Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Haydi bakalım hayırlısı bende döndüm 2.3.6 yaaaaa.

Telefonu değiştirene kadar artık bu sürümle idare edecem ben.
JB'de benim klavye ara sıra takılma yapıyordu GB'de daktilo gibi maşallah.
Tabi bazı uygulamalar çalışmıyor ama neyse idare edecez artık.

fsagcan

Üye
şiddetle 2.3.6 ya dönmenizi öneririm arkadaş, neydi o çektiğimiz çile yahu

- - - Eklendi - - -

Telefonu değiştirene kadar artık bu sürümle idare edecen ben.
JB'de benim klavye ara sıra takılma yapıyordu GB'de daktilo gibi maşallah.
Tabi bazı uygulamalar çalışmıyor ama neyse idare edecez artık.

hangi uygulamalar mesela?

bundaki orjinal klavye ne ise gayet aralıklı ve güzel,
tapatalk ta zaten kullanmıyordum,

yaşasın GB

Tapatalk benim olmazsa olmazım

Dediğin gibi bundaki klavye çok kullanışlı yanlış tuşa basmıyorsun .

Sanki iphone kullanıyormuş gibi hissettim kendimi inanılmaz akıcı

Tepkiler: fsagcan
Telefon 2 gün açık kaldıktan sonra yavaş yavaş kasmalar başlıyor. Onun için günde bir kapatıp açtıktan sonra sıkıntı yok. En azından 2 günde bir kapatıp tekrar açın. İlk açıldığında 240 mb civarı ram boş kalırken, 2-3 gün sonra ne kadar hafızayı sil desen de 120 mb civarında ram kalıyor. Doğal olarak da kasmalar başlıyor. Tabi bu dediklerim light jelly bean romunda.

kaan256

Üye
bu yazdıkların gb aynen oluyordu mutlaka günde bikaç saate olsa kapatmalı. jblight sürümünden ben memlunum bütün uygulamalar çalışıyor takılma filan alt seviyede stabil çalışıyor..

Tepkiler: agoguzhan ve gonuldostu82
    Konu Sahibi
evet bende çok memnun um bu saatten sonra 2.3.6 ya dönüş mantıklı değil çünkü bir çok oyun ve uygulama desteklemiyor niye bu arkadaşlarda bu kadar çok sorun ve problem çıktı anlaya bilmiş değilim neyse sağlık olsun elimizden geldiği kadar bütün yolları denedik ama maalesef olmadı

Tepkiler: agoguzhan

Yazılımı yapan mühendisler olayın üzerinde yeterince durmuyorlar.Stabil rom üretmek bu kadar zor olmamalı.
Malum, JB'nin bütün sürümlerinde video izlerken neredeyse bütün S Advance kullanıcıları sorun yaşamıştı.Sorun yaşamayan çok az kişi vardır.Benim sormak istediğim böyle sorunlu bir rom'u nasıl güncelleme diye kullanıcılara sunarlar?Video takılma sorunlarını biz kernel değiştirerek aşmıştık.Bu kernelleri herkes yüklemeyeceğine/yükleyemeyeceğine göre neden insanları sorunlu sürümlerle mağdur ediyorlar.
Her yeni JB yüklediğimde tel.sorunsuz stabil çalışıyor fakat aradan 3-4 gün geçince donmalar tekrar başlıyor.
Şu an GB ye geçtim gayette memnun'um,dediğin gibi bazı uygulamalar çalışmasada tel.çok stabil.Menü geçişlerinde,rehberde,arama bölümünde hiç takılma yok sorunsuz.Arkadaşlar tel.kapatıp açmak gerekiyor bazen demiş.Evet ben JB de çok yapmak zorunda kalmıştım fakat şimdi olsun daha önceki GB deneyimlerinden olsun tel'i hiç kapatmak zorunda kalmadım.
Zaten bundan sonrada telefonumu en fazla 3 ay kullanır sonra daha güncel bir modele geçiş yaparım.O zamana kadar da GB ile idare ederiz artık.

kaan256

Üye
bence s advance için yeni rom yaratacaklardır. gb çalışan uygulamalar kısıtlı. bir kaç güne daha stabil bir rom gündemde olacaktır.

Bir kaç gün mü

Eğer 2-3 ay içerisinde ben telefonu satmadan gelirse telefonumu sana hediye edecem.Bırak 2-3 ay'ı 6-7 ay da gelirse mucize olur

Herkese hayırlı ramazanlar bi sorum olacak
ginger bread de 3 saat 30 dk sarj olurken jelly bean de 2.30 dk da sarj oluyor
paralel ithalat italyan sürümü sarj süresi cok fazla değil mi

Herkese hayırlı ramazanlar bi sorum olacak
ginger bread de 3 saat 30 dk sarj olurken jelly bean de 2.30 dk da sarj oluyor
paralel ithalat italyan sürümü sarj süresi cok fazla değil mi

Sürüm derken rom'u kastettiğini varsayarak cevap veriyorum. Ben hiç süre tutmadım dk'sına kadar ama 2 saatten aşağı şarj olmadığından eminim. Bu arada şu meşhur light jb romunu kullanıyorum.

Edit: Sana da Hayırlı Ramazanlar hacı arada unuttuk Herkese Hayırlı Ramazanlar tabi ki

Tepkiler: agoguzhan ve ertanboyer

iOSait

Üye
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar bir sorum olacak bende sizin gibi durmadan stabil bi jb arayanlardanim galiba bugün kiesten tr sürüm yükledim antutudan 6549 aldım sizce iyi binpuan mı yada sizin önerdiğiniz stabil bir sürüm varmı mesela bu bahsetti giniz light jbyi yükleme li miyim?

Şu an ki orjinal romu beğenmediysen yükle. Netten bir sürü yorum okudum herkeste kasma problemi vardı. Jb'de de kasma sıkıntısı oluyor ama diğer romlara göre çok daha az bu sorun. Günde 1 defa kapatıp açarsan telefonu gingerbread gibi olur diyebilirim (akıcı çalışması anlamında) Ayrıca cocore kernel de yükledim ben.

Antutu puanım benim de 6500 küsürlerde sıkıntı yok onda. Gingerbread'de 7000'e çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam ama böyle de işimi rahatlıkla görüyor.

iOSait

Üye

Teşekkür ederim bi tane cyanogenmod tarzında rom attım telefona gayet stabil şuan stockjelly bean in agız kokusuna dayanamadım

iOSait

Üye
hangi romdan bahsediyorsun?

Jellymod 4.0 jb bin editlenmis ve aosp arayüzünl eklenmiş hoş bir ROM isterseniz SS alabilirim ama insanin cani touchwiz 5 çekmiyor değil keşke stabil bir jb olsa da yuklesek ama nerdeyse tüm jb sürümlerinde kasma yasaniyor bende mecburen custom ROM attim

muratena

Üye
Advance I9070 cocore E.6.8 yükledim performans gayet iyi tavsiye ederim arkadaşlar..

TWRP

Update

Önce her zamanki gibi update zip yükleyip yükseltin ardından sırasıyla kernelleri yükleyin işlem tamam:XD

Tepkiler: agoguzhan