cpt_nofear
Üye
Aynen ver hic ugrasmaKullanımda gram sıkıntı yok yanda falan olsa cokerim bogazlarına da gidip konuscam persembe
Aynen ver hic ugrasmaKullanımda gram sıkıntı yok yanda falan olsa cokerim bogazlarına da gidip konuscam persembe
Alalı kac gun oldu.ki cihaz yenimi ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
21 gun iade sansım var gibi geldi ama anlamadım tam 7 mi 21 miLinkte bilgiler var
10 gun oldu alalı 30 gunde degisim oldugu yaziyor linkte lade hakkimda var sanirsam ama garantiye gitmesi gerekecekAlalı kac gun oldu.ki cihaz yenimi ?
Gönder o zaman değişim yapabilme orani cok yüksek10 gun oldu alalı 30 gunde degisim oldugu yaziyor linkte lade hakkimda var sanirsam ama garantiye gitmesi gerekecek
Fabrikadan boyle cikan bi telefonu servis duzeltemez bence de degisir yarın vericem serviseGönder o zaman değişim yapabilme orani cok yüksek
hayır ama cf auto root ve tringle away (stock recovery de sadece) sorunsuz çalışıyorFramaroot u deneyen oldumu 4.3te?
Misal knox root a karşı sayaç işleri korsan PC denir indirip kurmada s4 izin vermiyor android obb a atonca veya apk direk indirdik diyelim güvenlik hatasi veriyor.
Bu 4.3 de root yapınca sayaç artmıyor demi :-)hayır ama cf auto root ve tringle away (stock recovery de sadece) sorunsuz çalışıyor
Eğer download menüde sayaç ve varanty counter varsa artarBu 4.3 de root yapınca sayaç artmıyor demi :-)
Bende arttı tabi istediğim zaman sıfırlayabiliyorum amaBu 4.3 de root yapınca sayaç artmıyor demi :-)
Sıfırlama işlemi kolay mıBende arttı tabi istediğim zaman sıfırlayabiliyorum ama
Kolay ama stock yüklü ise eğer custom kernel ise ya stock kernel yüklenecek yada stock rom yüklendikten sonra sıfırlanabilir eğer knox kurulu ve ya aktif iken varanty counter artıysa geri dönüşü yok s4 kulllanıcılarından çok şikayet ediyorlar garanti sayaçını sıfırlamak 4.3 için imkansız ben custom 4.3 kullandığım için knox devre dışı varanty counter hiç artmıyor ama flash counter artıyor onuda tring away ile sıfırlayabiliyorumSıfırlama işlemi kolay mı
Stok 4.3 kullanıyorum ve sadece gereksiz uygulamaları kaldırmak ve bazı root isteyen uygulamaları çalıştırmak için rootlamak istiyorum ama sayaç yüzünden yapamıyorum :-) bu arada knox kurulu değil kurmadımKolay ama stock yüklü ise eğer custom kernel ise ya stock kernel yüklenecek yada stock rom yüklendikten sonra sıfırlanabilir eğer knox kurulu ve ya aktif iken varanty counter artıysa geri dönüşü yok s4 kulllanıcılarından çok şikayet ediyorlar garanti sayaçını sıfırlamak 4.3 için imkansız ben custom 4.3 kullandığım için knox devre dışı varanty counter hiç artmıyor ama flash counter artıyor onuda tring away ile sıfırlayabiliyorum
Knox kurulu olmasa bile varanty count var ise artar ve sıfırlama bir kontrol edin sol üstte sayaçlar var en alttaki yazıda ne yazıyorStok 4.3 kullanıyorum ve sadece gereksiz uygulamaları kaldırmak ve bazı root isteyen uygulamaları çalıştırmak için rootlamak istiyorum ama sayaç yüzünden yapamıyorum :-) bu arada knox kurulu değil kurmadım
Ona nasıl bakacaz biraz önce ses açma home power yaptım robot ölü göründü ve karnında kırmızı ünlem vardı csc ile alakalı sanırım :-)Knox kurulu olmasa bile varanty count var ise artar ve sıfırlama bir kontrol edin sol üstte sayaçlar var en alttaki yazıda ne yazıyor
O recovery, ses kısma + power + home butonu na basılı tutOna nasıl bakacaz biraz önce ses açma home power yaptım robot ölü göründü ve karnında kırmızı ünlem vardı csc ile alakalı sanırım :-)
download menü açılacak sonra sol üstte sayaç var orada ne yazıyor mümkün ise hepsi yada sadece en alttakiO recovery, ses kısma + power + home butonu na basılı tut