gonuldostu82
Üye
-
Konu Sahibi
-
4.1.2 JB kullanıyorum cocore 5,6, sizi takip ediyorum
Aslında hocam şöyle diyim benim sorunum uygulama ile ilgili değil. Google Görsellere "USB HOST OTG kablo" yaz göreceksin hocam. standart bir kablo, benim sorunum Usb host otg driverim yüklü değil. Uygulama bazında düşünme hocam, mesela kabloya usb bağlıyoruz usb içindekini görüyoruz veya kablosuz klavye mouse bağlayıp kullanabiliyoruz. S3lerde NOTE'larda oluyormuş JB romlarında.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece bu kadarda değil, HDTV/MHL Adapter & Bluetooth Keyboard & Mouse ile neler yapmışlar..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Merhaba arkadaşlar ben de bu aileye yeni katildim daha telefonu alali 1 ay felan aldu. Telde herhangi bir degişiklik yapmadim üzerindeki 2.3.6 sürümü ile duruyor. Sadece konusmak için kullaniyorum ve nete bile çok nadiren wifi ile giriyorum sarj sadece 2 gün gidiyor.ama telefon çok güzel bir telefon buna dicek yok. Benim bir sorum olucak eskiden ben nokia tel kullaniyordum ve nokia nin kendine has bir özelliği olan sesli komut özelligini nasil kullanabiliriz acaba. Konuyu tam olarak anlatayim mesela ben bluetooth kulaklik kullaniyorum sürekli araç kullandigim için. Kulakligin dügmesine basip isim söyleyince kişiyi aramasi için ne yapmaliyiz varmi bole bir androit uygulama yada telin bole bir özelligi varmi.. Yardiminizi bekliyorum tesekkürler.. Formu sürekli takip edecegim. Kolay gelsin
I9070DXAMD1 çıkmış
Otg işine el atıyorum denemem ve sonuçlarını 1 hafta sonra yazacağım...
- - - Eklendi - - -
Farklı cihazlar için farklı öneriler gördüm ve xda da konu açacağım
- - - Eklendi - - -
Farklı cihazlar için farklı öneriler gördüm ve xda da konu açacağım
- - - Eklendi - - -
CaptainMuon adlı XDA geliştiricisi, 5 voltluk bir USB
Y kablosu, adb, fastboot gibi geliştirici araçları ve
kendi Kernel sürümünü kullanarak manuel olarak
USB OTG özelliğini cihaz üzerinde aktif hale
getirmeyi başarmış. Geliştirici uygulanması
gereken adımları tek tek sıralarken, cihazın tuğla haline gelmesi ve hatta tamamen kullanım dışı
kalması ihtimalini de denemek isteyenlerin
dikkatine sunuyor.
Arkadaşlar birde merak ettiğim bir konu var video takılmasına çözüm buldunuzmu
gonuldostu82
dediğim gibi artık bende burdayım elimizden geleni yapacaz tabi biraz risk almak lazım
- - - Eklendi - - -
1080P 2 tane video denedim bi sorun gözüme çarpmadı sorunu tam açıklar mısın?
- - - Eklendi - - -
gonuldostu82
Cwm ve twrp nin konularınıda eklersen iyi olacak yada ben konuyu açayım sen indexe ekle
gonuldostu82
dediğim gibi artık bende burdayım elimizden geleni yapacaz tabi biraz risk almak lazım
- - - Eklendi - - -
1080P 2 tane video denedim bi sorun gözüme çarpmadı sorunu tam açıklar mısın?
- - - Eklendi - - -
gonuldostu82
Cwm ve twrp nin konularınıda eklersen iyi olacak yada ben konuyu açayım sen indexe ekle
Almanya XXLQE sürümünü deneyen yok heralde hâlâ.
LQB kullaniyorum tel. Rootlu ayrica cocoewnin 5.0 surumunu yukledim telefonun sarji super ve ayrica hizla belli derece artmis durumda
5.6.2 surumunde bu ozellikleri alamadim. Almanya surumu degilde TR surumu bekliyorum onu yukleyecegim.
Kullandığın sürümde Push bildirimler anında geliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?