emretamgoz
Üye
Bu arada dün gece yüklediğim İtalya XXLQG sürümüde videolarda kasma yapıyor.
Cocoreleri yüklesem mi, custom rom mu araştırsak ne yapsak puuuffffffffff....
Niye adam gibi bir sürüm yapmazsınız be samsung yetkilileri.Telefon şahane yazılım tam uyumlu değil.
Bizim durumumuz aynen şuna benziyor.Bmw ye murat 131 motoru takmışlar, bizde arabadan tam performans bekliyoruz.
Murat 131'e Bmw motoru olmasın o
Light jb en iyisi bence sabah 8ten beri oyun oynuyorum 0 kasma % 50 sarz gitti ve çok stabil tavsiye ediyorum
Telefonda problem yokki.
Elindeki telefon,özellikleri ve donanım bakımından iphone 4 -4s ile kafa kafaya mücadele eder ama stabilite konusunda iphone'un yanına yaklaşamıyor.İos gibi kararlı bir sürüm yüklesek telefona 5S ile kafa kafaya oynar.Elimizdeki telefon öyle dandik bir telefon değil dikkatini çekerim.
Stabilitesi konusunda çok haklısın bende çok beğendim fakat yedekleme yapamamak çok kötü.
Yedekleme derken..
Light jb en iyisi bence sabah 8ten beri oyun oynuyorum 0 kasma % 50 sarz gitti ve çok stabil tavsiye ediyorum
Hocam bu light jelly bean için kernel veya recovery yükseltme falan bişey gerekiyor mu?
Ben şu an TR jelly bean romunu rootlu kullanıyorum, sistemin bazı programlarını da kaldırdım (chaton, hangout, google+ vs.), pek donma kasma yok ama bazen kafayı yediği oluyor. Demem o ki, önerir misin bu romu?
şu an LightJB v1.2 romunu kullanıyorum s4ün demosu gibi birşey ayrıca oldukça stabil kernelsiz real racing3 shadowgun gibi oyunları 0 kasma ile çalıştırdımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu yüklediğinde senin sürüm ne olmuştu.Bende DULP8 gibi birşey oldu.Sen indirdiğin link'i tekrar verirmisin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu v1.2 hacı arkadaşta da bu vardır heralde. Ben bunu yüklemeyi düşünüyorum da recovery menü - apply from external storage. Burdan zip dosyasını seçip mi yüklicem hacı? Bi de benim telefonda kernel cwm falan yüklü değil, TR jelly bean + root var. Başka bişey yapmama gerek yok heralde?
Tel.hafızasına atman lazim dosyayı recovery modda da internal sd card içinde oluyor.Tabi en öncesinde update.zip ile recovery modu yükselteceksin o kadar, baska bir sey lazim değil.
Hocam ola ki beğenmedim geri dönmek istedim, telefonu orjinal recovery ve romuna çevirebilir miyim?
Değistirebiliyorsun.Ben mesela yükledim bu rom'u10 dk sonra italya sürümünü kurdum.Sıkıntı yok yani
Niye beğenmedin mi hacı bu sürümü? İtalya daha iyiyse ona geçelim direk
almanya sürümünü ve cocore-e-5.6.2+ kullaniyorum videolarda donma yok telefonda donma yok şarz iki günbu arada dün gece yüklediğim italya xxlqg sürümüde videolarda kasma yapıyor.
Cocoreleri yüklesem mi, custom rom mu araştırsak ne yapsak puuuffffffffff....
Niye adam gibi bir sürüm yapmazsınız be samsung yetkilileri.telefon şahane yazılım tam uyumlu değil.
Bizim durumumuz aynen şuna benziyor.bmw ye murat 131 motoru takmışlar, bizde arabadan tam performans bekliyoruz.
almanya sürümünü ve cocore-e-5.6.2+ kullaniyorum videolarda donma yok telefonda donma yok şarz iki gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?