Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye

21 gun iade sansım var gibi geldi ama anlamadım tam 7 mi 21 miLinkte bilgiler var

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
  • Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

• Beğen

MaxipmaN

Üye
Fazka batmıyor gibi ben vericem servise rahat edemicem

• Beğen
Tepkiler: cpt_nofear
codblackops2

codblackops2

Üye
Framaroot u deneyen oldumu 4.3te?

devilspath

devilspath

Üye
Misal knox root a karşı sayaç işleri korsan PC denir indirip kurmada s4 izin vermiyor android obb a atonca veya apk direk indirdik diyelim güvenlik hatasi veriyor.

Güvenlik ayarlarından "bilinmeyen kaynaklar"ı işaretlersen sorunun çözülür apk yüklersin...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sıfırlama işlemi kolay mı
Kolay ama stock yüklü ise eğer custom kernel ise ya stock kernel yüklenecek yada stock rom yüklendikten sonra sıfırlanabilir eğer knox kurulu ve ya aktif iken varanty counter artıysa geri dönüşü yok s4 kulllanıcılarından çok şikayet ediyorlar garanti sayaçını sıfırlamak 4.3 için imkansız ben custom 4.3 kullandığım için knox devre dışı varanty counter hiç artmıyor ama flash counter artıyor onuda tring away ile sıfırlayabiliyorum

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Kolay ama stock yüklü ise eğer custom kernel ise ya stock kernel yüklenecek yada stock rom yüklendikten sonra sıfırlanabilir eğer knox kurulu ve ya aktif iken varanty counter artıysa geri dönüşü yok s4 kulllanıcılarından çok şikayet ediyorlar garanti sayaçını sıfırlamak 4.3 için imkansız ben custom 4.3 kullandığım için knox devre dışı varanty counter hiç artmıyor ama flash counter artıyor onuda tring away ile sıfırlayabiliyorum
Stok 4.3 kullanıyorum ve sadece gereksiz uygulamaları kaldırmak ve bazı root isteyen uygulamaları çalıştırmak için rootlamak istiyorum ama sayaç yüzünden yapamıyorum :-) bu arada knox kurulu değil kurmadım

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Stok 4.3 kullanıyorum ve sadece gereksiz uygulamaları kaldırmak ve bazı root isteyen uygulamaları çalıştırmak için rootlamak istiyorum ama sayaç yüzünden yapamıyorum :-) bu arada knox kurulu değil kurmadım
Knox kurulu olmasa bile varanty count var ise artar ve sıfırlama bir kontrol edin sol üstte sayaçlar var en alttaki yazıda ne yazıyor

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Knox kurulu olmasa bile varanty count var ise artar ve sıfırlama bir kontrol edin sol üstte sayaçlar var en alttaki yazıda ne yazıyor
Ona nasıl bakacaz biraz önce ses açma home power yaptım robot ölü göründü ve karnında kırmızı ünlem vardı csc ile alakalı sanırım :-)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Üst Alt