Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Murat 131'e Bmw motoru olmasın o

Murat 131'e Bmw motoru olmasın o

Telefonda problem yokki.
Elindeki telefon,özellikleri ve donanım bakımından iphone 4 -4s ile kafa kafaya mücadele eder ama stabilite konusunda iphone'un yanına yaklaşamıyor.İos gibi kararlı bir sürüm yüklesek telefona 5S ile kafa kafaya oynar.Elimizdeki telefon öyle dandik bir telefon değil dikkatini çekerim.

Kasma telefondan değil android işletim sisteminden kaynaklanıyor
Bende s3 de var kasma olayı ondada mevcut

Samsung ayda bir telefon çıkarana kadar yılda bir telefon çıkarsa adam akıllı bir room yapsa daha güzel olurdu....

Tepkiler: darkleader
Light jb en iyisi bence sabah 8ten beri oyun oynuyorum 0 kasma % 50 sarz gitti ve çok stabil tavsiye ediyorum

Hacı telefonu o kadar kötülemek istemedim makara olsun diye dediydimdi onu, yoksa haklısın özellikleri gayet iyi telefonun

Tepkiler: agoguzhan

Yedekleme derken..

Telefon rehberini ve notları kies aracılığıyla yedekliyorum. Yeni yazılım attıktan sonra tekrar kiesten telefona alıyorum.
KernelTeam'in bahsettiği lite rom'u kies görmüyor.Mevcut sıkıntı bundan ibaret.

Tepkiler: loneely42
Light jb en iyisi bence sabah 8ten beri oyun oynuyorum 0 kasma % 50 sarz gitti ve çok stabil tavsiye ediyorum

Hocam bu light jelly bean için kernel veya recovery yükseltme falan bişey gerekiyor mu?

Ben şu an TR jelly bean romunu rootlu kullanıyorum, sistemin bazı programlarını da kaldırdım (chaton, hangout, google+ vs.), pek donma kasma yok ama bazen kafayı yediği oluyor. Demem o ki, önerir misin bu romu?

Evet o rom çok hızlı.Cok fark var kullandıklarımızla arasında.
Kurmak istersende tel hafızasına atıp cocore yükler gibi yüklüyorsun o kadar.

Bunu yüklediğinde senin sürüm ne olmuştu.Bende DULP8 gibi birşey oldu.Sen indirdiğin link'i tekrar verirmisin.

Bunu yüklediğinde senin sürüm ne olmuştu.Bende DULP8 gibi birşey oldu.Sen indirdiğin link'i tekrar verirmisin.

Bu v1.2 hacı arkadaşta da bu vardır heralde. Ben bunu yüklemeyi düşünüyorum da recovery menü - apply from external storage. Burdan zip dosyasını seçip mi yüklicem hacı? Bi de benim telefonda kernel cwm falan yüklü değil, TR jelly bean + root var. Başka bişey yapmama gerek yok heralde?

Tel.hafızasına atman lazim dosyayı recovery modda da internal sd card içinde oluyor.Tabi en öncesinde update.zip ile recovery modu yükselteceksin o kadar, baska bir sey lazim değil.

Tel.hafızasına atman lazim dosyayı recovery modda da internal sd card içinde oluyor.Tabi en öncesinde update.zip ile recovery modu yükselteceksin o kadar, baska bir sey lazim değil.

Hocam ola ki beğenmedim geri dönmek istedim, telefonu orjinal recovery ve romuna çevirebilir miyim?

dulger1

Üye
almanya sürümünü ve cocore-e-5.6.2+ kullaniyorum videolarda donma yok telefonda donma yok şarz iki gün

Bu nedir arkadaş yaa dalga mı geçiyo bunlar

almanya sürümünü ve cocore-e-5.6.2+ kullaniyorum videolarda donma yok telefonda donma yok şarz iki gün

Dostum senin telefon 2 gün boyunca bekleme modunda mı duruyor.Benim şarj yarım gün ancak gidiyor bana.

Tepkiler: agoguzhan, fsagcan ve loneely42