli modeli var ben buna jelly bean yükledim fakat yüz tanıma yok,ayrıca dikey kalavye tiplerinde bulunan el yazısı kutusu 1 ve 2 kaybolmuş nasık düzeltirim

iOSait

Üye
nfcli modeli var ben buna jelly bean yükledim fakat yüz tanıma yok,ayrıca dikey kalavye tiplerinde bulunan el yazısı kutusu 1 ve 2 kaybolmuş nasık düzeltirim

yüz tanıma hiçbir romda yok zaten eğer i9070 için olan jb yi i9070P ye yüklediysen sorun çıkmış olabilir tekrar flaşla odinle

yüz tanıma hiçbir romda yok zaten eğer i9070 için olan jb yi i9070P ye yüklediysen sorun çıkmış olabilir tekrar flaşla odinle

yok p modelinin kini yükledim yüz tanıma önemli değil önemli olan el yazısı

GERİ TUŞU ÇALIŞMIYOR
slm arkadaşlar ben samsung galaxy s advance ı9070p nfc kullanıyorum geçenlerde jely bean yüklemeye çelıştım olmadı telefon uçtu erzurumda yapıldı geldi garanti yapmadı 110 lira masraf oldu yanlız şimdi bi sorun var dokunmatik geri tuşu çalışmıyor bu neden olabilir yazılımsal mıyoksa donanımsal mı dır fikir ve yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkğür ederim

iOSait

Üye

Yanlis yazilimi yuklemissindir i9070 jelly bean ini yuklersen bozulur tabi cihaz

tamam hocam orda yanlış yaptım fark ettim geç oldu ama ardahan dayım ben tamirciye verdim erzuruma yolladı yapıldı geldi herşey normal ama geri tuşu çalışmıyor buna ne diyorsun

- - - Eklendi - - -

tamam hocam orda yanlış yaptım fark ettim geç oldu ama ardahan dayım ben tamirciye verdim erzuruma yolladı yapıldı geldi herşey normal ama geri tuşu çalışmıyor buna ne diyorsun

- - - Eklendi - - -

Yanlis yazilimi yuklemissindir i9070 jelly bean ini yuklersen bozulur tabi cihaz
geri tuşu neden çalışmıyo yapıldı ilk aldığım haliyle geldi ama sadece tuş çalışmıyo bu nedendir acaba

Konu Sahibi
cihazı fabrika ayarlarına geri çevirin belki işe yaraya bilir çünkü yeni rom yüklendiğinde takılma oluyor

iOSait

Üye
Custom kernel olmadan adam gibi oyun oynanmiyor jb de yaw

iOSait

Üye
Bu light jb de birkac tane bug var almanyaya geri donucem ben baska onderdiginiz surum varmiy

sen beni yanlış anladın ben kaydırarak yazmaktan bahsetmiyorum el yazısını texte çevirmeden bahsediyorum

iOSait

Üye
Yuh be light jb yukledim telefonun sarj ederken sarji dusmeye basladi sacmaliga bak sorunlar devam ederse gb ye geri doncem bune ya

Tepkiler: darkleader
İşlerimden elim değmiyor.Müsait olduğumda hemen satacam, bunla uğraşılmaz ya

iOSait

Üye
katılıyorum ama ben yeni telefon yerine notebook almayı düşünüyorum telefon pc nin yerini tutmaz