Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

muratena

Üye
ne yapalım mecburen root etcez teli tşklerrr bilgilendirme için gönüldostu82

iOSait

Üye
ne yapalım mecburen root etcez teli tşklerrr bilgilendirme için gönüldostu82

evet root yapıp gereksiz prolardan kurtulman lazım yoksa telde kasma lag filan olur ben kernel atmadım bence cocore pek işe yaramıyor sadece menü geçişlerini bir nebze hızlandırıyor

Tepkiler: muratena

muratena

Üye
Kernel yüklemeye bile gerek yok Almanya romu gayet başarılı bakalım birkaç gün kullanayımm

Konu Sahibi
evet root yapıp gereksiz prolardan kurtulman lazım yoksa telde kasma lag filan olur ben kernel atmadım bence cocore pek işe yaramıyor sadece menü geçişlerini bir nebze hızlandırıyor

hayır oyun ve uygulamalarda çok işe yarıyor büyük bir oyunu açıp oynadıktan sonra oyundan çıktığında hemen ram e bak 500 mb den 300mb a kadar düşürüyor böyle daha rahat oyun oynamış oluyorsun

muratena

Üye

tamam da arkadasım onu kullanamıyorum yani gereksiz programları nasıl kaldırcam bilmiyorum yanlıslıkla sistem dosyası falan silerim sonra ugras dur

iOSait

Üye
tamam da arkadasım onu kullanamıyorum yani gereksiz programları nasıl kaldırcam bilmiyorum yanlıslıkla sistem dosyası falan silerim sonra ugras dur

Sen bilirsin ozaman cocore at daha da stabil olmasini istersen light jb v1.2 rom yukle

iOSait

Üye
Ben Almanya 4.1.2 +root boyle kullaniyorum suan gayet stabil insallah pisman etmez beni

Tepkiler: sahin_811 ve muratena

iOSait

Üye
Hocam daha telefona yuklenmedim bi kac gereksiz sistem programlarini durdurdum suan stabil bu arada kasmayan oynadiginiz oyunlari yazar misiniz

Konu Sahibi
Hocam daha telefona yuklenmedim bi kac gereksiz sistem programlarini durdurdum suan stabil bu arada kasmayan oynadiginiz oyunlari yazar misiniz

kasan hiç bir oyun yok ben gta3 ü bile oynadım ne diyeyim cihaz o kadar harika çalışıyor ki s4 gibi maşallah 1. sayfada oynadıklarımı yayınladım acrıca m.combat3ve4 de oynadım

iOSait

Üye
kasan hiç bir oyun yok ben gta3 ü bile oynadım ne diyeyim cihaz o kadar harika çalışıyor ki s4 gibi maşallah 1. sayfada oynadıklarımı yayınladım acrıca m.combat3ve4 de oynadım

Siz turkiye romunda misiniz bide cocore 7 kullaniyor musunuz? Ne gibi farklari var

muratena

Üye
Ben almanya romu yükledim ve E-7 cocore kernel yükledim gayet güzel
Türkiye romu da yüklemiştim dün kies ile ama sanki almanya romu daha akıcı geldi.
Ayrıca türkiye romunda ekran dokunmatigi zayıf gibi,almanya romu ekran dokunmatigi ve netliği daha kaliteli,
Tavsiye ederim almanya romunu ve E-7 cocore kerneli..

iOSait

Üye
Bence de almanya tr den daha iyi

iOSait

Üye
arkadaşlar bu cocorw dışında thunderzap siri ve omega gibi kerneller de varmış hangisini önerirsiniz

iOSait

Üye
cocor7 yi çaktım şimdi boş ramde ciddi bir artış bar real racing3 yüklüyorum bakalım performans nasıl olacak

iOSait

Üye
bu arada şu başbelası TWRP recoveryden kurtulma şansımız varmı?

Tepkiler: sahin_811

iOSait

Üye
1tane yarış yaptım gayet iyiydi most wanted da yüklüycem gözüme takılan bir sorun olursa light jb kurucam kolay gelsin herkese