Telefon Tavsiyesi samsung galaxy s 3 iphone 5 ezer gecerr :) işde HEPSİNİ OKU :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Superfan

Superfan

Üye
S3 ün ön kamerası 720p kayıt mı yapıyor?

cukuleaks

Üye
S3 . Bitti tamam.

furkey

Üye
Gençler android boy sunuz anladık elinize iphone almadan onu kullanmadan laf atmayın. yada elinize de almayın o zevk sadece bize kalsın. iphone laf atanlar alıp bir süre kullansalar s3 e bakmazlar ama bilip bilmeden boş konuşuyorlar işte. iphone 800 mhz işlemci hızlı iphone 4 sizin yere göğe sığdıramadığınız
1.
2 ghz lik cihazlarınızı dağıtır. zaten tasarım olarakta bakın plastikten yapılmış takoz büyüklüğünde cihazlarla iphone yi karşılaştırmak bile çok saçma yani. iOS işletim sistemi yapılmış en stabil çalışan işletim sistemidir . andro gibi zart zurt kapanmaya zorla demez . ben sadece iphone kullanarak varmadım bu kanıya elimde samsung galaxy tab
10 var iphone 4s yanında.

Nedir bu nefret onu anlamadım. 4S de bazı oyunların kastigini gördüm ki o dönemin en yüksek iOs telefonu olmasına rağmen. O sistem için yazılmış bir oyunu kasiyor. Internette, oyunlarda, multi taskinglerde çıkar o olay... ha bu arada iphone un sağlam duruşunun yanında gördüğüm en kolay çizilen, tuz buz olabilen cihaz olduğunu söylemiş miydim? Dediğin gibi iphone gibi bi cihazı s3 gibi bir cihazla karşılaştırmak bile saçma klasman aynı değil bi kere ;) ha sen dersen ki ikisini de kullandın mi die evet kullandım. Asıl sen android de ilerlemeden android in özgürlüğünün tadına varamayacaksin. Ben senin gibi gelme demiyorum çünkü android açık kaynak kodludur herkes içindir. Buyur HEP BERABER KARDEŞÇE CIKARALIM TADINI...

buro04

Üye
Her iki modelde benim tlf nu tutmaz en iyisi galaxy note 2 buda benim görüşüm

kmlplz

Üye
iphone 3gs kullanmış ve şuan sgs3 kullanan birisi olarak yazıyorum:) arkadaşlar işletim sistemi olarak ios hala önde diyebilirim kendi görüşümden ziyade görünen köy kılavuz istemez :) kasma olayı yok performans düşüklüğü belki olur, olursa da insanı sinire boğacak kadar olmaz ki yaptıkları güncellemelerle daha stabil duruma getiriyorlar. klasına havasına zaten diyecek bir şey yok :) ama android yeri geldiğinde takılsa da hatta sinire boğsa da özgürsünüz istediğiniz hale getirebilirsiniz o takılmaları da en aza indirebilirsiniz :) widgetları ile kişiselleştirmeleri ile bence android şuan daha avantajlı telefonu kurcalamasını sevenler için :)
bu yüzden de android telefon hangi marka olursa olsun ciddi anlamda yüksek performansta kullanabilmek için yüksek donanıma ihtiyaç var. iosta böyle bir dert yok ki bence şu oyun böyle takılıyor bu oyun böyle takılıyor bence bunlara takılmayın :) neden çünkü bunlar yazılımsal şeyler diye düşünüyorum.
Galaxy s3 iphone 5 i bu yüzden ezemez donanımın ne kadar iyi olursa olsun işletim sistemin o donanımı verimli bir şekilde kullanmadıktan sonra o donanım bişeye yaramaz. jellybean le biraz daha iyileştirdiler android i ama yine hala ios önde :)

lordufuk

lordufuk

Üye
Bak kardes ios ve wp donanım isteyen işletim sistemleri değil ama android öyle değil androiddeki 4 çekirdek ios ve wp deki 2 çekirdeğe bedeldir anroid hem daha fazla ram yiyiyor hem daha fazla cpu yiyiyor ayrıca ekran parlaklığı konusunda amca oğlumda iphone 5 var bende s3 karşılaştırdık iphone5 daha parlak ekrana sahip ancak s3 daha canlı renklere sahip şu varki iphone5 de yazılar daha net okunmakta ayrıca ios bence gayet güzel işletim sistemi

Samet.25

kopyala yapistirla koymussun dikkate alip tartismaya girmeye bile gerek yok hadi iyi geceler

Metin MF

Metin MF

Üye
iphone neden kasılmıyor biliyor musunuz? çünkü içinde çok az kullanılan özellikler yüklü değil.

Türe

Türe

Üye
Jb de geldi :eller: iPhone 5'in tadından yenmez artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt