Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy S 2 mi Galaxy S mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

depechemode93*

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S 2 mi Galaxy S mi?
merhaba arkadaşlar. ben üniversite öğrencisiyim. şu an nokia 5130 Xpress Music telefonum var ama o kadar sık bozuluyor ki bende değiştirmeye karar verdim. Kafamda 2 telefon var. Galaxys 2 ve Galaxy S. s2 çok çok iyi bir telefon ama benim gibi şehir dışında okuyup yurtta kalan bi öğrenci için çok mu fazla olucak diye düşünmeden edemiyorum :S
benim için mesajlaşma, internet, kamera, müzikçaları ve tabi oyunlar, çeşitli uygulamalar önemli :D ayrıca bataryası en azından 1 gün içinde bitmeyecek olmalı ve şu anki telefonum gibi sık sık arıza yapmamalı.
siz olsanız ne alırdınız?
şimdiden çok sağolun :):)

fireman87

fireman87

Üye
Almışken en iyisini almak daha mantıklı diye düşünüyorum ama velakin şöyle bi durum vardırki ; O kadar para o 1 telefona verilirmi.. Şahsen ben vermezdim.

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Bence Optimus Black gibi yaklaşık 800-900 TL'lik bir smartphone varken yüksek fiyatlılara bulaşma. Ama illa ki bulaşacağım dersen S 2 tabi ki. S'in modası geçti. :)

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
galaxy s alacagina wave 2 al donanim olarak ayni o yuzdn s e para verme fazladan ha o kadar parayi veryrsan kiy 500 liraya dha s2 al ... ama boyutu cok buyuk s2 nin hberin. olsun bgn baktim alcktim wave 2 kullanyrum bnde yanyana v ust uste koydum telefon ciddencok buyuk v bataryasi iki gunu gecmez cok buyuk v cok enerji yiyor bnm wave 2 , 2.5 - 3 gun gdyor rahat kullanmadgm zmn 5 gunu buluyor dedgm gbi s in ozellklerine bktysan ona vercgn paradan dha az bi fyata wave 2 al donanimitamamen ayni cebinede rahat 400 lira para kalir ama yok bn verrim 1200 dyrsan koy 500 dha s2 al ams boyutunuda goz onunde bulundur kardes ...

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşım ben de geçtim aynı yoldan az buçuk anlıyorum halinden :) öğrenci adam için çok pahalı istediğin smartphone'lar. galaxy s2 bayağı güzel cihaz ama bence o kadar parayı kesinlikle hak etmiyor. bir de şöyle bir durum var samsung teknik servisi biraz cinstir. her arızaya kullanıcı hatası demeyi sever. yedek parçası da çok pahalıdır. o yüzden yarın öbürgün cihazın başına bişey gelirse çok masraflı çıkabilirsin. galaxy s düşünüyorsan şöyle birşey söyleyeyim sana tek artısı 8gb hafızasının olması. bana göre başjka hiç bir artısı yok ve onun da fiyatı çok çok pahalı hadi s2 az da olsa hakediyor fiyatını ama galaxy s'e o para verilmez. lg optimus black tavsiye edilmiş. bence galaxy s ten çok daha iyi bir smartphone. hemen hemen aynı özelliklerde hatta daha bile iyi. mesela galaxy s android 2.1 işletim sistemine sahip ama optimus black android 2.2 froyo kullanıyor ve 2.3'e yükseltilmesi mümkün. bu da cihazın hızı konusunda çok ciddi bir avantaj sağlıyor. güneş ışınlarında ekran parlaklık oranını otomatik olarak ayarlayan nova display ekran teknolojisi kullanılmış cihazda. bu teknoloji sayesinde batarya ömrünün %50 uzaması sağlanmış. ekran hassasiyeti çok etkileyici. dokunmatik klavye kullanımı oldukça rahat. oyun ve uygulamalar google market'ten ücretsiz edinilebiliyor. tasarımı da çok hoş. ben satürn'de uzun uzun inceledim ve çok hoşuma gitti. fiyatı da sorduğun cihazlardan çok daha ucuz 900 tl civarında satılıyor ve fiyatının hakkını misli misli veriyor.

Masha

Masha

Üye
Galaxy serisine para verilmez bak arkadaşlar önermiş telefon bende aldım Optimus Black i hız, ekran kalitesi ve parlaklığı nova display ekran fiyatta çok iyi tavsiye ederim kaçırma :oke:

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
ewet optimus black gzl lg sewmyrum dyosan dedigim gbi samsung modellerine bkabilirsin ...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
başlığı ilk gördüğümde gülmekten öldüm :kop: Tabii ki SII dedim. Ama şarz sorunu ve yurtta öğrenciyim dediğin için Galaxy S.:oke:

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
android olmasi bnm icin cok onmli degil diyosan wave falan al bosa para verme fazladan yada o paraya htc modellerine bi bak ...

'Patron

'Patron

Üye
Bence de Galaxy s2 özelliklerinin +sı şarz sorununu unutturur :oke:

hoss

hoss

Üye
galaxy s2

muhodo

muhodo

Üye
abi ben araştırmacı bi insanım şu tarıhte en iyi telefon galaxy s2 ogrenciysen nfc si var ayar çekersin otobuse binerken falan tıt kartı gibi kullanırsın ayrıca usb kablosu ve usb dişi dişi girişini birleştirip telefona takarsan usb bellek okuta bilin veya ugraşmam diyorsan usb otg yaz gitti de veya ebay da var bide ustun telefon en hızlı internet donanımına sahip i phone 4 ten hızlı

kese

kese

Üye
s2 derim. evet biraz pahalı ama saydığın kişisel isteklerin doğrultusunda en iyisi bu.sen öğrenciyim demiştin resim olsun internet olsun seni asla yarı yolda bırakmaz.kasma donma olayını unutursun. piyasadaki bi çok tabletten daha hızlı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt