darkleader
Üye
Haydi bakalım hayırlısı bende döndüm 2.3.6 yaaaaa.
Telefonu değiştirene kadar artık bu sürümle idare edecen ben.
JB'de benim klavye ara sıra takılma yapıyordu GB'de daktilo gibi maşallah.
Tabi bazı uygulamalar çalışmıyor ama neyse idare edecez artık.
Değil mişiddetle 2.3.6 ya dönmenizi öneririm arkadaş, neydi o çektiğimiz çile yahu
Tapatalk 4hangi uygulamalar mesela?
Değil mi
Ben ne yapmışım diyor insan
Tapatalk 4
Google klavye
bundaki orjinal klavye ne ise gayet aralıklı ve güzel,
tapatalk ta zaten kullanmıyordum,
yaşasın GB
bu yazdıkların gb aynen oluyordu mutlaka günde bikaç saate olsa kapatmalı. jblight sürümünden ben memlunum bütün uygulamalar çalışıyor takılma filan alt seviyede stabil çalışıyor..Telefon 2 gün açık kaldıktan sonra yavaş yavaş kasmalar başlıyor. Onun için günde bir kapatıp açtıktan sonra sıkıntı yok. En azından 2 günde bir kapatıp tekrar açın. İlk açıldığında 240 mb civarı ram boş kalırken, 2-3 gün sonra ne kadar hafızayı sil desen de 120 mb civarında ram kalıyor. Doğal olarak da kasmalar başlıyor. Tabi bu dediklerim light jelly bean romunda.
evet bende çok memnun um bu saatten sonra 2.3.6 ya dönüş mantıklı değil çünkü bir çok oyun ve uygulama desteklemiyor niye bu arkadaşlarda bu kadar çok sorun ve problem çıktı anlaya bilmiş değilim neyse sağlık olsun elimizden geldiği kadar bütün yolları denedik ama maalesef olmadı
birkaç gün abartili olmuş..bir kaç gün mü :d
eğer 2-3 ay içerisinde ben telefonu satmadan gelirse telefonumu sana hediye edecem.bırak 2-3 ay'ı 6-7 ay da gelirse mucize olur :d
Herkese hayırlı ramazanlar bi sorum olacak
ginger bread de 3 saat 30 dk sarj olurken jelly bean de 2.30 dk da sarj oluyor
paralel ithalat italyan sürümü sarj süresi cok fazla değil mi
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar bir sorum olacak bende sizin gibi durmadan stabil bi jb arayanlardanim galiba bugün kiesten tr sürüm yükledim antutudan 6549 aldım sizce iyi binpuan mı yada sizin önerdiğiniz stabil bir sürüm varmı mesela bu bahsetti giniz light jbyi yükleme li miyim?
Şu an ki orjinal romu beğenmediysen yükle. Netten bir sürü yorum okudum herkeste kasma problemi vardı. Jb'de de kasma sıkıntısı oluyor ama diğer romlara göre çok daha az bu sorun. Günde 1 defa kapatıp açarsan telefonu gingerbread gibi olur diyebilirim (akıcı çalışması anlamında) Ayrıca cocore kernel de yükledim ben.
Antutu puanım benim de 6500 küsürlerde sıkıntı yok onda. Gingerbread'de 7000'e çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam ama böyle de işimi rahatlıkla görüyor.
Teşekkür ederim bi tane cyanogenmod tarzında rom attım telefona gayet stabil şuan stockjelly bean in agız kokusuna dayanamadım
hangi romdan bahsediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?