muratena
Üye
ne yapalım mecburen root etcez teli tşklerrr bilgilendirme için gönüldostu82
evet root yapıp gereksiz prolardan kurtulman lazım yoksa telde kasma lag filan olur ben kernel atmadım bence cocore pek işe yaramıyor sadece menü geçişlerini bir nebze hızlandırıyor
evet root yapıp gereksiz prolardan kurtulman lazım yoksa telde kasma lag filan olur ben kernel atmadım bence cocore pek işe yaramıyor sadece menü geçişlerini bir nebze hızlandırıyor
tamam da arkadasım onu kullanamıyorum yani gereksiz programları nasıl kaldırcam bilmiyorum yanlıslıkla sistem dosyası falan silerim sonra ugras dur
Ben Almanya 4.1.2 +root boyle kullaniyorum suan gayet stabil insallah pisman etmez beni
Aynen bende aynı şekilde kullanıyorum sorun yok inş bu sefer memnun kalırım
sonunda memnun olmana sevindim hocam hayırlı olsun.Ben Almanya 4.1.2 +root boyle kullaniyorum suan gayet stabil insallah pisman etmez beni
Hocam daha telefona yuklenmedim bi kac gereksiz sistem programlarini durdurdum suan stabil bu arada kasmayan oynadiginiz oyunlari yazar misiniz
kasan hiç bir oyun yok ben gta3 ü bile oynadım ne diyeyim cihaz o kadar harika çalışıyor ki s4 gibi maşallah1. sayfada oynadıklarımı yayınladım acrıca m.combat3ve4 de oynadım
hocam core7 yi nereden indirdin veya upload edebilrimisinbu arada şu başbelası TWRP recoveryden kurtulma şansımız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?