Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Evet arkadaşlar yedekleme sorununa çare buldum ve lite sürümü yükledim.Bence herkes kullanmalı diğer orjinal romlara göre gerçekten çok daha hızlı.
Birde şunu söyleyim.Türkiye rom'u gerçekten çok berbat bir sürümmüş.O sürümü hazırlayan, yapımda ve yayında emeği heçen herkesi Allah bildiği gibi yapsın

fsagcan

Üye

kesinlikle katılıyorum, bırakın almanı türkü italyanı, bu lite sürümü yükleyin açık ara farkı fark edeceksiniz, performans ve şarj çok iyi durumda,

yalnız ben direk üzerine recoveriden install yaparak kurdum, hiçbir programım ve ayarlarım silinmedi olduğu gibi kaldı, bu halde bile süper diyebilirim.

kesinlikle lite sürümü kullanın arkadaşlar.

Şuanda alman + cocore 6.8 yüklü üstüne kursam oluyormu yani...

hocam nasıl çare buldun ?

- - - Eklendi - - -

yok hocam eğer cocore kernel kullanıyorsan twrp recovery den direk wipelerin hepsini yaparak çak romu inanın dün 5-6 saat durmaksızın real racing3 dead trigger smash cops csr racing gibi oyunları bitirdim sabah 7.5 gibi şarz tamdı öğle 1 buçuğa kadar aralıksız oyun oynadım sonra çıktım şarz %45 kalmış bence gayet iyi kasma filan da yok ama mutlaka cocore yoksa çakın cocore çok farkettiriyor stabilitesi keza öyle zaten

- - - Eklendi - - -

Rom'u kurdum.
1.2 custom rom bende biraz farklı çıktı.Ayarlar menüsü beyaz değildi mesela.Birde ben kurduğumda önceki sürümden kalma 6.8 kerneller vardı onlarıda değiştirmemiş.

hocam unutmuşum ayarların beyaz olması için dosyası hafıza kartına atıp direk recovery den flaşlamanız gerekiyor ama iş işten geçti

- - - Eklendi - - -

sen ne diyorsun hocam az bile o sürümü yapanın cümleten allah bin belasını versin inşallah şu samsungun ceo'su da bi suikast yaparlar da eski cihazlara saygısızlıktan aklı başına gelir

- - - Eklendi - - -

yeni sürümde tadından yenmez olur

- - - Eklendi - - -

günlerdir adeta işkence çekiyordu telefon, cihaz iyi ama bu heriflerin yaptığı b*ktan yazılımlar yüzünden kan beynime sıçrıyor bi kasma bi takılma görsem cinnet geçiriyorum dolaşmadığım yüklemediğim sürüm kalmamıştı ki artık garantiyi götürmeye karar verdim ve LightJb yi yükledim gerçekten arada çok fark var gerek stabilite gerekse oyun performansı olarak gayet tatmin edici şuan bu romdayım çok süper gerçekten eğer benim gibi sabrı taşanlar varsa yüklesinler dertlerinden kurtulsunlar

- - - Eklendi - - -

bu arada frontline commando d. day hilesini bilen varmı

arkadaşlar internette i9070 için 2450 mah bataryalar mevcut ki bizim bataryanın nerdeyse iki katı. kullanan arkadaşlar var mı? bu bataryaları kullanmak telefona zarar verir mi? birde telefonun beyazı çıkmış siyaha göre çok daha havalı duruyor. beyazını görseydim kesin onu alırdım.

hocam nasıl çare buldun ?
Rehbere girince sağ alttaki dokunmatik menü tuşuna basınca ice aktar dısa aktar çıkıyor oradan flashlamadan hafizq kartina attim.Flashdan sonrada tekrar ayni yerden ice aktar dedim.
Not kisminida,yine aynı tuşa basinca senkronize et diyor, oradan senkronize attim flashlama ve resetten sonra google kimliği ile giris yapinca otomatik kendisi not bölümündekileri backup yaptı.

beyazı bildiğim kadarıyla stoklarda yok batarya konusuna gelince zarar vereceğini düşünmüyorum bende 1-2 tane sipariş etsem fena olmaz malum su tankeri gibi içiyor şarjı telefo bi 3000MAH'lık batarya çok işimizi görür

Benim ki beyaz

@KernelTeam
Ben bu lite sürümü ilk türkiye rom'unun üzerine kurdum ve telefonun açılışındaki Samsung yazısı falan değişmiş cok kötü birşey olmuştu ve sürüm adı da DmPl gibi birşeye dönüşmüştü ayrica daha önce kurduğum 6.8 kerneller silinmemişti.
Dün akşam, daha önce bilgisayara indirdiğim ve kurduğum lite sürümünü (aynı dosya) telefonda italya sürümü vardı onun üzerine kurdum.Bu sefer kerneller gitti.Yazılım sürümü XXLQG olarak kaldı.Telefonun açılışındaki samsung yazısı düzeldi.
Aynı dosyayı aynı şekilde kurmama rağmen acaba niye böyle oldu.
Lite sürümü üzerine kuracağımız rom'a göre değişiklikmi gösteriyor acaba.

batarya boyutuna göre arka kapak değişiyor ancak. 2450 mah lık bataryada böle bir sorun yok. bizim tel için 3000 mah lık batarya göremedim varsa bende alayım

hocam o rom galiba xxlqb ve xxlqe sürümlerini destekliyor yanlızca ben almanya sürümünün üstüne çaktım hiç bir sorun olmadı ayrıca onun üstüne cocore 6.8 çakınca da açılış animasyonu güzel bir şey oluyor s2 deki gibi

- - - Eklendi - - -

internetten mi aldın ?

Ben de TR üzerine yükledim ana bant sürümünde "i9070jvbmn1", yapım numarasında da "lightjb v1.2" yazıyor. O dediğin DmPl'yi hiçbi yerde göremedim. Kernel falan da yoktu, orjinal neyse oydu.

- - - Eklendi - - -

Forum Gold'a gidip aldım. Dış kutusunda siyah model vardı ama eve gelip kutuyu açınca beyaz çıktı. İyi oldu ama böyle

Ben de TR üzerine yükledim ana bant sürümünde "i9070jvbmn1", yapım numarasında da "lightjb v1.2" yazıyor. O dediğin DmPl'yi hiçbi yerde göremedim. Kernel falan da yoktu, orjinal neyse oydu.

lightjb 1.2 yazması çok normal çünkü romun kod adı yazar yapım numarasında bende de öyle yazıyor

lightjb 1.2 yazması çok normal çünkü romun kod adı yazar yapım numarasında bende de öyle yazıyor

Bende de XXLQG görünüyor.Son çıkan avrupa sürümünün yazması daha güzel :P
Bir şey soracam, klavye olarak orjinal klavye mi kullanıyorsunuz yoksa google playden indirip kurduğunuz bir klavye var mı.
Ben swift'i satın almıştım telefonu ilk satın aldiğımda, sonradan yaptıkları güncelleme ile kullanılırlığını kaybetmişti.Orjinal klavyesi biraz özensiz pek önem vermiyorlar android de klavye'ye

yok aslında bu romda mesajlaşma daha hızlı oluyor ben stok klavyeyi kullanıyorum

sanırım en kötü sürüm xxlq4 tam bir kabus

kaan256

Üye
lightjb v.1-2 nasıl kurulur a dostlar kiesten jb yükledim ömrüm kısladı bi yardım bu arada sizin kadar anlamıyorum romdan filan biraz detaylı lütfen..

lightjb v.1-2 nasıl kurulur a dostlar kiesten jb yükledim ömrüm kısladı bi yardım bu arada sizin kadar anlamıyorum romdan filan biraz detaylı lütfen..

Aslında çokta zor değil, ilk sayfada Kernel yükleme ıcın anlatılan recovery yükseltme işlemi için hafıza kartına indirdiğimiz " Update.zip" dosyasını indir( hafıza kartı).
Daha sonra yukarılarda linki verilmiş olan lite rom v.1.2'yi telefonun hafızasına indir.
Sonra teli kapat, ses açma +home tuşu+tel. açma tuşuna aynı anda bas. açılan menüden "Apple update from External..." yazan yere gir orada update. Zip bul ve kur (seçimleri tel. açma tuşu ile asagi yukarı ilerlemeyi ise ses açma kapama ile yapıyorsun)
Kurduktan sonra menü değişecek. Bu menüde ise "install Zip from sd card" ardından choose Zip from internet sdcard seçip indirdiğin v. 1.2 dosyasını bulup kuruyorsun. Hepsi bu. Bundan daha açık anlatılmaz heralde

Hacı ben light jb'yi dün akşam yükledim. Şu an üstüne cocore kernel dayasam verileri falan silmeme gerek var mı? Yoksa önce wipe işlemlerini yapıp sonra mı kerneli yükliyeyim?

Hacı ben light jb'yi dün akşam yükledim. Şu an üstüne cocore kernel dayasam verileri falan silmeme gerek var mı? Yoksa önce wipe işlemlerini yapıp sonra mı kerneli yükliyeyim?

Kernel'i direkt yükle hiç birşey olmaz

Tepkiler: emretamgoz