Sakın root atma geri dönüşü zorhocam download moda aldım üstte official vs yazıyor bide gri renkte knox warranty gibi birşey yazıyordu ekran görüntüsü alamadım
eyvah yandık o zamanSakın root atma geri dönüşü zor
teşekkürler 
Açık avrupa sürümü ise kesin vardır diğerleri ise belki olmayabilireyvah yandık o zamanteşekkürler
birşey daha sorabilir miyim vietnam için ml6 sürümü çıkmış acaba mk9 dan çok farkı var mıdır ve tr dil var mıdır
şu 4.3 çıkacak mı umudumu kesip 4.1.2 kullanıp rom atıcam ilerde

Valla s3 e cikmis note 2ye ayip etmiş Samsung![]()
Root atmanın odin mod dışında başka bir yolla root ederseniz sayaç artmazeyvah yandık o zamanteşekkürler
birşey daha sorabilir miyim vietnam için ml6 sürümü çıkmış acaba mk9 dan çok farkı var mıdır ve tr dil var mıdır
Yani cwm ya da APK şeklinde root edersenizRoot atmanın odin mod dışında başka bir yolla root ederseniz sayaç artmaz
Hmm anladım hocam o zaman frame root işe yarar :-)Yani cwm ya da APK şeklinde root ederseniz
Sayaç artmaz Wipe işleminden sonrada root kalkar
Note : Cwm Odin moddan yüklenmemeli yoksa sayaç artar
framaroot u deneyebilirsiniz eğer rootu kaldırmak isterseniz unroot edipe fabrika ayarlarına dönerek tamamen rootu silebilirsizHmm anladım hocam o zaman frame root işe yarar :-)
4.3te framarootu beceremedim.herseferinde hata verdi sildim bendeframaroot u deneyebilirsiniz eğer rootu kaldırmak isterseniz unroot edipe fabrika ayarlarına dönerek tamamen rootu silebilirsiz
Menu tusumu ?note2de sol alttaki açık büyüyünce değişim talebiyle servise verdim inşallah değişim olur düzgün tel veirirler
hayır dostum sol alt köşede çizgi gibi ışık görünüyorduMenu tusumu ?
Haber varmi garantidenhayır dostum sol alt köşede çizgi gibi ışık görünüyordu
pazartesi göndercem dedi bimeks pazar verdim telefonu 4gün oldu yaniHaber varmi garantiden
Dostlar pil performansı hakkında bir ss rica etsem var mıdır??![]()