darkleader
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu nedir arkadaş yaa dalga mı geçiyo bunlar
Evet arkadaşlar yedekleme sorununa çare buldum ve lite sürümü yükledim.Bence herkes kullanmalı diğer orjinal romlara göre gerçekten çok daha hızlı.
Birde şunu söyleyim.Türkiye rom'u gerçekten çok berbat bir sürümmüş.O sürümü hazırlayan, yapımda ve yayında emeği heçen herkesi Allah bildiği gibi yapsın
kesinlikle katılıyorum, bırakın almanı türkü italyanı, bu lite sürümü yükleyin açık ara farkı fark edeceksiniz, performans ve şarj çok iyi durumda,
yalnız ben direk üzerine recoveriden install yaparak kurdum, hiçbir programım ve ayarlarım silinmedi olduğu gibi kaldı, bu halde bile süper diyebilirim.
kesinlikle lite sürümü kullanın arkadaşlar.
Evet arkadaşlar yedekleme sorununa çare buldum ve lite sürümü yükledim.Bence herkes kullanmalı diğer orjinal romlara göre gerçekten çok daha hızlı.
Birde şunu söyleyim.Türkiye rom'u gerçekten çok berbat bir sürümmüş.O sürümü hazırlayan, yapımda ve yayında emeği heçen herkesi Allah bildiği gibi yapsın
Hocam bu light jelly bean için kernel veya recovery yükseltme falan bişey gerekiyor mu?
Ben şu an TR jelly bean romunu rootlu kullanıyorum, sistemin bazı programlarını da kaldırdım (chaton, hangout, google+ vs.), pek donma kasma yok ama bazen kafayı yediği oluyor. Demem o ki, önerir misin bu romu?
Rom'u kurdum.
1.2 custom rom bende biraz farklı çıktı.Ayarlar menüsü beyaz değildi mesela.Birde ben kurduğumda önceki sürümden kalma 6.8 kerneller vardı onlarıda değiştirmemiş.
kesinlikle katılıyorum, bırakın almanı türkü italyanı, bu lite sürümü yükleyin açık ara farkı fark edeceksiniz, performans ve şarj çok iyi durumda,
yalnız ben direk üzerine recoveriden install yaparak kurdum, hiçbir programım ve ayarlarım silinmedi olduğu gibi kaldı, bu halde bile süper diyebilirim.
kesinlikle lite sürümü kullanın arkadaşlar.
Rehbere girince sağ alttaki dokunmatik menü tuşuna basınca ice aktar dısa aktar çıkıyor oradan flashlamadan hafizq kartina attim.Flashdan sonrada tekrar ayni yerden ice aktar dedim.hocam nasıl çare buldun ?
arkadaşlar internette i9070 için 2450 mah bataryalar mevcut ki bizim bataryanın nerdeyse iki katı. kullanan arkadaşlar var mı? bu bataryaları kullanmak telefona zarar verir mi? birde telefonun beyazı çıkmış siyaha göre çok daha havalı duruyor. beyazını görseydim kesin onu alırdım.
arkadaşlar internette i9070 için 2450 mah bataryalar mevcut ki bizim bataryanın nerdeyse iki katı. kullanan arkadaşlar var mı? bu bataryaları kullanmak telefona zarar verir mi? birde telefonun beyazı çıkmış siyaha göre çok daha havalı duruyor. beyazını görseydim kesin onu alırdım.
@KernelTeam
Ben bu lite sürümü ilk türkiye rom'unun üzerine kurdum ve telefonun açılışındaki Samsung yazısı falan değişmiş cok kötü birşey olmuştu ve sürüm adı da DmPl gibi birşeye dönüşmüştü ayrica daha önce kurduğum 6.8 kerneller silinmemişti.
Dün akşam, daha önce bilgisayara indirdiğim ve kurduğum lite sürümünü (aynı dosya) telefonda italya sürümü vardı onun üzerine kurdum.Bu sefer kerneller gitti.Yazılım sürümü XXLQG olarak kaldı.Telefonun açılışındaki samsung yazısı düzeldi.
Aynı dosyayı aynı şekilde kurmama rağmen acaba niye böyle oldu.
Lite sürümü üzerine kuracağımız rom'a göre değişiklikmi gösteriyor acaba.
Benim ki beyaz
@KernelTeam
Ben bu lite sürümü ilk türkiye rom'unun üzerine kurdum ve telefonun açılışındaki Samsung yazısı falan değişmiş cok kötü birşey olmuştu ve sürüm adı da DmPl gibi birşeye dönüşmüştü ayrica daha önce kurduğum 6.8 kerneller silinmemişti.
Dün akşam, daha önce bilgisayara indirdiğim ve kurduğum lite sürümünü (aynı dosya) telefonda italya sürümü vardı onun üzerine kurdum.Bu sefer kerneller gitti.Yazılım sürümü XXLQG olarak kaldı.Telefonun açılışındaki samsung yazısı düzeldi.
Aynı dosyayı aynı şekilde kurmama rağmen acaba niye böyle oldu.
Lite sürümü üzerine kuracağımız rom'a göre değişiklikmi gösteriyor acaba.
hocam o rom galiba xxlqb ve xxlqe sürümlerini destekliyor yanlızca ben almanya sürümünün üstüne çaktım hiç bir sorun olmadı ayrıca onun üstüne cocore 6.8 çakınca da açılış animasyonu güzel bir şey oluyor s2 deki gibi
- - - Eklendi - - -
internetten mi aldın ?
Ben de TR üzerine yükledim ana bant sürümünde "i9070jvbmn1", yapım numarasında da "lightjb v1.2" yazıyor. O dediğin DmPl'yi hiçbi yerde göremedim. Kernel falan da yoktu, orjinal neyse oydu.
lightjb 1.2 yazması çok normal çünkü romun kod adı yazar yapım numarasında bende de öyle yazıyor
Bende de XXLQG görünüyor.Son çıkan avrupa sürümünün yazması daha güzel :P
Bir şey soracam, klavye olarak orjinal klavye mi kullanıyorsunuz yoksa google playden indirip kurduğunuz bir klavye var mı.
Ben swift'i satın almıştım telefonu ilk satın aldiğımda, sonradan yaptıkları güncelleme ile kullanılırlığını kaybetmişti.Orjinal klavyesi biraz özensiz pek önem vermiyorlar android de klavye'ye
lightjb v.1-2 nasıl kurulur a dostlar kiesten jb yükledim ömrüm kısladı bi yardım bu arada sizin kadar anlamıyorum romdan filan biraz detaylı lütfen..
Aslında çokta zor değil, ilk sayfada Kernel yükleme ıcın anlatılan recovery yükseltme işlemi için hafıza kartına indirdiğimiz " Update.zip" dosyasını indir( hafıza kartı).
Daha sonra yukarılarda linki verilmiş olan lite rom v.1.2'yi telefonun hafızasına indir.
Sonra teli kapat, ses açma +home tuşu+tel. açma tuşuna aynı anda bas. açılan menüden "Apple update from External..." yazan yere gir orada update. Zip bul ve kur (seçimleri tel. açma tuşu ile asagi yukarı ilerlemeyi ise ses açma kapama ile yapıyorsun)
Kurduktan sonra menü değişecek. Bu menüde ise "install Zip from sd card" ardından choose Zip from internet sdcard seçip indirdiğin v. 1.2 dosyasını bulup kuruyorsun. Hepsi bu. Bundan daha açık anlatılmaz heralde
Hacı ben light jb'yi dün akşam yükledim. Şu an üstüne cocore kernel dayasam verileri falan silmeme gerek var mı? Yoksa önce wipe işlemlerini yapıp sonra mı kerneli yükliyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?