darkleader
Üye
Bn bugüne kadar hangi sürümü yüklediysem videoda takılma oldu.Cocoreleri yükleyince düzeliyor.hocam bu arada sizdeki sürümde vidyo izlerken takılma oluyor mu ?
Bn bugüne kadar hangi sürümü yüklediysem videoda takılma oldu.Cocoreleri yükleyince düzeliyor.
Senin yüklediğin son custom romda sorun var mı
Şuan indiriyorum.Sorun varsa indirmeyim boşuna
cocore nasıl yüklüyorsun arkadaşım_?
İlk önce recovery yükseltme dosyasını tel.hafıza kartına indir. (update.zip olan dosya ben ilk sayfada göremedim linki buaraya tekrar yükleyiverdim.evet cocoreleri yüklemiyor hata veriyor reboot ettim ama diger cocoreleri yükleyemiyorum
- - - Eklendi - - -
)install zip from sdcard
b)choose zip from sdard
şıkları cıkmıyor tlwfonumda
Hangi Cocore yi yükledin.videolarda takılma vardı az önce cocore çaktım oyun performansı gayet iyi geldi bana menü geçişleri facebook uygulaması whatsaapp felan keza öyle yani en azında stok xxlqe sürümüne göre daha iyi mesela dead trigger sınırsız para hilesi buldum ama yinede siz bilirsiniz ben şikayetçi değilim ama cocoreyi çaksanız daha iyi olur
Rom'u kurdum.Diğer sürümlere göre çok çok hızlı kesinlikle.videolarda takılma vardı az önce cocore çaktım oyun performansı gayet iyi geldi bana menü geçişleri facebook uygulaması whatsaapp felan keza öyle yani en azında stok xxlqe sürümüne göre daha iyi mesela dead trigger sınırsız para hilesi buldum ama yinede siz bilirsiniz ben şikayetçi değilim ama cocoreyi çaksanız daha iyi olur
Rom'u kurdum.Diğer sürümlere göre çok çok hızlı kesinlikle.
Yanlız şöyle bir sorun var kies telefonu tanımıyor ve rehber yedeklerimi tel.'e yükleyemiyorum.Bu çok büyük bir sıkıntı benim için.O yüzden şimdi italya sürümünü indirip bir deniyecem bakalım o nasıl.
Hangi Cocore yi yükledin.
Birde sana göre eksi yönü nedir bu sürümün
kies le işim olmadığı için sıkıntı yok bende zaten 1.3 sürümü çıkarsa büyük ihtimalle bug'ları düzelticeklerdir
- - - Eklendi - - -
6.8
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung Galaxy S | stable |
Direct Download:
md5sum: f328b2608bebb71ff35cd4fca359e615 Short URL:
| 156.42 MB | 2013-06-24 17:11:11 |
şimdi son olarak neye karar verildi, son lite romu yükleyelim mi? yoksa alman ve cocore üzerinden devammı edelim.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sitede birçok telefon için cyanogenMod yayımlandığı söyleniyor, bizim telefon da var içerisinde. o da 4,2,2 diye geçiyor
bağlantı adresiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nedir aslı var mıdır?,
Samsung Galaxy Sstable Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDirect Download:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
md5sum: f328b2608bebb71ff35cd4fca359e615 Short URL:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız156.42 MB 2013-06-24 17:11:11
Hocam bir arastır varsa da bir yükle, müsait olsam ben bakardım malesef değilim.
Bu arada ben yeni çıkan italya sürümünü (XXLQG) kullanıyorum.COCOREleri kurmadım şuan bir sıkıntı yok.Bir kaç gün deniyecem bakalım sonradan sıkıntı verecek mi.
araştırıyorum, yalnız kafama takılan iki seçenekli download olması 'S' in sonunda (B) olan var bide, Qualcomm ve Exynos işlemcili olayı varmış bizim telefonun işlemcisi nedir acaba "Otuzdan fazla cihaz için CM10.1.0 yaniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız4.2.2 stabil sürüm indirilmeye sunuldu. Exynos ve Tegra 2 işlemcilere sahip cihazların ise kararlı sürüm için bir süre daha beklemesi gerekiyor." deniyor
Ne dersiniz yüklesek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?