iOSait
Üye
Onu tam bilemiycem çok fazla bilgim yok ama türkiye room gayet iyi zaten kernel yüklediginde hiçbir sorun kalmıyor.
Ne kasma,ne donma vss hiçbirley yok..
Daha once birkaç tane room denedim memnun kalmadım.
bende samsung kies ile JB yükselttim daha sonra cocore-E.6.0 yükledim
E-.6.8 çıkınca bunu yükledim daha iyi oldu performans ve şarj bakımından.
evet kesinlikle bende Almanya romu kullanıyorum hiç sorun problem yok
MSaidAri;united kingdom romu hangisi link verebilir misin ?
forumda room bölümünde bulabilirsin,baktım da bulamadım
Şuan mobildeyim hocam bilgisayara geçince atarim linki sizce UK daha mi stabil olur ? Cocoreyi destekler mi acaba bu arada Almanya sürümünü kurdum üstüne Coco te de attim yanliz bi sorum olacak siz baş sayfalarda titanium backup ile uygulamalari durdurmaktan bashedmis siniz ben onu bulamadım tam olarak nasıl yapiliyor o
apk maniadan da indirebilirsin yada buyur tıkla:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi bu işe yaramayan özellikler derken e postalar yazılım güncelle filan yani arka planda çalışan servisler bölümünde çok aciliyeti olmayanları durdurdum
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bu jelly bean 4.1.2 ligt rom nasıl tavsiye ediyor musunuz s4 ün teması ve ayarlar beyaz olmuş güzel bir costum roma benziyor nasipse bende yüklemek istiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zamanında kullandim light jb yi yani evet GB kadar stabil ve akici ama arada bir sapitiyor mesela şarj %30 ile USB ile PC te takdigimdq %34 oluyor yani 3 günde 1 reset atmak gerekiyor cihaza tabi yinede çoğu oyunu çok hafif kasmalar ile calistiriyor şu UK romu aklıma taklidi benim
uk rom hangisi yahu şuna bir bakayım
United Kingdom,un farkı nedir arkadasım?
denemek istiyorum
Antutu puanim nasil cocore kernel ile
Bu programı nereden indirebilirim? foruma baktım bulamadım.bende puanıma bakıyım:XD
Bende bilmiyorum yuklemedim hani İngiliz ROM ya belki daha stabil olur düşündüm
XXLQE ROMU DİYOR BU ZATEN VARDI ayrıca United Kingdom diyorsa büyük bir ihtimal ile bu operatör romudur yani operatörler aracılığı çıkan rom ben tavsiye etmem
Bu programı nereden indirebilirim? foruma baktım bulamadım.bende puanıma bakıyım:XD
Google playde var adi antutu benchmark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?