iphone 3gs kullanmış ve şuan sgs3 kullanan birisi olarak yazıyorum

arkadaşlar işletim sistemi olarak ios hala önde diyebilirim kendi görüşümden ziyade görünen köy kılavuz istemez

kasma olayı yok performans düşüklüğü belki olur, olursa da insanı sinire boğacak kadar olmaz ki yaptıkları güncellemelerle daha stabil duruma getiriyorlar. klasına havasına zaten diyecek bir şey yok

ama android yeri geldiğinde takılsa da hatta sinire boğsa da özgürsünüz istediğiniz hale getirebilirsiniz o takılmaları da en aza indirebilirsiniz

widgetları ile kişiselleştirmeleri ile bence android şuan daha avantajlı telefonu kurcalamasını sevenler için
bu yüzden de android telefon hangi marka olursa olsun ciddi anlamda yüksek performansta kullanabilmek için yüksek donanıma ihtiyaç var. iosta böyle bir dert yok ki bence şu oyun böyle takılıyor bu oyun böyle takılıyor bence bunlara takılmayın

neden çünkü bunlar yazılımsal şeyler diye düşünüyorum.
Galaxy s3 iphone 5 i bu yüzden ezemez donanımın ne kadar iyi olursa olsun işletim sistemin o donanımı verimli bir şekilde kullanmadıktan sonra o donanım bişeye yaramaz. jellybean le biraz daha iyileştirdiler android i ama yine hala ios önde