Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

altannemre

Üye
Play store dan unroot programı kur kardeşim framaroot bu programda işini görür 1dk içinde root kapatırsın rebooter program ı indir birde kalkıp kalkmadığını kontrol edebilirsin kolay gelsin..

• Beğen
Tepkiler: cpt_nofear

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2 s4 kadar sorunlu bir telefon değildir inşallah yakin da almayi düşünüyorum sizce yanlış mi? Düşüncem. :)

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Beyler iyi akşamlar şuan sürümüm 4.1.1 wifi üzerinden alamıyorum guncelleme ama kiese bagladim suan guncelleme gözüktü PDA:MC3/PHONE:LK7/CSC:MC1 root var Supersuyu devre dışı bıraktım kiesten guncellesem sıkıntı olurmu şebeke sorunu falan.olurmu ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Beyler iyi akşamlar şuan sürümüm 4.1.1 wifi üzerinden alamıyorum guncelleme ama kiese bagladim suan guncelleme gözüktü PDA:MC3/PHONE:LK7/CSC:MC1 root var Supersuyu devre dışı bıraktım kiesten guncellesem sıkıntı olurmu şebeke sorunu falan.olurmu ?
Root superSU değildir SUPERSU sadece root izini kontrol eder superSU yı sil yine root lu gözükür önce csc ni tür yap zaten oto root kalkacaktır

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 2 s4 kadar sorunlu bir telefon değildir inşallah yakin da almayi düşünüyorum sizce yanlış mi? Düşüncem. :)
Ne gibi sorunlar var ki S4 de belki biz onu sorundan saymaya biliriz sen sorunlarını yaz ben note 2 var yada bu sorun note 2 yok derim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ne gibi sorunlar var ki S4 de belki biz onu sorundan saymaya biliriz sen sorunlarını yaz ben note 2 var yada bu sorun note 2 yok derim

İsinma batraya şarj problemi sıkı güvenlik önlemleri apk lara karşı

• Beğen
Tepkiler: altannemre
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
İsinma batraya şarj problemi sıkı güvenlik önlemleri apk lara karşı
şarj sıkı (hep 3d oyun ve 3g de internet kesintisiz) kullanımda bile 15 saat dayanıyor şarj 1.5 2.5 saatte full oluyor ısınma çok fazla oyun oynarsan yada tam olarak iyi entegre edilmemiş oyun kurarsan(Nova 3 gibi) ekranın üst kısını 50 dereceği bulabiliyor genelde bende az oluyor ama herkese göre değişir tabiki sıkı güvenlik derken tam anlaamadım örnek verebilirmisiniz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Misal knox root a karşı sayaç işleri korsan PC denir indirip kurmada s4 izin vermiyor android obb a atonca veya apk direk indirdik diyelim güvenlik hatasi veriyor.

MaxipmaN

Üye
Beyler benim note2nin sol altta dokubmatik tusla kasa arasında ısik sizması var ince cizgi gibi duruyor servise vermeme gerek var mı buyur mu acıklık kafamı bozdu

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Beyler benim note2nin sol altta dokubmatik tusla kasa arasında ısik sizması var ince cizgi gibi duruyor servise vermeme gerek var mı buyur mu acıklık kafamı bozdu
benimde sol dokunmatik tuş ile ekran arasında seffaflama var yani ışık sızıyok sadece karanlık ortamda belli oluyor çok göze batmadığı için beni sinir etmedi bi fotoğraf yüklersen bi yorum yapabilirim

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
benimde sol dokunmatik tuş ile ekran arasında seffaflama var yani ışık sızıyok sadece karanlık ortamda belli oluyor çok göze batmadığı için beni sinir etmedi bi fotoğraf yüklersen bi yorum yapabilirim
Fotograf icin yanımda tek kisi yok yurttayım da persembe atarım ancak seninki kasadan sizmiyor mu resim var mı

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Renk beyaz mi genellikle beyaz cihazlarda oluyor bu ?

MaxipmaN

Üye
1 yillik bimekse garanti de yaptirdim 1 yil direkt oraya goturcem sorunlarda

MaxipmaN

Üye
Japonla yapıştırirsam anca .d

MaxipmaN

Üye
:D kardeşim kullanimi etkiliyorsa cihaz degisim talebi yapabiliyosun galiba bi bence ver cihazi garantiye onlar bilgilendirsin
Kullanımda gram sıkıntı yok yanda falan olsa cokerim bogazlarına da gidip konuscam persembe

Üst Alt