Samsung Galaxy Pro B7510 Hakkında Ufak Bir Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scknyzc61

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Pro B7510 Hakkında Ufak Bir Soru
arkadaşlar fiyat ve özellik bakımından bu telefonu almaya karar verdim büyük ölçüde android işlemcisi olması beni cezbeden. birde klavye artı dokunmatiği.

size sunu danışmak isitoyrum bunlara android uygulamamı yüklenecek örnegin facebook yada twitter'da online olup chat yapabilirim bu telefonla aynı masüstü gibi. bu yapılırsa almayı düşünüyorum kesin

ayrıca kulanan var ise yardımcı olurlarsa sevinirim :))

OğuzcanAbi

Üye
yapabilirsin kardeş programlar yardımıyla birçok sohbet programı var facebook üzerinden fln :oke:

silver021

silver021

Üye
bu telefonun içerisinde 190 bin uygulama barınıyor aslında bu telefonun hepsini çalıştıracağına dair birşey söylemim ben genede.
Aldığın telefon her açıdan güzel özizleme sonuçlarım ise bunu kanıtlıyor. seninde izlemeni aldığın telefonun arayüzünü görmeni tavsiye ediyorum. ve buyur videosu. biz değil video anlatsın sana.
[video=youtube;WotpI18fFo0]http://www.youtube.com/watch?v=WotpI18fFo0[/video]

scknyzc61

Üye
    Konu Sahibi
teşşkür ederim yorumla için siz herhalde samsung kulamıyorsunuz ve androd işlemciden memnunsunuz :)

umutku84

umutku84

Üye
Bende bunu almayı planlıyorum ama facebookda direk chat yapamıyorsun diye biliyorum özel programlar var çoğu telefona uyumlu mesela benim şuan ki telefonum nokia x3 ebudyle facebook chate girebiliyorum

technoshark

technoshark

Üye
telefon güzel duruyor yanlız ekranı bana küçük geldi acaba normaldede öylemi ? android sürümü felan nedir ?

BlackGalleon48

BlackGalleon48

Üye
Android™ 2.2 Froyo mevcut yarın maaşımı alıorum ve direk bu tel. alıorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt